Skocz do zawartości
Widar

Zaufanie pomiędzy bullem,kochankiem vs HW lub para cuckold.

Rekomendowane odpowiedzi

Wracając zaś do tych przykładów które sam podałem, chodzilo mi raczej o to czy bull, kochanek szanuja takie ustalenie czy próbują przekonać hotke na zasadzie nikt do nadużycia tego zaufania ???

Opierając się na swoim doświadczeniu zaryzykuję taką teorię - wszystko gra dopóki każda ze stron ma przekonanie, że to właśnie zabawa/odskocznia/relacja na pewien czas etc. Kiedy któraś ze stron wpadnie na pomysł, że może jednak to może być coś więcej to wtedy utrzymać kontrolę nad słowami jest bardzo trudno. A jak jeszcze te słowa wypowiedziane niechcący i w ferworze figli i emocji padną na podatny grunt to wtedy zostają moim zdaniem tylko zasady i trzymanie się ich na siłę. Piszę z perspektywy i rogacza i kochanka, bo akurat tak się zdarzyło, że i tu i tu doświadczyłem podobnych sytuacji. To jest jednak cholernie trudne zachować sobie wyznania dla siebie jak się nagle okazuje, że seks jest mega, rozmawia się super i godzinami, dopamina szaleje i nagle zaczyna coraz głośniej we łbie dzwonić "a może by tak?".

I tak sobie myślę, że szczęśliwi Ci, którzy nie znaleźli się w takiej sytuacji i nie spotkali w łóżku przypadkiem kogoś, kto pasuje jak ulał.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

np. Ritta umawia się z Tobą na kawę ( na co się godzę)a kończy się seksem w samochodzie.

No przecież nie odmówisz jej prawda?

Tzn mam nadzieję , że byś nie odmówił. :).

Ogólnie uśmiechem biorę te Wasze reguły, ustalenia.

Fajnie się Was czyta a życie piszę swoją historię. :)

A w życiu! Tzn... a w życiu bym nie odmówił.... mam taką nadzieję.

Tyle, że może w jej samochodzie, bo w moim jest to ciut mało wygodne ;)

a jeśli jej się odpali, że elementem ars amandi pozostawienie paznokciami delikatnych rys na Twoich plecach... lub też poprosi Cię o piss - dasz jej to?

No to jest niestety ryzyko takich spotkań.... ale na szczęście jeśli nawet były takie próby to udało się je poskromić..do tej pory.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to jest niestety ryzyko takich spotkań.... ale na szczęście jeśli nawet były takie próby to udało się je poskromić..do tej pory.

no to zupełnie inaczej rozumiemy pojęcie altruista :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...