Skocz do zawartości
zonkus42

z innej beczki

Rekomendowane odpowiedzi

Ja sie tak niespecjalnie zgadzam z narzekajacym kolega i chyba traktuje to jako przyczynek do dyskusji. Oczywiscie kazdy moze miec swoje odczucia i zdanie z tym zwiazane. 

Czesc forumowiczow jest aktywna tylko na komunikatorach i oczywiscie maja do tego prawo, a jakze. Czesc przeglada watki i nie jest aktywna.

Z calego grona kilku tysiecy osob, kilkadziesiat jest dosc aktywnych co wg mnie oznacza, ze czytaja watki, pisza posty no i oczywiscie pojawiaja sie na zlotach. 

Kazdy sie organizuje jak uwaza, ale ja uwazam, ze nie bardzo mozna krytykowac, skoro samemu sie jest malo katywnym, To moje zdanie i wklad w ten watek.

Niemniej dyskusja na odpowiednim poziomie w tej materii, jesli sa osoby czujace jakis niedostatek, jest potrrzebna w takim razie. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

lecz niech krytyka będzie konstruktywna i dobrze opisana np.

- dostałem X PW chamskich, obraźliwych

- moja reakcja na nie była taka/owaka

Co powinien jeszcze zrobić? Jak Wy sobie radzicie?

a tu na razie to autor w kąciku małego frustrata mógł sobie ulżyć bo dalej poza jego zawodem związanym z jakością forum nie wiemy czego tak naprawdę chce zakładając ów temat

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

BINGO!!!

ale na  takierzeczy nikt nie reaguje

Hmmm szczerze pisząc nie spotkałem sie z taka tudzież podobna treścią wiadomości PW do mnie czy do mojej żony.

Są to powody przyczynowo skutkowe, ja je dokładnie znam, a Tobie zostawię to do przemyśleń. Robię to z premedytacją aby nie wywalać „kawy na ławę”

Zastanów się kto i jakich ludzi przyciąga do siebie, i co w sobie zmienić aby odwrócić Twój negatywny trend.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Domyslam sie ze większość wiadomosci jest typu pokaz swoja suke albo chetnie bym ja wyruchal ... Niestety takich wszedzie pełno

Hmmm to my mamy chyba szczęście bo naaaaa szczęście nie mieliśmy takich wiadomości i mam nadzieję mieć nie będziemy :D

Z drugiej strony co chce taka osoba ugrać takimi ciemnymi tekstami jak tabaka w rogu :P

/Ona

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to cześć. Dobrze, że napisałeś temat bo mogłoby komuś umknąć Twoje odejście

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to cześć. Dobrze, że napisałeś temat bo mogłoby komuś umknąć Twoje odejście

Myśle, że % wczoraj było za wiele, dziś nadszedł moment otrzeźwienia i sam chłop nie będzie wiedział o co mu wczoraj chodziło...:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z mojej perspektywy to forum jest wartościowe przez różnorodność. Mamy tu praktyków i teoretyków, mamy ludzi którzy traktują je wyłącznie jako miejsce do umawiania się i takich, którzy aktywnie coś od siebie próbują wnieść. Są tu ludzie, z  którymi możesz pogadać na każdy, nie tylko cuckoldowy temat, ale też goście, którzy mylą to miejsce z agencją towarzyską, a dla których których szczytem inwencji jest zarzucenie tekstem typu: "Ładna dupa maleńka" albo "Przelatuję przez Kutno w dniu jutrzejszym, więc chętnie coś przelecę w wolnej chwili :)". Generalnie znajdziemy tu cały przekrój społeczeństwa a więc ludzi, którzy nam przypasują i takich, których wolelibyśmy unikać. 

Nie wiem jakie doświadczenia masz Ty, ale ja mam takie, że nie brakuje mi ludzi z którymi mogę fajnie pogadać i których z ogromną przyjemnością zobaczę na zlocie, za to nie widzę kolejki oczekujących do tych, którzy przejeżdżają przez Kutno :->. 

Na końcu mała dygresja, zdałem sobie ostatnio sprawę, że to forum zajmuje mi stosunkowo spory kawałek mojego życia i jakkolwiek to górnolotnie zabrzmi, dobrze mi z tym! Jestem bardzo pragmatycznym gościem i nie marnowałbym swojego życia na coś co byłoby bezsensu. Ale jak to w życiu, sens otaczającej nas rzeczywistości nadajemy z reguły my sami. Więc to od Ciebie zależy czy chcesz tu być, czy tracisz czas.

Świat jest tak głupio skonstruowany, że najczęściej wyciągamy z niego proporcjonalnie do tego ile sami z siebie dajemy. Jeśli więc przez 4 lata naklepałeś 24 posty, to nie dziw się proszę, że jakiś ciekawszych relacji niż z "konibijcami" i "przejezdnymi" nie nawiązałeś. Pozdrawiam Grey

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...