Skocz do zawartości
Jans

Masturbacja

Rekomendowane odpowiedzi

Masturbacja na wesolo  :D

nie da Ci ojciec, nie da Ci matka i nawet sasiadka

to co moze dac Ci wlasna lapka

zawsze wierna i przy Tobie

kiedy zechcesz "choc Ci zrobie"

lubie Tobie "czochrac bobra"

jestem w tym naprawde dobra

kiedy h.... chcesz pocwiczyc

mozesz zawsze na mnie liczyc  :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem cos tu napisac, ale lewą ręka nie umiem

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale... ciszej chyba chodzi wiertarka :facepalm: więc już wszyscy sąsiedzi wiedzą, że mam nowego wiba :lach:

Powinnaś wysłać swoje CV do Lelo , z takim doświadczeniem to byś testerką została bez dwóch zdań :lach:

Wracając do tematu to ja bardzo lubię walić gruchę :)

Czy ma to negatywny wpływ na pożycie? Nie sądzę.

Może gdzieś tam odrobinę przyzwyczaiłem się i w ten sposób potrafię dojść w kilka minut ale wiadomo że wolę zdecydowanie seks z P-N.

Nie używam gadżetów choć zdarzało się wsadzić sobie w tyłek to czy tamto ale za dużo z tym zachodu. Wyjąć z szafki, nawilżyć, rozciągnąć się na tyle żeby czuć przyjemność, potem umyć, schować do szafki. :facepalm:

A tak włączam kilka minut dobrego filmu i jadę na ręcznym :lach:

Podsumowując lubię i nie zrezygnuję a jakby mi ręce ucięto to bym nogami to robił bo jestem onanistą z zamiłowania :)

Czuwaj.

Edit.

Ale jakoś przy P-N ciężko mi dojść, nie wiem dlaczego, może poczucie że wyglądam jakoś głupio, może fakt, że jak dojdę to już po zabawie? Cholera wie.

Za to strasznie mnie jara jak P-N to robi na moich oczach. Mógłbym siedzieć i patrzeć się godzinami.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja praktycznie tego nie robię. No chyba, że poszczę dłuższy czas (z musu).

I nie to, że potrzeby i możliwości są mniejsze, ale że nie muszę.

Zdecydowanie wolę realny seks z kobietą, więc kilka dni mogę poczekać

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kilka dni mogę poczekać

Farciarz! Ja po kilku dniach, gdy nie ma możliwości choćby i masturbacji, już po ścianach chodzę, albo warczę, albo płaczliwa się robię.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Farciarz! Ja po kilku dniach, gdy nie ma możliwości choćby i masturbacji, już po ścianach chodzę, albo warczę, albo płaczliwa się robię.

Bo Ty młoda lasia jesteś... Nie umiesz nad sobą zapanować...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo Ty młoda lasia jesteś...

:lach:

Nie umiesz nad sobą zapanować...

Umiem, tylko po co? Zwłaszcza po takich skutkach ubocznych. ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Umiem, tylko po co? Zwłaszcza po takich skutkach ubocznych. ;)

Wychodzę z tego samego założenia. Skoro Bóg dał mi penisa i ręce a do tego jeszcze pokazał jak połączenie jednego i drugiego może byc przyjemne to ja nie mogę zlekceważyć tego :). Tym samym zaraz będę TO czynił :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wychodzę z tego samego założenia. Skoro Bóg dał mi penisa i ręce a do tego jeszcze pokazał jak połączenie jednego i drugiego może byc przyjemne to ja nie mogę zlekceważyć tego :). Tym samym zaraz będę TO czynił :lach:

Udanej zabawy zatem. Ja jednak wolę gdy robi to kobieta :) Ale to być może kwestia mojego spaczonego gustu.

Zresztą...masturbacja to tylko namiastka, sposób na wysłanie z siebie spermy. Nie daje pełnej satysfakcji

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Udanej zabawy zatem. Ja jednak wolę gdy robi to kobieta :) Ale to być może kwestia mojego spaczonego gustu.

Zresztą...masturbacja to tylko namiastka, sposób na wysłanie z siebie spermy. Nie daje pełnej satysfakcji

A dziękuje :). Zgadzam się że to namiastka i tez wolę zabawę z P-N.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...