Skocz do zawartości
olivier

Gadżety (nie)-erotyczne

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawi jesteśmy czy macie w domu jakieś przedmioty, które leżą na jakiejś półce, lub które nosicie ze sobą na co dzień, a które kojarzą się Wam i tylko Wam z  Waszą erotyką.

Przedmioty, których przeznaczenie jest inne, a które wykorzystujecie np. jako rodzaj afrodyzjaku lub przedmioty, które wiążą się z jakimś tylko Wam znanym przeżyciem i mają dla was znaczenie jako wspomnienie. :doggystyle:  

My mamy kilka takich przedmiotów.  :mrgreen:    

Jednym z nich jest zawieszka z literką "A jak Aneczka, którą noszę na co dzień na szyji,

post-3302-0-51911600-1532639762_thumb.jpg :->  

i którą Aneczka dopina mi do kłódki kiedy zakłada mi 'klateczkę". :redevil:

post-3302-0-29158800-1532639879_thumb.jpg

Co ciekawe to zawieszka kupiona była od razu z zamiarem dopinania do kłódki a dopiero potem Aneczka wpadła na pomysł bym 'w międzyczasie" nosił ja na "bardziej widocznym" miejscu.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...