Skocz do zawartości
Kaz

Babylon czechy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie. Jest to mój pierwszy post na szacownym forum przywitałem się w odpowiednim miejscu ale wiadomo nie każdy miał okazję mnie poznać.Więc w dużym skrucie żeby eozjaśnić wszystkim nasze położenie. Z żoną zamierzamy eksperymentować kręci nas uprawianie sexu a szczególnie żonę w miejscach publicznych.Bardziej jeśli ktoś patrzy ale takiej okazji jeszcze nie było. Ja fantazjuje o tym jak patrze jak ona flirtuje z młodymi facetami bo wiem że tacy ją kręcą no i wiadomo w zależności jak się sprawy potoczą to coś z tego jest. To na tyle w kwesti fantazji. Trzeba przejść do jakiś konkretów więc na początek wyjazd do babylon czechy w ostatnią sobotę miesiąca śmiga się tam nago. I tutaj moje pytanie do was drodzy forumowicze. Był ktoś ? O czym trzeba pamoętać jadąc tam ? Ogólnie wszystkie rady mile widziane. Naposaliście w powitaniu czytaj i pytaj więc macie przechlapane.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za pewne błędy ortograficzne tak to jest jak człowiek się podjara i szybko pisze nie można chodzić na skróty. Mam tu na myśli skrót zamiast skrut.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Był tu gdzieś wątek na forum, że babylon zrezygnował z tych atrakcji, poszukaj lub zerknij dla pewności na ich stronę

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mixer22 dzięki za odpowiedź. Faktycznie zrezygnowali więc pozostaje strefa saun ale jak z tym bywa jest różnie nie zawsze lultura saunowania jest zachowana. No nic trzeba szukać dalej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj masz sauny w Polsce, wraz z wrażeniami użytkowników :) . http://naturyzm.info...8-sauny-polska/ .

Na tej stronie sa rowniez moje posty niestety krytyczne jak wiekszosc innych relacji z Polski.

W Czechach podobnie jak i w sasiednich krajach korzysta sie obligatoryjnie w saunie bez strojow kapielowych czyli nago.

W Polsce obligatoryjnie jest inaczej i w wiekszosci korzysta sie w saunach w strojach kapielowych ktorych sie nie zdejmuje nawet w przyleglym basenie.

To taka podstawowa roznica.Sa jeszcze dalsze ale smazalnia gaci to tutejsza specjalnosc.

Szkoda , bo zapach smazonych gaci w 100 °C nie jest wcale zachecajacy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedz.Do czech do Liberca mam blisko więc chciałem pierwsze kroki tam właśnie skoerować. Jeśli chodzi o Polskę czytałem dużo artykułów o Aquaparku we Wrocławiu i wiem jedno że niektórzy tam smażą gacie jak kolega to fajnie ujął. Mój przyjaciel tam często bywa i potwierdził, że Aquapark wprowadza edukacje w tym zakresie ale z różnym skutkiem. Pozostaje jeszcze tropical island Berlin tam mam jakieś 300 km. Ale i rodaków pełno w gaciach. W każdym razie poszukiwania rozpoczęte więc na bieżąco będę informował jak coś znajdę. Jeśli chodzi o Liberec to są sauny wydzielone ogólnodostępne oraz wellness. W tych drugich są sauny dla kobiet i mężczyzn osobne oraz tematyczne dla kobiet i mężczyzn razem. Tam ponoć jest jak ma być ale to jeszcze jutro zadzwonie do konsultanta babylon na Polskę i wypytam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do czech do Liberca mam blisko więc chciałem pierwsze kroki tam właśnie skoerować.

Widze , ze Kolega po sasiedzku na Dolnym Slasku. Witam serdecznie !

Niestety jest to teren pomijajac Wroclaw bez saun nadajacych sie do uzytkowania.

Jest wiele gigantycznych aquaparkow ale ani jednej sauny gdzie mozna spokojnie posaunowac.

Jak juz wczesniej pisalem sprawdzalem chyba wszystkie tutejsze sauny .

Spotkalem tam juz w saunach ludzi w ubraniach treningowych,adidasach i swetrach :facepalm: bo przeciez byla zima :klaszcze: .

Nikomu nie zwrocilem uwagi na niestosownosc ich ubiorow , bo jak by to bylo zeby jakis golas pouczal "tekstylnych" ,

wolalem sie wyniesc bo nadchodzili nastepni.

Obsluga tej sauny powiedziala mi , ze kazdy korzysta jak chce z sauny.

My korzystamy regularnie z moimi znajomymi z sauny w Trutnowie w osrodku sportowym. To prawdziwa sauna. Saunujemy sie tam zawsze tylko na golasa.

Do Liberca jest troche daleko.

Jest jeszcze sauna tez w osrodku sportowym w Nachodzie ktora tez moge polecic.

Do Liberca przyjezdza sporo Polakow zeby poogladac "gole baby" i czesto nie wywoluja dobrego wrazenia swoim zachowaniem.

Natarczywe wpatrywanie sie w kobiety nie jest tam pozadane.

Sauny w Niemczech na terenach przygranicznych (nie tylko Berlin) tez sa godne polecenia.

Zwykle jest to wycieczka calodzienna ale Czechy mozna odwiedzic wieczorem.

Tutaj link do naszych zachodnich sasiadow:

https://www.stern.de/panorama/gesellschaft/sauna-in-deutschland--ueber-partys-und-shows-und-ein-volk-im-hitze-rausch-7912628.html

oraz link do najlepszych 27 term w Niemczech

https://www.travelbook.de/reisen/wellness/thermalbaeder-die-schoensten-thermen-deutschlands

Niemcy bardzo lubia opowiadac sobie w saunach dowcipy.

Jeden z nich bardziej znany to pytanie :

- po czym mozna poznac w saunie ekshibicjoniste ?

Odpowiedz : po plaszczu kapielowym  :newcyce:  :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mogę polecić po raz kolejny saunarium w Czeladzi, obiekt typowo saunowy więc "gaci" poprostu nie ma :) w okresie wakacyjnym jest plaża z leżakami gdzie można się poopalać. Budowa duzego basenu zewnetrznego niestety w planach na 2020.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...