Skocz do zawartości
zonkus42

z innej beczki

Rekomendowane odpowiedzi

Od paru lat uczestniczyy w tym forum ...

Spotkaliosmy sie  z osobami z tego forum...

I...

NIe podoba nam sie co to co tu sie dzieje.

Nie gniewajcie sie na nas  ale ... same upomnienia, za przeproszeniem "KONIOBICY" i "PRZEJEZDNI"

pomijam  "psycholi" celowo z małych liter i "rodo"..

A terz do rzeczy i mamy to gdzies czy ktos usunie nase konto,posty czy nie 

ale z przyjemnego miejsca do rozmow i zartow zrobiła sie "CZATERIA I MIEJSE PUBLICZNE"

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz rozwinąć swoją mysl?

z przyjemnego miejsca do rozmow i zartow zrobiła sie "CZATERIA I MIEJSE PUBLICZNE"

???

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaaa dobra sorry zalapalem,

Widocznie masz słabych kompanów do rozmow, ja nie narzekam :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od paru lat uczestniczyy w tym forum ...

Spotkaliosmy sie  z osobami z tego forum...

I...

NIe podoba nam sie co to co tu sie dzieje.

Nie gniewajcie sie na nas  ale ... same upomnienia, za przeproszeniem "KONIOBICY" i "PRZEJEZDNI"

pomijam  "psycholi" celowo z małych liter i "rodo"..

A terz do rzeczy i mamy to gdzies czy ktos usunie nase konto,posty czy nie 

ale z przyjemnego miejsca do rozmow i zartow zrobiła sie "CZATERIA I MIEJSE PUBLICZNE"

Przeczytałem 4 razy Twojego posta, starałem się go zrozumieć, ale mój mały rozumek tego nie ogarnia... 

Ale szanuję Twoje prawo do zainicjowania dyskusji, w sumie każdy sposób jest dobry... 

Pozdrawiam

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaaa dobra sorry zalapalem,

Widocznie masz słabych kompanów do rozmow, ja nie narzekam c

Cieszę się 

Ale czasami zastanawiam się czy mogę wstawic tu prywatne wiadomosci na ktore i tak nie odpisuje

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Domyslam sie ze większość wiadomosci jest typu pokaz swoja suke albo chetnie bym ja wyruchal ... Niestety takich wszedzie pełno

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się 

Ale czasami zastanawiam się czy mogę wstawic tu prywatne wiadomosci na ktore i tak nie odpisuje

A mógłbyś jaśniej?

Nie można na ogóle forum wstawiać treści PW, to jasne. O coś innego Ci chodziło. O co?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałem 4 razy Twojego posta, starałem się go zrozumieć, ale mój mały rozumek tego nie ogarnia... 

Ale szanuję Twoje prawo do zainicjowania dyskusji, w sumie każdy sposób jest dobry... 

Pozdrawiam

przekraszam koleko nie bedo dosłownie cytował twojego posta w mojej odpowiedzi  ale...

ty masz status kochanek husband ma status bull  ku**a par tu juz nie ma tylko "PRZEJEZDNI" a ze starej gwardi został ułamek 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochany - weź Ty już odstaw szklaneczkę :)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Domyslam sie ze większość wiadomosci jest typu pokaz swoja suke albo chetnie bym ja wyruchal ... Niestety takich wszedzie pełno

BINGO!!!

ale na  takierzeczy nikt nie reaguje      

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...