Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Wrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Wrocławianie. Kilka kwestii w temacie :)

1. Jakie kluby/bary polecacie w których kobieta może poznać dojrzalszego mężczyznę? Coś klimatycznego z dużą strefą przy barze, coś stricte do zapoznawania się przy drinku. Są takie miejsca? Zdecydowanie nie młodzieżowe.

2. Czy wrocławianie spotykają się czasami? Jest opcja na wkręcenie się w grono wrocławskie forumowe? Chętnie poznalibyśmy ludzi z szeregów forum, nawet normalnie żeby spędzić czas, poznać się, po rozluźnieniu żeby wymienić się doświadczeniami, jeśli będzie ku temu atmosfera odpowiednia.

3. Macie swoje ulubione miejsca w których Wasza kobieta może pouwodzić innych mężczyzn a Wy się temu możecie przyglądać z oddali? 

:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

2. Czy wrocławianie spotykają się czasami? Jest opcja na wkręcenie się w grono wrocławskie forumowe? Chętnie poznalibyśmy ludzi z szeregów forum, nawet normalnie żeby spędzić czas, poznać się, po rozluźnieniu żeby wymienić się doświadczeniami, jeśli będzie ku temu atmosfera odpowiednia.

o matulu.... muszę, no muszę... nie wytrzymię :P

tak, spotykają się czasem... ja się ostatnio spotkałam z jednym wrocławianinem i nie ma żadnego grona wrocławskiego czy grona z innego miasta

ludzie ze sobą rozmawiają via pw, via czat... poznają się z treści tutaj prezentowanych i od jednego pw do drugiego pw, od jednej głupawki na czacie do drugiej głupawki jakoś im się zachciewa poznać :D

zatem ja z mazowieckiego spotkałam się z Wrocławianinem :P

da się :D tylko nie czekać a działać trzeba :P

a z Wrocławia do Poznania to całkiem prosta droga jest a w Poznaniu to we wrześniu zlot będzie :D

edit: aaa i w zeszłym roku też się spotkałam z ludźmi z Wrocławia i nawet nad zalewem na łódce byliśmy a potem sporo kawy rozpiliśmy :D

edit: aaa i tego "tegorocznego" Wrocławianina to ja sama chciałam poznać, bo chłopak fajnie pisze :D serio i cały fajny jest :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o matulu.... muszę, no muszę... nie wytrzymię :P

tak, spotykają się czasem... ja się ostatnio spotkałam z jednym wrocławianinem i nie ma żadnego grona wrocławskiego czy grona z innego miasta

ludzie ze sobą rozmawiają via pw, via czat... poznają się z treści tutaj prezentowanych i od jednego pw do drugiego pw, od jednej głupawki na czacie do drugiej głupawki jakoś im się zachciewa poznać :D

zatem ja z mazowieckiego spotkałam się z Wrocławianinem :P

da się :D tylko nie czekać a działać trzeba :P

a z Wrocławia do Poznania to całkiem prosta droga jest a w Poznaniu to we wrześniu zlot będzie :D

edit: aaa i w zeszłym roku też się spotkałam z ludźmi z Wrocławia i nawet nad zalewem na łódce byliśmy a potem sporo kawy rozpiliśmy :D

edit: aaa i tego "tegorocznego" Wrocławianina to ja sama chciałam poznać, bo chłopak fajnie pisze :D serio i cały fajny jest :D

oj Iko wstydź się wiesz... :lach:

kolega chciał uzyskać konkretne odpowiedzi na zadane przez się pytania, które powstawały w pocie czoła i przysporzyły 73 trzech dodatkowych fałd na mózgu o czole nie wspomnę, a Ty radzisz że wystarczy się po prostu postarać i zadać sobie trudu pisząc czy też udzielając się na forum i można coś osiągnąć  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:

kolega zapewne chciał adresy, kontakty, dane dotyczące preferencji, no tak żeby się nie okazało, że straci swój bezcenny czas na jakieś tam poznawanie kogokolwiek, przecież to wieki zająć może, a koledze się spieszy bo musi już, teraz, natychmiast bo inaczej mu nabiał rozerwie gdyż tak pełen jest  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:

a tu ani adresu, ani kontaktu do chętnej i już rozgrzanej Hotki, ani nawet Pary... 

słowem mówiąc jesteś po prostu Wredna i na dodatek piszesz, żeś była we Wrocławiu i namawiasz jeszcze kolegę do czytania wątku o zlocie w Poznaniu (przecież to na drugim końcu świata) i jeszcze sugerujesz, że miałby się tam wybrać w sensie zapisać, dojechać, wziąć udział, dać się poznać i wrócić... no wiesz jak możesz  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

bo wystarczyło, w którymś już z istniejących tematów dopytać - czy coś się zmieniło :D

Wrocławianie już swoje próby mieli i jakoś dalej nie ma wiedzy co do lokalizacji

https://www.cuckoldplace.pl/topic/26371-swingers-wroc%C5%82aw/?hl=%22wroc%C5%82aw%22

https://www.cuckoldplace.pl/topic/10822-wroc%C5%82awskie-imprezy/page-3?hl=%26quot%3Bwroc%C5%82aw%26quot%3B&do=findComment&comment=245551

nie oceniam, nie dokuczam, stwierdzam fakty :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj Iko wstydź się wiesz... :lach:

kolega chciał uzyskać konkretne odpowiedzi na zadane przez się pytania, które powstawały w pocie czoła i przysporzyły 73 trzech dodatkowych fałd na mózgu o czole nie wspomnę, a Ty radzisz że wystarczy się po prostu postarać i zadać sobie trudu pisząc czy też udzielając się na forum i można coś osiągnąć  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:

kolega zapewne chciał adresy, kontakty, dane dotyczące preferencji, no tak żeby się nie okazało, że straci swój bezcenny czas na jakieś tam poznawanie kogokolwiek, przecież to wieki zająć może, a koledze się spieszy bo musi już, teraz, natychmiast bo inaczej mu nabiał rozerwie gdyż tak pełen jest  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:

a tu ani adresu, ani kontaktu do chętnej i już rozgrzanej Hotki, ani nawet Pary... 

słowem mówiąc jesteś po prostu Wredna i na dodatek piszesz, żeś była we Wrocławiu i namawiasz jeszcze kolegę do czytania wątku o zlocie w Poznaniu (przecież to na drugim końcu świata) i jeszcze sugerujesz, że miałby się tam wybrać w sensie zapisać, dojechać, wziąć udział, dać się poznać i wrócić... no wiesz jak możesz  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:

Zawsze tak budujesz wartość własną poprzez dewaluację cudzej?:)

Podobnie z inteligencją?:)

To przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem i bardziej pofatyguj sie, bo miernotą te słowa zalatują. Co najwyżej to byczka mogę poszukiwać dla swojej kobiety i aż strach pomysleć....jeszcze bysmy wpadli na Ciebie i ta bystrość sarkazmu i ironii położyłaby nas na kolana....ze śmiechu :) to „facepalm” ukryte kilkukrotnie w Twojej wypowiedzi pasuje do Ciebie idealnie.

Bez odbioru kolego, nie fatyguj sie do odpisania. Żegnam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

@santin wyluzuj :P @_nikt_ nie deprecjonował a jedynie na wesoło podszedł do Twojego pytania... co jakiś czas pojawiają się podobne... jedynie zmienia się nazwa miasta :)

i rozważ przybycie na zlot

którykolwiek

poznasz ludzi... pogadasz...

tak jest najszybciej, najprościej...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko byliśmy na zlocie w Krk i było super, dlatego napisałem, żeby ludzi lokalnie też poznać. Teraz myśleliśmy o Łodzi ale czas nam nie złożył się. 

Nie jest to żaden anons, dlatego też jeden z powyższych linków o swingers kluby we Wrocławiu nie jest tym czego szukamy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

a czego konkretnie szukacie?

bo uwodzić można wszędzie :) na rynku i w okolicznych pobocznych uliczkach jest tam milion małych knajpek... zwyczajnych.. nie klimatycznych :)

życie wieczorne Wrocławia kwitnie

ja wprawdzie nie uwodziłam lecz mnie zaczepił tam mężczyzna namawiając na spotkanie (byłam z dzieckiem, odeszłam z ogródka na fajka i on do mnie podszedł, zagadał :) )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cocktail Bar Max :) polecamy... MI podobają się drinki i cała sterta różnych gatunków whisky, a JEJ podobają się barmani i przypadkowe pokazywanie braku bielizny pod sukienka... :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...