Skocz do zawartości
Monty_Python

Kryzys "wieku średniego"......u kobiety.

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego ja jeszcze nie mam tego kryzysu? Czekam aż nadejdzie. Zacznę ćwiczyć, przefarbuję się i coś tam sobie zafunduje nowego. Cycki, kochanka albo konia.

Witaj jeszcze jesteś zbyt urodziwa, oraz masz zbyt wielu adoratorów. A to nie pozwala ci czuć się zaniedbaną :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widac je

Witaj jeszcze jesteś zbyt urodziwa, oraz masz zbyt wielu adoratorów. A to nie pozwala ci czuć się zaniedbaną :)

Jeszcze ?

A to kryzys dopada tylko nieurodziwe kobiety?

P.

• Lubię 6
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Penny, każda kobieta jest na tyle urodziwa na ile sama siebie tak postrzega. Rozumiem jednak, iż spłyciłaś sens wypowiedzi to formy cielesnej. Czy zatem uważasz iż mózg u kobiety nie może powodować jej atrakcyjności? Albo i inne jej atuty, jak inteligencja czy elkowencja? Jak widać pojęcie bycia "urodziwą" jest szerokie i nie odnosi się tylko do tyłka piersi i figury.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Penny, każda kobieta jest na tyle urodziwa na ile sama siebie tak postrzega. Rozumiem jednak, iż spłyciłaś sens wypowiedzi to formy cielesnej. Czy zatem uważasz iż mózg u kobiety nie może powodować jej atrakcyjności? Albo i inne jej atuty, jak inteligencja czy elkowencja? Jak widać pojęcie bycia "urodziwą" jest szerokie i nie odnosi się tylko do tyłka piersi i figury.

Jeśli tak to postrzegasz to po co sformułowanie ‚jeszcze jesteś’? Inteligencji czy elokwencji nie straci się wraz z wiekiem, a raczej powiedziałabym że z czasem można tylko zyskać.

Nic nie spłycam, po prostu pytam.

P.

• Lubię 10
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze w znaczeniu iż nie osiągnęła poziomu w który to ona zacznie tak uważać. Jeszcze nie oznacza konieczności jego osiągnięcia, a tylko możliwość

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona na ogół stateczna i zrównoważona 38-ośmio latka której od kilku dni zaczęło "odpierdalać"!Zakomunikowała mi że idzie na operację/zabieg pomniejszenia warg sromowych,zmienia kolor z blond na ciemny,będzie chodzić bez majtek a wczoraj jak byliśmy w galerii handlowej to śliniła się na widok każdego napakowanego byczka :)

Faktycznie, odpierdoliło jej, że chce się dobrze czuć we własnym ciele, że chce być uwodzicielska i kobieca. Że znudził jej się dotychczasowy image, że nie chce stagnacji.

A to, że Hotka ogląda się za przystojniakami?! No to już szczyt szczytów! ;)

Faktem jest, że i kobiety przeżywają ten "kryzys" - w końcu mówi się o "szalejących czterdziestkach". To w tym wieku kobiety chętniej sięgają po młodszych partnerów, chcą zaszaleć, idą na siłownię (lub zaczynają biegać), zmieniają image, chcą nadrobić czas jaki minął kiedy były matkami i zachowywały się grzecznie (bo dzieci są już odchowane i samodzielne). No i w tym czasie są najbardziej aktywne seksualnie i są najbardziej gorącymi kochankami... jak mi mówi doświadczenie. Mówię o ogóle - bo są wyjątki i sądzę, że do tych wyjątków należą nasze forumowiczki, którym do przysłowiowej "40" jeszcze daleko. PS Mam wrażenie, że kobieta, która tego kryzysu nie przeżywa bardzo szybko "babcieje".....

Mhm, czyli forumowiczki za partnerów mają 70-latków, siedzą na kanapie, od stu lat niczego w wyglądzie nie zmieniają i szybko babcieją? :D

A toś nam komplement walnął. ;)

Ale to o czym piszesz zapewne wynika z tego, że się Panie za dużo naczytają, naoglądają i zapominają o tym co mają i co ważne.

Ojej, toż to zbrodnia! Zapominać co ważne jest dla faceta?!

Przecież powinny myśleć wyłącznie o mężczyźnie i domu, swoje marzenia i potrzeby realizując wyłącznie wtedy, gdy pan jest już stosownie obsłużony na każdym polu. Albo i wcale nie realizować, bo przecież zaraz ktoś powie, że jej odpierdala.

Podobno jest ostatnio taki trend, żeby sobie robić operacje tak, żeby wyglądać jak na obrazkach ze snapczorta (bez product placementu jakby co). W tym kontekście dobrze byłoby zobaczyć co tam wybranka wrzuca w media społecznościowe ;)

Taaaaa? I co, przełożyć ją przez kolano i wpierdol, jak wrzuciła coś, co panu do gustu nie przypadło?

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mhm, czyli forumowiczki za partnerów mają 70-latków, siedzą na kanapie, od stu lat niczego w wyglądzie nie zmieniają i szybko babcieją? :D

A toś nam komplement walnął. ;)

Ech... Typowa kobieta - przeczyta szybko, pobieżnie i zrozumie jeszcze co innego :facepalm::zdziwko::sciana:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ech... Typowa kobieta - przeczyta szybko, pobieżnie i zrozumie jeszcze co innego :facepalm::zdziwko::sciana:

Typowy mężczyzna - szybciej napisze niż przemyśli, a potem się dziwi, że zrozumiane, jak zrozumiane. ;)

Przeczytaj swoją wypowiedź, zobaczysz jakiego słowa/słów w niej zabrakło, by była jasna. :D

• Lubię 6
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znajoma w wieku średnim stwierdziła, że jako że zbliżają jej się okrągłe urodziny to chciałaby:

-skoczyć ze spadochronem,

-przespać się z czarnoskórym mężczyzną.

Trochę mnie zaskoczyła otwartością.

Uważam, że to dobre środki na zażegnanie ewentualnego kryzysu wieku średniego...

Może jej mąż zakrztusiłby się przy którymś z życzeń, ja robiłem za słuchacza...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A przyszło komuś do głowy, że kobieta, w pewnym wieku, zaczyna mieć wywalone na to, czy zadowoli wszystkich dookoła?

Że jest świadoma swego ciała, potrzeb. Że coraz mniej jej zależy na opinii otoczenia,a coraz bardziej na własnym zadowoleniu?

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...