Skocz do zawartości
Widar

Zaufanie pomiędzy bullem,kochankiem vs HW lub para cuckold.

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli ograniczenie narusza Twój komfort, to właśnie tak należy powiedzieć

No widzisz a dla mbie to nie jest kwestia komfortu, nie traktuje HW tylko jako partnerki do sexu.Wiekszosc moich znajomosci to dłuższe układy i w takiej sytacji rozumiem ograniczenie i czas spedzony w inny sposób niz tylko na ostrym rżnieciu jest czasem mile spedzonym.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no nie

można razem spędzić wieczór

I tak też się stało. :)

w sumie zależy od relacji, można się i seksić :)

Można, tylko raczej tego nie robię w pierwsze 2-3 dni, zazwyczaj zbyt źle się czuję.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdarzają się jeszcze sytuacje losowe.

Kiedyś kawał drogi jechałam na spotkanie.

Po przyjeździe poszłam się odświeżyć.

A tu lipa, pod prysznicem dostałam okres, zupełnie nie w terminie.

I co wtedy? Miałam być wystawiona za drzwi?

A kto normalny by taką fajną kobietę wystawił za drzwi??? :)

Zaufanie zaufaniem, ale szacunek i traktowanie innych tak jakby się samemu chciało być potraktowany, to  kwestia podstawowa. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A kto normalny by taką fajną kobietę wystawił za drzwi??? :)

Dziękuję :) To miłe. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tezie autora wątku zabrakło mi jednej rzeczy, która została poruszona przez kilka osób - głównie Hotki, ale ja pozwolę sobie o niej wspomnieć jako kochanek.

W łóżku jestem zdecydowanie altruistą i choć relacja Hotka-Rogacz-Kochanek z zasady ma być przyjemna dla wszystkich to ja przede wszystkim koncentruję się na rozkoszy Hotki (zakładając, przynajmniej częściowo słusznie, że owa przyjemność będzie i czymś niesamowitym dla nas - tzn. dla Rogacza i dla mnie).

Czy w związku z tym - jeśli Hotka zażyczy sobie czegoś co będzie wykraczało poza wstępne ustalenia - to czy aby na pewno mam jej tego odmówić?

Według słów Widara - tak, ale ja mam jednak inne zdanie.

Gwoli wyjaśnienia - nie mówię o sprawach fundamentalnych - czyli np. spotykaniu się za plecami Rogacza (to odrzucam), ale bardziej o ars amandi.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tezie autora wątku zabrakło mi jednej rzeczy, która została poruszona przez kilka osób - głównie Hotki, ale ja pozwolę sobie o niej wspomnieć jako kochanek.

W łóżku jestem zdecydowanie altruistą i choć relacja Hotka-Rogacz-Kochanek z zasady ma być przyjemna dla wszystkich to ja przede wszystkim koncentruję się na rozkoszy Hotki (zakładając, przynajmniej częściowo słusznie, że owa przyjemność będzie i czymś niesamowitym dla nas - tzn. dla Rogacza i dla mnie).

Czy w związku z tym - jeśli Hotka zażyczy sobie czegoś co będzie wykraczało poza wstępne ustalenia - to czy aby na pewno mam jej tego odmówić?

Gwoli wyjaśnienia - nie mówię o sprawach fundamentalnych - czyli np. spotykaniu się za plecami Rogacza (to odrzucam), ale bardziej o ars amandi.

np. Ritta umawia się z Tobą na kawę ( na co się godzę)a kończy się seksem w samochodzie.

No przecież nie odmówisz jej prawda?

Tzn mam nadzieję , że byś nie odmówił. :).

Ogólnie uśmiechem biorę te Wasze reguły, ustalenia.

Fajnie się Was czyta a życie piszę swoją historię. :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a jeśli jej się odpali, że elementem ars amandi pozostawienie paznokciami delikatnych rys na Twoich plecach... lub też poprosi Cię o piss - dasz jej to?

ja tam nie jestem altruistką :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie uśmiechem biorę te Wasze reguły, ustalenia.

Fajnie się Was czyta a życie piszę swoją historię. :)

a możesz konkretniej co w Tobie ów uśmiech budzi? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko,

był kiedyś taki temat na forum

" Kodeks ogiera czy Kochanka "

Tyle w nim ustaleń, reguł , ba jak to powinno wyglądać mniej więcej jak w tym temacie.

Same reguły , ustalenia , wszyscy bez skazy.

Uśmiecham się i tyle.

I tyle droga Iko.

:)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdarzają się jeszcze sytuacje losowe.

Kiedyś kawał drogi jechałam na spotkanie.

Po przyjeździe poszłam się odświeżyć.

A tu lipa, pod prysznicem dostałam okres, zupełnie nie w terminie.

I co wtedy? Miałam być wystawiona za drzwi?

No to dupa... :D „chyba ze czarno to widzisz...” Hahahaha :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...