Skocz do zawartości
Dewiant24

Double pussy (?)

Rekomendowane odpowiedzi

Niekoniecznie :redevil:

Przynajmniej nie dwie częstotliwości panów.

A może być to dodatkową stymulacją. :P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak Zouza napisała warunek konieczny to bardzo silne podniecenie + sprzęt odpowiedniej długości, ponieważ przy krótkim sprzęcie bliskość 3 ciał może powodować komplikacje natury technicznej. Do tego dochodzi również wspólna akceptacja mężczyzn... nie z każdym facetem zgodziłbym się na taką zabawę...

Rozumiem, to zrozumiałe, w tym przypadku długość ma znaczenie :)

Myślę, że mi również nie każdy kandydat by odpowiadał :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niekoniecznie :redevil:

Przynajmniej nie dwie częstotliwości panów.

A może być to dodatkową stymulacją. :P

Hmm, może to po prostu kwestia indywidualnych preferencji :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trudne technicznie. W sumie najtrudniejsza technicznie rzecz w łożku jakiej próbowałem. Niemniej jednak uważam że warto. Wrażenia prima sort ;)

Wymagana zdecydowanie twardość, podniecanie, przygotowanie "pani" i panowie nie mający problemu z tym że będą się bezpośrednio ocierać

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne, tylko trudne do organizacji ;) Dwóch panów którym nie będzie to przeszkadzać, odpowiednia wielkość przyrodzenia (bo wiele mogę, ale dwóch olbrzymów na raz nie wpuszczę ;) ) no i zgranie się. Bo jeden wejdzie bez problemu a drugi musi się trochę umościć i tutaj może być a to problem z włożeniem, a to problem ze zgraniem ruchów... w ktorymś momencie komuś może entuzjazm opaść (i nie tylko) :) Trzeba popraktykować, podejść do tego na luzie no i dużo podniecenia też jest niezbędne :)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi raz dane było. Chyba nie będzie zdziwieniem jak powiem że cała trójka w trakcie i po zabawie relacjonowała że było baaaardzo ciasno :).

Wbrew pozorom, do tego nie trzeba być bardziej elastycznym w swoich akceptacjach drugiego faceta nic przy klasycznej DP.

Gdy przed sobą masz kobietę, czujesz jej zapach, wiesz że jesteś w jej cipce, to drugiego penisa tak konkretnie nie czujesz, jest po prostu bardzo ciasno :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja glupi myslalem ze przeczytam opinie o jednym penisie I dwoch pussy:) lapczywie sie o niego ocierajacych, pozerajacych go :) no ale coz jak zawsze za bardzo sie napalilem juz na wstepie:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest coś niesłychanego. Nie tylko ciasnota między nogami. Odgłosy, gorąc, ich torsy, napastliwość i wygięcie pleców.

Dziwne, podniecające, zostawia z drżeniem łydek i brzucha. Och, chłopaki...

• Lubię 17

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Okej dziękuję wszystkim za cenne informacje, myśle, że temat wyczerpany! Kiedyś napewno tego spróbuję :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hey,

Miałem okazję być w konfiguracji 2w1. Były okoliczności przyjemne ale bywało niestety dość słabo. 

Przyjemność można osiągnąć tak jak już wcześniej wspomnieliście:

1.  Podniecenie każdej ze stron, rozluźnienie,

2. Bezpieczeństwo (partnerka musi czuć się bezpiecznie i że ona tu jest najważniejsza i wiemy co robimy), ale to chyba w każdym spotkaniu :-)

3. Umiejętności i w pewnym sensie sprawność fizyczna mężczyzn. Nie da się ukryć że partner będący na górze ma trochę trudniej i taki układ wymaga od niego więcej kombinatoryki:-)

4. Długość zawsze ma znaczenie ale tutaj myślę że bardziej grubość. Dwa grube kutasy mogą spowodować niezłe spustoszenie:-)

5. Kwestia "zbliżenia" do sobie dwóch mężczyzn. Niestety miałem tak, że jeden z mężczyzn który miął wziąć udział w takim spotkaniu podczas próby 2w1 kiedy akcja się rozwijała i dotknęliśmy się wzajemnie(przecież to nieuniknione) to wyskoczył z łóżka jak poparzony z krzykiem że on nie jest gejem... 

Zatem wszystko jest dla ludzi ale z głową:-)

Pirat

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...