Skocz do zawartości
Cuckoldplace

mowa ciała

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 2.11.2018 o 00:13, PennyLeonard pisze:

Moja mowa ciała chyba też czasem zawodzi...

Podobnie jak @Zouza nie raz spotkałam się z sytuacją, że mężczyzna uznał że nie jestem nim zainteresowana, chociaż ja bardzo byłam ;) 

wychodzi na to, że kiepska ze mnie kokietka.

P. 

Wciąż pamietam nasz kawe i to ze miałem Cie za grzeczna dziewczynę a nie gorącą Hotke

• Zmieszany 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotykając się na "kawy" jedno mogę stwierdzić mnie uwodzi jednak, opanowany, pewny siebie (nie arogancki) mężczyzna. Tak mam i nic na to nie poradzę... Zakłopotany, zdenerwowany, niestety nie ma szans.. Poprostu już się o tym przekonałam... Siedzi na przeciwko Mnie Adonis, Młody Bóg... Podoba mi się jak cholera! Teraz już bym go zjadła na tej kawie, albo zjeść się dała... Ale On tak zdenerwowany, zakłopotany, że jakoś od razu mi się odechciewa.. Nic na to nie poradzę...nie potrafię być nawet empatyczna, stwierdzając, że przecież może się denerwować, bo mu się bardzo spodobałam. W miniony weekend mieliśmy spotkanie zapoznawcze.. Cudowne... Opanowany, spokojny, pewny siebie z poczuciem humoru i do tego baaaardzo przystojny ... Jego mowa ciała?... Tak patrzył mi w oczy, a oczy mu się śmiały przy tym, że będę Jego dobrze, że nie jest z forum... Bo wpadłby w samozachwyt M. 

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A moja mowa ciała... Patrzę, mój wzrok wiele powie... Ale najwięcej mówią moje dłonie... W rozmowie jeśli "legnę do kogoś" natychmiast dotykam.. Męskiego ramienia, dłoni.. Delikatnie, przelotnie, niby musnę, bo chcę coś w rozmowie jakby potwierdzić ... Tak moje dłonie wiele powiedzą... Poza, tym wtedy "bawię się" kieliszkiem, filiżanką, pokalem, butelką co tam trzymam w ręce..M. 

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, MP2020 pisze:

Tak moje dłonie wiele powiedzą... Poza, tym wtedy "bawię się" kieliszkiem, filiżanką, pokalem, butelką co tam trzymam w ręce..M. 

I nogi! Nogi też wiele mówią o kobietach... Np. jeśli są na męskich barkach, to znaczy, ze kobieta tego mężczyznę lubi ;)

"[...]tym co trzymam w ręce" - aż wstyd, że moja wyobraźnia w tym miejscu okazuje się wyjątkowo monotematyczna ;)

• Haha 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, MP2020 pisze:

Poza, tym wtedy "bawię się" kieliszkiem, filiżanką, pokalem, butelką co tam trzymam w ręce..M. 

I skup się tu potem na rozmowie jak kobieta siedzi na przeciwko i jej palce nieustannie poruszają się po szyjce butelki i jedyne o czym jesteś w stanie myśleć to żeby czymś innym tak się bawiła :D

Moje ciało mówi niewiele, tak już mam za to sposób rozmowy wszystko ale to inny temat ;)

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...