Skocz do zawartości
Monty_Python

Kryzys "wieku średniego"......u kobiety.

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny, dzięki Waszym wypowiedziom ja spokojnie mogę milczeć :D

ale czytam, czytam i kumuluję :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez czytam i zaraz wybuchnę.. i nie będzie to miłe...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mia, wybuchaj do woli! :D

Chętnie poczytam.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny ja tylko czekam aż napiszecie...

Jak się okazuje narazie najwiecej w temacie mają do powiedzenia mężczyźni. A każdy kolejny post o powodach kryzysu jest coraz lepszy.

P.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja, jak sobie tak czytam, to dochodzę do wniosku, że mam kryzys wieku średniego od czasów liceum :lach:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zastanawiam się czy rozmowa dotyczy kryzysu czy wolności...

A może kryzys według niektórych mężczyzn to bezprawne wyjście z kuchni???

...tak sobie myślę, iż kryzys postrzegany w takich kategoriach towarzyszy mi przez całe życie...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ojej, toż to zbrodnia! Zapominać co ważne jest dla faceta?! Przecież powinny myśleć wyłącznie o mężczyźnie i domu, swoje marzenia i potrzeby realizując wyłącznie wtedy, gdy pan jest już stosownie obsłużony na każdym polu. Albo i wcale nie realizować, bo przecież zaraz ktoś powie, że jej odpierdala.

Nie popadasz aby w stereotypy? Nigdzie nie jest napisane, że to ważne rzeczy dla faceta. Sorry, ale skoro ma to co ma to sama na to pracowała latami i do tego dążyła. Nikt tej Kobiety (nie piszemy konkretnie o partnerce autora jak sądzę) nie zmuszał do tego żeby chodziła pod dyktando. Skoro nagle w pewien sposób zaczyna to deprecjonować to oznacza chwilowe zachłyśnięcie się czymś tam ;) Widzisz, jak kęs jabłuszka poleci nie w te dziurkę to człowiek dziwnie chrząka, podskakuje, ba nawet się po plecach każe klepać. A po chwili przechodzi :D

Taaaaa? I co, przełożyć ją przez kolano i wpierdol, jak wrzuciła coś, co panu do gustu nie przypadło?

Eeeee, no co Ty? Zapalić coś sobie rozsiąść się w fotelu i przyglądać się jak też ona cudnie zatraca się w tym "odpierdalaniu" ;) i cierpliwie poczekać aż poprosi żeby ją w plecki klepnąć ;)

A przyszło komuś do głowy, że kobieta, w pewnym wieku, zaczyna mieć wywalone na to, czy zadowoli wszystkich dookoła? Że jest świadoma swego ciała, potrzeb. Że coraz mniej jej zależy na opinii otoczenia,a coraz bardziej na własnym zadowoleniu?

Oczywiście, że przyszło, ale nie przeceniałbym tego dobrostanu - nie w naszym społeczeństwie - jeśli wiesz o czym myślę ;)

Dziewczyny, dzięki Waszym wypowiedziom ja spokojnie mogę milczeć :D

Ja tez czytam i zaraz wybuchnę.. i nie będzie to miłe...

Dziewczyny ja tylko czekam aż napiszecie...

No dawajcie drogie Panie. Ciekawość zżera, a popcorn stygnie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czekam na więcej męskich głosów w postrzeganiu kryzysu

ognia w dyskusji pragnę :P

a odważnych wciąż na palcach jednej ręki można policzyć... :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fencarn, może dostanę regulaminową karę za to, co napiszę, ale w pełni świadomie to zrobię...

Taki model mężczyzny, jaki prezentujesz, to kulą u nogi kobiety świadomej, to bezduszne obcinanie skrzydeł, by nigdy nie mogła spełnić swoich marzeń, pragnień...

Od dawna na tym forum nie przeczytałam nic tak smutnego...

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...