Skocz do zawartości
Jans

Masturbacja

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jednak wolę gdy robi to kobieta :)

Wolę... czyli jednak nie wykluczasz? ;)

masturbacja to tylko namiastka, sposób na wysłanie z siebie spermy. Nie daje pełnej satysfakcji

Co prawda spermę to ja wyłącznie przyjmuję, ale  co do niepełnej satysfakcji się zgadzam.

Cóż, jak akurat nie ma co się lubi... ;) to po co się męczyć? ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dziękuje :). Zgadzam się że to namiastka i tez wolę zabawę z P-N.

Miało być "wylanie", ale autokorekta postanowiła być mądrzejsza.

Zdecydowanie się z Tobą zgadzam. Zabawa z P-N to musi być to co tygrysy lubią najbardziej.

Wolę... czyli jednak nie wykluczasz? ;)

Oczywiście, że nie wykluczam. Z braku laku dobry kit.

Co prawda spermę to ja wyłącznie przyjmuję, ale co do niepełnej satysfakcji się zgadzam.

Cóż, jak akurat nie ma co się lubi... ;) to po co się męczyć? ;)

Dlaczego akurat "męczyć"? Czasem chwila odpoczynku się przydaje by nie popaść w seksoholizm.

Zaznaczam słowo "chwila".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego akurat "męczyć"?

Dlatego, że mnie to męczy :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Swiat dzieli sie na ludzi takich jak Lula ktorzy uwielbiaja i takich jak Surfinia ktorzy nie przepadaja...mnie dziwi troche dosc mala aktywnosc facetow w tym temacie, ale mniejsza o to. Osobiscie naleze do tych pierwszych :), jako 13-sto latek popelnilem moj pierwszy raz, natura mi kazala, choc wtedy jeszcze nie bardzo wiedzialem co i jak :facepalm: , za to ten pierwszy orgazm pamietam do dzis (a to juz ponad 35 lat temu...) poprostu zwalil mnie z nog :-> . I mimo parunastu zwiazkow oraz dwoch zon w tym jednej aktualnej uwielbiam do dzisiaj, a czestotliwosc zalezy od aktywnosci seksualnej aktualnej parterki: im wieksza tym mniejsza i odwrotnie :->

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...