Skocz do zawartości
Dewiant24

Double pussy (?)

Rekomendowane odpowiedzi

35 minut temu, gdanski_pirat pisze:

że on nie jest gejem... 

Kurwa na bank gej. Do tego kryptogej. 

Żaden  hetero w takiej sytuacji nie wyskoczy z krzykiem. 

• Lubię 2
  • Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Franki74 pisze:

Ale wyobrażasz sobie konsternację partnerki? No ale całe szczęście to był pojedynczy przypadek.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na moje oko, to dużo zależy od wielu czynników, które składają się na jedną całość:

1. Czy wszyscy w trójkącie się znają? Oczywiście dla niektórych tajemniczość, nieznajomość działaj stymulująco, jednak chyba dla większości im większa zażyłość i znajomości wszystkich w układzie, tym lepiej i na więcej można sobie pozwolić.

2. Rozmiar/długość przyrodzeń i "możliwości" kobiety ;) 

3. Stopień nawilżenia, podniecenia, "chwilo trwaj".

4. Brak sprzeciwu ze strony facetów, że oni sami będą się tam ocierać po trochu. Odnośnie tego, co ostatnio tutaj napisano. Oczywiście wszystko w odpowiednim miejscu, ale oboje muszą to zaakceptować i nie mieć nic przeciwko.

5. Trochę samozaparcia, kombinatoryki i sprawności, bo to trochę więcej niż "klasyk", ale dla chcącego/chcących nic trudnego.

6. Znalezienie kogoś, kto poszedłby na taki układ. Bo są tacy, że tylko jeden na jeden, albo dwa na jeden, ale "dp" odpada, bo tak, może jakieś uprzedzenia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.05.2019 o 12:43, Yuuki pisze:

2. Rozmiar/długość przyrodzeń

Zdarzało mi się, że panowie "ponadnormatywni" nie dali rady, a "standardowi" bez problemu. :)

i "możliwości" kobiety

Jeśli kobiety mogą urodzić dziecko, to chyba nie należy wątpić w ich "możliwości" ;)

Stopień nawilżenia

A od czego lubrykanty? ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.05.2019 o 09:23, Franki74 pisze:

Może trochę przesada z krzykiem . Ale ja jakoś też się dziwnie czułem przy "ocieraniu" mimo woli, tego się nie da uniknąć w 3, jakikolwiek partnerka by sprawna nie była...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, MiT pisze:

Ale ja jakoś też się dziwnie czułem przy "ocieraniu" mimo woli, tego się nie da uniknąć w 3, jakikolwiek partnerka by sprawna nie była...

To jak mogłaby "byś sprawna", by dwa penisy nie ocierały się o siebie w jednej pochwie? ;)

• Lubię 1
  • Haha 5
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Zouza pisze:

by dwa penisy nie ocierały się o siebie w jednej pochwie? ;)

Rozdzielić je...trzecim penisem

• Lubię 1
  • Haha 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ulubiona zabawa mojej żony, bawiliśmy się tak kilka razy i zawsze było bardzo satysfakcjonująco.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.05.2019 o 21:22, Zouza pisze:

Jeśli kobiety mogą urodzić dziecko, to chyba nie należy wątpić w ich "możliwości" ;)

Nie wiem czy piszemy o tym samym. Kilka kobiet się wypowiadało i mówiło, że czasami dwa duże członki to za dużo i "nie wpuści", a z tego co wiem dziecko jak się rodzi jest większe niż dwa członki ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Yuuki pisze:

a z tego co wiem dziecko jak się rodzi jest większe niż dwa członki ;) 

Zgadza się:) Ale pamietaj że ciąża u kobiety to taki "magiczny" stan, i w ciele kobiety zachodzi szereg fizjologicznych zmian, które przygotowują ją do urodzenia dziecka. 

Kris

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...