Skocz do zawartości
Jans

Masturbacja

Rekomendowane odpowiedzi

SZKODA TYLKO ZE NIE ZROBILAS SCREENU z uwaga wydawcy

I . Postanowienia ogólne Na podstawie art. 8 ust. 1 pkt. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 1204 z późn. zm.) Hammer Media ustala niniejszy regulamin, który określa zasady ogólne korzystania ze swoich serwisów internetowych, zastrzegając przy tym, że nie w każdym serwisie mogą występować te same lub jakiekolwiek usługi elektroniczne. Niniejszy Regulamin nie nadaje żadnych uprawnień (w szczególności licencji) użytkownikom w zakresie korzystania z utworów chronionych prawem autorskim, znaków towarowych w jakimkolwiek produkcie, aplikacji usłudze lub Serwisów Hammera Media, chyba że Regulamin stanowi wyraźnie inaczej. Korzystając z serwisu niniejszym zobowiązujesz się nie podejmować jakichkolwiek działań dekompilacyjnych, programowania zwrotnego w celu uzyskania jakichkolwiek materiałów, tak w całości, jak i w części, chronionych prawem. Wykorzystanie takich materiałów w jakikolwiek sposób, w szczególności ich modyfikacja, dystrybucja, sprzedaż jest zabroniona.

Spodobało Ci się? Podziel się ze znajomymi!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

SZKODA TYLKO ZE NIE ZROBILAS SCREENU z uwaga wydawcy

Jans... poddaję się :D

próba rozmowy z Tobą nie ma sensu

edit: taki cytat mi się przypomniał, który w jednej ze swoich historii prawdziwych umieściłam

"Czasami wyjaśnianie, jak działa wszechświat, przypomina uczenie lwa czytania. Czytanie jest prawdziwe. Lew jest prawdziwy. Ale nigdy nie nauczy się czytać."

H. Coben Odnaleziony

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że w wątku masturbacja na całego..

Jans, kompromitujesz się z lekka. Zapoznaj się z terminem "prawo cytatu", a zwłaszcza definicją

dozwolony cytat ma służyć celom takim jak krytyka lub recenzja i zobowiązuje do podania źródła, łącznie z nazwiskiem autora, poza przypadkami, w których okaże się to niemożliwe

żródło: wikipedia

Powinieneś był podać co najmniej stronę z której "zacytowałeś" tekst.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, że nie siedziałam na krześle, bo bym z niego jebła i zęby pewnie wybiła. :lach:

Jans, a różnicę pomiędzy "podziel się" (czyt. podaj komuś linka) a "zerżnij żywcem" widzisz? :D

Sam, we własnym temacie rozkręcasz gównoburzę, grozisz paragrafami (w dodatku ni w dupę, ni w oko) i na koniec ośmieszasz się kolejnymi bzdurami.

Oesu, to chyba jakiś dzień świra.........

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, że nie siedziałam na krześle, bo bym z niego jebła i zęby pewnie wybiła. :lach:

Jans, a różnicę pomiędzy "podziel się" (czyt. podaj komuś linka) a "zerżnij żywcem" widzisz? :D

Sam, we własnym temacie rozkręcasz gównoburzę, grozisz paragrafami (w dodatku ni w dupę, ni w oko) i na koniec ośmieszasz się kolejnymi bzdurami.

Oesu, to chyba jakiś dzień świra.........

Zouza, pierwsze co pomyślałam, to że jak Sailor się mną dzieli, to zazwyczaj równa się to zerżnięciu żywcem :lach::D

Jak widać też mam dzień świra.

Temat taki fajny, bo w sumie nie za mocno przegadany, a masturbacja to wątek rzeka... Dla mnie bardzo istotny element seksualności.

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zazwyczaj równa się to zerżnięciu żywcem :lach::D

Zawsze to lepsze niż zerżnięcie zalanej w trupa :lach:

Temat taki fajny, bo w sumie nie za mocno przegadany, a masturbacja to wątek rzeka... Dla mnie bardzo istotny element seksualności.

Dla mnie również, ale nie znoszę jak mi ktoś obcego kutasa w usta wkłada, wmawiając, że to jego własny. ;)

If you know what I mean. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra ... to spróbujmy uratować ten temat :P

jak napisałam, osobiście nie lubię tego robić.... brakuje mi najzwyczajniej w świecie interakcji z inną osobą i wszystkich elementów z tym związanych, etc....

samą masturbację uważam za fizjologiczne zaspokojenie i to niestety chwilowe.. cholernie krótkotrwałe :facepalm:

a u Ciebie dlaczego jest to bardzo istotny element? i jak bardzo?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A w temacie - właśnie kupiłam, w ramach spóźnionego prezentu dla mnie :P - nowego wiba, wibrujące jajeczko i zestaw korków analnych.

Już nie mogę się doczekać wypróbowania :redevil:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1.Czy z radoscia uprawiacie  onanizm w przypadku potrzeby ?

Tak, staram się walić sobie z radością. Ogólnie radosny ze mnie gość, a ponadto radosne ruchy zmniejszają ryzyko kontuzji :rolleyes: 

2.Czy macie jakiekolwiek skrupuly ?

Raz miałem, gdy wszystkiego nie złapałem do chusteczki i pobrudziłem kanapę. Ale wcisnąłem Luizjannie kit, że to pewnie dzieci ją jakimś lukrem pobrudziły!!!!

3.Czy posiadacie  “zabawki” do tego celu ?

Nie posiadam. Nie mogę tego zrobić mojej prawej dłoni, tyle lat mi wiernie służy w tym obszarze...

4.Czy wspolnie z innymi osobami uprawiacie  (uprawialiscie)  onanizm ?

Wielokrotnie np. wczoraj. Ale do finału jeszcze mi się nigdy dojść nie udało, zawsze przedwcześnie przystępuję do rżnięcia. 

5.Czy komfort onanizmu jest najwazniejszy ? Bo szybko i bez problemow.

Tak, lubię zrobić atmosferę, wino świeczki, te sprawy :-> A na serio, to nie. Grunt żeby pod ręką była chusteczka.  

6.Jak onanizm wplywa na  „wlasciwe“  pozycie seksualne ?

Według mnie działa w porządku jako dobro komplementarne, a niedobrze jako substytucyjne.  

7.Czy akceptujecie  onanizujacego sie partnera (partnerke) w swojej obecnosci lub tylko bez tej obecnosci ?

Ja moją partnerkę akceptuję w każdej seksualnej sytuacji, byleby przy mnie kupy nie robiła, wtedy zdzieliłbym przez łeb :splashface:  

8.Czy macie dalsze fantazje zwiazane z onanizmem , np. onanizm publiczny?

Chciałbym poonanizować się wspólnie z Melanią Trump, ale pod warunkiem, że w TV leciałby jej mąż. To by dopiero był hardcore...

9.Czy pozwalacie na onanizowanie sie przez kogos obcego (przygodnego partnera) ?

Nie, mój penis moja twierdza!!!!

10.Jak czesto sie onanizujecie , czy tylko w razie „koniecznosci“ czy tez rowniez w przypadku kazdego podniecenia seksualnego ?

Jak często się da. Ja ogólnie lubię tę robotę, zarówno sam jak i w towarzystwie :erection:

11.Czy „kacik onanizatora“ zaslugiwal by na forum na swoje specjalistyczne miejsce skoro mamy juz temat ogolny : 

„Co teraz robicie  ? “ lub inny :  „Czas sie pokazac“ ? 

Wg. mnie słaby pomysł. 

12.Czy w takim kaciku mozna by bylo zalaczac fotki  (bez twarzy)  onanizatorek i onanizatorow?

Niespecjalnie różniłoby się to od galerii. Nikt nikomu tam nie broni wrzucić tam swoich fotek jak sobie robi dobrze, jak ma tylko taką fantazję. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a u Ciebie dlaczego jest to bardzo istotny element? i jak bardzo?

Bo choć nigdy nie zastąpi mi seksu, to raz po raz najprościej w świecie po prostu muszę sama z sobą wyrównać rachunki. Czasem mechanicznie spuszczając z siebie parę, czasem fantazjując o konkretnej osobie czy sytuacji, czasem przeprowadzając eksperymenty na samej sobie (o czym pisałam w wątku o wielokrotnych orgazmach). Często traktuję samotną masturbację jako oswajanie się z samą sobą.

Poza tym lubię masturbować się przy kimś i sama lubię obserwować masturbację. Bardzo, bardzo. Ekscytuje mnie masturbacja w dziwnych miejscach, czasem niesprzyjających warunkach. Gadżetów masturbacyjnych mam niewiele (policzyć można na palcach jednej ręki i zero w nich wyszukania) - nigdy nie przywiązywałam do tego dużej wagi.

I jeszcze wiele innych rzeczy stanowi o tym dlaczego... Niektóre z nich są bardzo intymne... Generalizując, moje życie seksualne bez masturbacji w przeróżnych formach było by o wiele uboższe.

Lula.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...