Skocz do zawartości
Cuckoldplace

mowa ciała

Rekomendowane odpowiedzi

chodzimy na kawy, spotykamy się na imprezach, z tego czy innego portalu

kontekst spotkania jest wiadomy - poznajemy się a może będziemy razem zdradzać

opowiedzcie mi o swoich doświadczeniach z obserwacji mowy ciała drugiej strony, kiedy i po czym wyczuwacie, że jest dobrze, że powstaje przyzwolenie, że widać, że pójdziecie z tą znajomością dalej

tak najzwyczajniej wprost, wyciągnijcie z pamięci te swoje wszystkie pierwsze spotkania i po prostu napiszcie co zadziałało, co dało pewność

oczywiście zdaję sobie sprawę, że mogła być korespondencja i wymiana zdjęć i one pomagają

lecz samo spotkanie w rzeczywistości przecież niesie w sobie, w sumie największy ładunek emocji i zachowań

ja oczywiście potem, jak powyciągam z pamięci też opiszę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, wyłapuję czy spojrzenie na mnie jest chwilę dłużej niż powinno

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chodzimy na kawy, spotykamy się na imprezach, z tego czy innego portalu

kontekst spotkania jest wiadomy - poznajemy się a może będziemy razem zdradzać

@iko

Nie spodziewałem się, że Ty tak możesz uogólnić temat i sprowadzić wszystko do JEDNEGO...

Bywałem na spotkaniach, które w wyniku kontekstu początkowej rozmowy skazane były całościowo na niepowodzenie seksualne.

Samo spotkanie, otoczenie etc przyczynić się mogło do pożycia zdradkowego... ba nawet było wszystko blizej i na wyciągnięcie mojej ręki... mowa ciała była wtedy również bardzo wymowna od początku do końca...

i nie zawsze spotykam się w jednym celu...

aczkolwiek mowa ciała często wskazuje jeden cel...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Hmm, wyłapuję czy spojrzenie na mnie jest chwilę dłużej niż powinno

A na serio - spojrzenie mówi wszystko

o łaaaaaaaaa... jak ja widzę w oczach od razu i to pasuje do mojego spojrzenia, panowie wybaczcie daję ognia od razu :redevil: - przyklejam się i dobieram  :redevil: i takie najbardziej lubię... ostatnio jak tak było, to nawet nie jestem pewna czy powiedzieliśmy sobie "cześć",  oczy powiedziały wszystko a moje ręce były już przy guzikach koszuli :D

takie poznania są idealne, jednak zdarzyło mi się również widzieć u mężczyzny drżące kąciki ust, nienaturalnie prostą postawę i coraz bliższe acz nie nachalne przysuwanie się do mnie :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O tak... spojrzenie, uśmiech, rozchylone usta... i dotyk dłoni. Szczególnie ten ostatni wiele mówi..

Gdy kobieta z dłonią ucieka, gdy ją tylko podaje (lub w ogóle nie podaje) to wiadomo, że nic z tego nie będzie.. albo nie będzie przez jeszcze długi czas.

Gdy z kolei dotyk dłoni trwa choćby chwilę dłużej niż wymagałoby przywitanie, a już gdy kobieta zaczyna odwzajemniać pieszczoty, zabawę w muskanie palcami to...  jakże wtedy blisko jest od dłoni do jej cipki...

a propos.. Historia sprzed kilku lat.. Wrocławski Rynek... Ogródek jednej z knajp.. Siedzimy we dwoje, czekamy na posiłek, rozmawiamy na dość neutralne tematy.. Trzymam jej dłonie i delikatnie pocieram kciukami ich wnętrza.. Nagle jej głos się nieco załamuje, spojrzenie ma zamazane i po chwili wzdryga się... Przeżyła orgazm...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spojrzenie, uśmiech, tembr głosu i więcej nie trzeba jak dla mnie. Reszta to dodatek - często jakże przyjemny oczywiście, ale to są główne "narzędzia" służące kobietom do uwodzenia i tworzenia chemii ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Komunikacja niewerbalna ............... gesty, mimika, spojrzenie, delikatny ruch ciala ............ bardzo subtelna gra ..........  :)

no ale nie mozna sie tylko lampic, przychodzi czas  na komunikacje werbalna, np. nastepny  :wino: / :coffe: czy idziemy  :sex1:

:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Troszkę odkopię wątek gdyż wydaje mi sie interesujący. Bo to jak na siebie działamy jest niezwykle ważne w dalszej komunikacji i działaniach. 

1. Wzrok - On może tutaj powiedzieć wszystko. To w jaki sposób facet na mnie patrzy, to czy ucieka tym wzrokiem dyskretnie bądź nie na moje usta.

Czy gdzieś w tłumie od czasu do czasu  wyłapuje jego spojrzenie i z jaką intensywnością. 

2. Gest - przypadkowe muśnięcia,  dotyk wysyłają mi sygnał, ze jest mną zainteresowany i chciałby się do mnie zbliżyć. 

3. Uśmiech - śmieją się szczerze nie tylko jego usta, ale i wyżej wspomniane oczy. 

4. Rozmowa -  jeśli do niej dochodzi, to zwracam uwagę w jakim idzie kierunku. Czy jest z podtekstem czy bez. Czy jest prowadzona w naturalny sposób i czy czuję rozluźniona w jego towarzystwie. 

/Ona.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Ona_i_On_z_pieprzem pisze:

4. Rozmowa -  jeśli do niej dochodzi, to zwracam uwagę w jakim idzie kierunku. Czy jest z podtekstem czy bez. Czy jest prowadzona w naturalny sposób i czy czuję rozluźniona w jego towarzystwie. 

no to, to już nie mowa ciała jest ;)

tym nie mniej można rozmową wszystko spie.... brakiem melodii 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...