Skocz do zawartości
Boni&Em

Może nietypowo: heloł:)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich tutaj obecnych w imieniu swoim jak mojej żony hotki:)

Mamy 38 (ja) i 32(ona) lat. Konto założyłem ja z przyzwoleniem żony celem pogłębiania tematu głównego tego forum, w którym dopiero raczkujemy i mamy przy tym trochę zabawy jak trochę różnych emocji (ja nie zawsze pozytywne...).

Klimat cuckold czy może bardziej hotwife/wifesharing pojawił się w naszym życiu niecały rok temu, kiedy przyłapałem żonkę na "gorącym" flircie online z innym facetem. Byłem bardzo zły z tego powodu (czułem się zdradzony za plecami) ale także mega podniecony. W 3 tygodnie później moja hotka miała kolejną przygodę (skończyło się na całowaniu) z kolejnym facetem. Wyznała że trochę sobie "pozwoliła" bo wcześniej ją nakręcałem w tym temacie (wysyłałem gify itp). Nasza "mierna" relacja zmieniła totalną metamorfozę po szczerych rozmowach i wyznaniach związanych nie tylko z naszymi fantazjami ale i życiem.

Od tamtej pory mamy szczerą relację, żona zwierza mi się z wszelkich fantazji i pragnień, opowiada o innych facetach a muszę przyznać że cieszy się dużym zainteresowaniem. O ile ona ma się dobrze to ja nie zawsze. Spodobał jej się bardzo jeden facet i tu zaczęły się schody - byłem/jestem zazdrosny jeśli chodzi o uczucia i zbytnie zbliżenie się jej z innym facetem (nie chodzi o seks a raczej o zakochanie). Na szczęście mam ją - twierdzi że jest w tej chwili bardzo szczęśliwa (uwielbia adorację innych mężczyzn) że dałem jej taką wolność mówi mi szczerze co czuje (czasem mnie to kłuje....) ale mówi że kocha mnie jak nigdy i nie zrobi nic co by zaszkodziło naszemu związkowi i rodzinie. Wiem że zwraca uwagę na to jaką reakcję wywołują u mnie jej flirty/romanse/adoracje i nie chce mnie krzywdzić - ja z drugiej strony rozumiem jej "szczęście" i chcę jej je dawać. ok tyle wstępu - będę czytał forum (może i żonka się zdecyduje) aby temat zgłębić i się "oswoić":)

• Lubię 15
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Oswajajcie się zatem z klimatem zdrady kontrolowanej. Powodzenia.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

chyba dobrze zapoczątkowałeś - może nietypowo.

To zbliżenie z innym facetem zabrzmiało jak poliamoria, a nie klasyczny cuckold, który jest motywem przewodnim tego forum. 

W moim przekonaniu zdrada kontrolowana polega na głębokim zaufaniu pomiędzy małżonkami czy parą i temat powinien zmierzać w kierunku seksu. Oczywiście elementem nieodzownym może być u części osób flirt, adoracja, ale co do romansu to ja mam wątpliwości. Bardzo dobrym elementem jest u Wa to, że nie macie tajemnic i dużo na ten temat rozmawiacie. 

Cuckold to nie jest bułka z masłem i "zabawa" dla każdego. Ale może być delicją dla osób, które są do tego przekonane i wg mnie nie ma zazdrości, która jak widzę u Ciebie występuje. W przypadku zakochania się żony w kimś innym sprawa jest naturalna oczywiście.

Niemniej, dobrze, że tu trafiliście, zgłębiajcie razem temat, jest tu wiele wątków i historii prawdziwych.

Życzę Wam powodzenia  :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rzadko się witam z racji wrodzonego gburstwa ale tutaj stoczyłem walkę ze sobą i przegrałem.

Witaj (witajcie).

Cieszcie się tym czasem, sobą i otwartością.

Fajnie jest razem fantazjować.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, Fajnie, że do nas wpadłeś i się podzieliłeś od razu swoimi przemyśleniami a dzięki temu można też Ci coś napisać czy doradzić. Więc napiszę - nakup zimnych napojów i siadaj do lektury forum. "Zazdrość" o emocje i bliskość niezwiązaną z seksem to jest norma w początkowej fazie. Do tego tylko od Was zależy w jaki sposób i w jakim tempie będziecie toczyć Wasze relacje. Tak więc czytaj, korzystaj z opisanych doświadczeń innych, czerp wiedzę, pytaj, pisz i baw się tu z nami dobrze ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witaj...

fajne powitanie... szkoda ze profil zamknięty.;-)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć i Witam.

Fajny początek, więc życzę aby dalsze wasze przygody były jeszcze milsze.

Przeczytałem twojego powitalnego posta i pomyślałem, skąd to znam. Dziś już jesteśmy bardziej doświadczeni dzięki forum również, po wspaniałych doświadczeniach. Więc szczere rozmowy, o swoich pragnieniach i obawyach, i idące za tym gesty będą najlepszymi ścieżkami. A wspólne przeżywanie Waszej drogi w otoczeniu wzajemnych uczuć i wzajemnego szacunku, dadzą Wam jak ufam wiele, wiele radości. Więc zatapiajcie się w forum pełnym dobrych wskazówek, fajnych rad. I wielu życzliwych i pomocnych ludzi, których tu znajdziecie.

Pozdrawiam Ony.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

witaj / witajcie

jutro napiszę więcej, Twoja szczera i długą wypowiedź zasługuje na mój trzeźwy umysł

na razie powiem tylko, czytaj... czytaj bo zazdrość o której mówi Wichura, że bywa na początku... niektórym nigdy nie mija.

powodzenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...