Skocz do zawartości
zonkus42

z innej beczki

Rekomendowane odpowiedzi

Ja to muszę mieć zła aurę/brzydkie zdjęcia/cięty język, bo NIKT NIGDY nie napisał do mnie czegoś takiego. A niechby spróbował :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takich gosci najlepiej odrazu blokowac a jak nie skutkuje to zgłosić

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Domyslam sie ze większość wiadomosci jest typu pokaz swoja suke albo chetnie bym ja wyruchal ... Niestety takich wszedzie pełno

BINGO!!!

ale na  takierzeczy nikt nie reaguje      

Reaguje, reaguje jak Sam widzisz Kolego...

Ja to muszę mieć zła aurę/brzydkie zdjęcia/cięty język, bo NIKT NIGDY nie napisał do mnie czegoś takiego. A niechby spróbował :)

Barany się zdarzają co regulaminu i zasad godnego zachowania nie znają...

Takich gosci najlepiej odrazu blokowac a jak nie skutkuje to zgłosić

Regulamin zabrania przecież obrażania zwłaszcza Kobiet... dlatego zawsze należy to zgłosić...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za swoj jezyk w złosci :(

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Ale czasami zastanawiam się czy mogę wstawic tu prywatne wiadomosci na ktore i tak nie odpisuje

polecam lekturę regulaminu - tam znajdziesz wiele odpowiedzi - to raz

dwa - jesteś tu 4 lata i jaki jest Twój merytoryczny wkład w to forum, ile z siebie dajesz by się pozwolić poznać?

to tak na miękko pytam... ile z siebie dałeś by pokazać jaki jesteś i jakie są Twoje preferencje / oczekiwania

zanim zaczniesz oceniać, pomyśl jak Ty jesteś oceniany i po czym

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm... Czytam 3 raz pierwszego posta i nie bardzo rozumiem WTF, chyba jakiś niż intelektualny mnie dopadł.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Cię bardzo szanuje tak jak wszystkie kobiety , pozatym akurat wierze że sobie nie pozwolisz na takie teksty;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm... Czytam 3 raz pierwszego posta i nie bardzo rozumiem WTF, chyba jakiś niż intelektualny mnie dopadł.

Nie, Freyu, nie Ciebie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

zmieniam tytuł na "z innej beczki"

jak przeczytasz autorze regulamin - zrozumiesz dlaczego to robię

(ku pamięci - oryginalny brzmiał: Z INNEJ BECZKI I Z DUZYCH LITER )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...