Skocz do zawartości
ZbysiuMisia

Witam

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Właściwie to nie jestem najlepszy w przedstawianiu się w poetycki sposób, więc ograniczę się do minimum. Mam 27 lat, moja ukochana 28. Razem jesteśmy coś koło 7, więc relatywnie do wieku, kawałek życia sobie poświęciliśmy. Od około 4 czy 5 lat bardzo kręci mnie wizja mojej partnerki z innym, z czego Ona zdaje sobie sprawę bo rozmawialiśmy o tym nie raz i nie dwa. Ale namówić Jej na realizację fantazji nie sposób niestety. Nie jest pruderyjna, po prostu wierna, ot takie ma wpojone zasady. Ja nie naciskam, bo i myślę że nie ma większego sensu, skłaniam się bardziej ku subtelnym sugestiom i ew. kreowaniu sprzyjających warunków.

Z grubsza tyle o nas (czy też o mnie) w kontekście forum. Poza kontekstem- lubimy podróże, oboje pracujemy w nudnych branżach (ja w chyba najnudniejszej możliwej) i prowadzimy delikatnie mówiąc stabilne życie. Na ostatniej imprezie w klubie byliśmy chyba jakoś z 6 lat temu. Ale zapewniam, że mimo to nudni nie jesteśmy. Oboje jesteśmy naturystami, co niektórych może zainteresować z takiego czy innego powodu. Mamy swoje zainteresowania o których rozpisywać się nie będę. :D

Mam nadzieję znaleźć tutaj ludzi (właściwie to wyłącznie facetów) w podobnym do naszego wieku, którzy pomogą mi trochę w ww. "kreowaniu sytuacji". Liczę też na jakieś porady od tych z Was, którzy mają za sobą etap namawiania, kombinowania, i przeszli do działania.

Pozdrawiam,

Zbychu :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

cześć :)

Mam nadzieję znaleźć tutaj ludzi (właściwie to wyłącznie facetów) w podobnym do naszego wieku, którzy pomogą mi trochę w ww. "kreowaniu sytuacji". Liczę też na jakieś porady od tych z Was, którzy mają za sobą etap namawiania, kombinowania, i przeszli do działania.

sporo tutaj treści na ten temat znajdziesz do czytania; osobiście "kombinowanie" odradzam, wszystkie inne szczere formy docierania z pragnieniami wg mnie są lepsze - patrząc na zk długofalowo

Nie jest pruderyjna, po prostu wierna,

a ja ją rozumiem, również nie potrzebowałam spotkań z innymi mężczyznami a jednak R... metodą prostą, dialogami a nie napieraniem, opowiadaniem o swoich pragnieniach, przegadaniem lęków moich i obaw sprawił, w sumie nie wiem jak, że popłynęłam...

tylko pamiętaj... nie każdemu się udaje spróbować czy namówić nawet na czytanie treści na forum

tym nie mniej, powodzenia życzę bez zbytniego pośpiechu.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj/cie

Osobiście uważam, że namawianie partnerki do czegokolwiek jesli nie jest na to gotowa nie jest dobre, a przyniesie odwrotny skutek. A tego pewnie nie chcesz. Trzeba do tego dojrzeć samemu.

Poczytaj tematy, zagadaj do innych forumowiczów a dowiesz się wiele.

Moja mała rada jest taka żeby do tego podejść z chłodną głową zeby później niczego nie żałować.

Powodzenia

/Ona

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj

Dziś coś mnie naszło do witania młodych , więc Ciebie również serdecznie witam.

Ale namówić Jej na realizację fantazji nie sposób niestety. Nie jest pruderyjna, po prostu wierna, ot takie ma wpojone zasady.

Napisałem juz to w innym poście.

Twierdzenie że jakikolwiek stosunek seksualny to ZDRADA, jest spowodowany indoktrynacją męską (kościołów).

Kocham moją żonę, odbywa stosunki seksualne z innymi, a i tak uważa że mnie zdradza :-x.

Tysiące lat indoktrynacji robi swoje :-|.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,

Wydaje mi się, że czas i poczucie bezpieczeństwa to elementy, które mogą najbardziej sprzyjać realizacji fantazji.

W nieusankcjonowanych związkach kobietom może brakować tego drugiego czynnika (nie generalizuję a jedynie teoretyzuję), co może dość mocno ograniczać wdrożenie fantazji w życie.

Wydaje mi się, że już czytałem historie, gdzie związek się rozpadał po ZK, gdyż facet sobie nie poradził i niektóre kobiety nie chcą podejmować takiego ryzyka, dopóki nie mają pewności, że ZK nie wpłynie na ich status quo.

Ale jest i też dużo związków nieformalnych, czerpiących zadowolenie z takiego układu :)

Powodzenia!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piszesz w dziale przywitań więc... Witaj ;)
A w razie wątpliwości na początku drogi mamy na to osobny cały dział. Tylko najpierw polecam poczytać kilka(naście) tematów tam a dopiero zakładać kolejny.

Pomyślności życzę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na forum. I spełniaj się,ale "z głową" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witam cie i ja. Wszystko super wszystko fajnie ale pamietaj o tym ze mimo szczerych checi i spokojnego drazenia tematu oraz wspolnych fantazji a nawet dazenia do realizacji moze sie zdarzyc ze cofniecie sie o 3 kroki. A moze zdarzyc sie tez ze fantazja o zk moze zostac fantazja do konca zycia. Zycze ci powodzenia;)

Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Czasem przysłowiowe gonienie króliczka jest równie podniecajace, chociaż dla Nas raczej mało wystarczające. Czyż nie? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...