Skocz do zawartości
dawidek7090

Witam witam

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie.

Mam na imię Dawid, przed 25 lat, narzeczona podobnie. Forum przeglądam już od dłuższego czasu, dopiero teraz postanowiłem założyć konto. Bardzo podoba mi się styl i kultura wypowiedzi na tym forum, tematyka jest również ciekawa :)

Myśli o cuckoldzie delikatnie u mnie kiełkowały, interesowała mnie tematyka bulla tylko i wyłącznie, który nie odmawia sobie czerpania przyjemności z pełnego trójkąta. Przeglądałem wiele tematów ludzi, którzy w tym siedzą, oglądałem różne filmy i zdjęcia, czytałem opowieści i relacje rogaczy i bulli i uznałem, że jeszcze emocjonalnie nie jestem gotowy na taką formę sexu, jak i moja partnerka podczas kilku rozmów uparcie powtarza, że nie chce nawet patrzeć na innego kutasa niż mojego (nie jeden "Kowalski" by się cieszył z takiej postawy mojej narzeczonej :) ). Nawet taka wg. mnie delikatna forma jak swing jest dla niej czymś niewyobrażalnym, jednakże gdy oglądamy filmy, to podczas palcówki czuję jak jej młoda cipka się zaciska przy kategoriach gang-bank i bukkake :)

Najbardziej mnie w tej decyzji umocniła opowieść o rogaczu, którego hotka zaspokaja się w barze pod nadzorem partnerki kochanka i musiał zadowalać się bezdomną kobietą, mocna opowieść, która wg. mnie kierunkuje na zmiany w sferze psychicznej pod wpływem cuckoldu, chodź ten raczej był wersją ultimate, ale jednak co potrafi zrobić z wiernej i oddanej partnerki.

Nie mniej jak w myślach wyobrażam sobie dostać MMSa z ciepłą bułeczką, to robi mi się mokro...a co dopiero jak bym mógł jej posmakować lub dołożyć coś od siebie :)

Nie mniej odkryliśmy, że bardzo ją kręci moja dominacja nad nią w łóżku, dziewczyna, która nigdy nie przeklina to "traci wzrok" gdy jej piękne kakaowe oczko pęka od mojego penisa słysząc że jest moim workiem na spermę :) I na razie chcę się rozwijać w tym kierunku. Stąd prośba, jeżeli ktoś dysponuje literaturą do poczytania o dominacji nad nią, to byłbym wdzięczny, chciałbym postawić kroki w kontroli jej orgazmów, temat świeży, więc będę chłoną wiedzę.

Mam nadzieję, że nie zanudziłem i nie odstraszyłem co do swojej osoby moją postawą o cuckoldzie, jednak obiecuję, że będę czytał wszystkie tematy, które są tutaj opisywane :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Witaj na forum. I powodzenia w realizacji marzeń.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie fajnie, ze nie napisałeś o sobie dwóch zdań by tylko napisać jakiś post i co nie co przyblizyles swoją sytuację.

Mam nadzieję, ze znajdziesz tutaj to czego szukasz, zdobędziesz wiedzę dzięki, której Wasz związek nabierze pikanterii i się wzmocni no i poznasz świetnych ludzi.

Pozdrawiam /Ona

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za powitanie. Na chwilę obecną studiuję tematy, które bez konta były zablokowane.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za powitanie. Na chwilę obecną studiuję tematy, które bez konta były zablokowane.

To do zobaczenia za kilka tygodni... a jak czytanie idzie Ci długo to zapewne i kilka miesięcy Ci zejdzie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

aaaa... śmiało zatem, wyciągaj je z archiwum i mów co myślisz :)

witaj, witaj... ładnie się pokazałeś .... 

spełnienia 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coraz bardziej mnie cieszy, że takie stanowisko jak Twoje "posiada" coraz młodsze pokolenie, które zdaje sobie sprawę, że seks jest radością, i "włożenie jakiegoś penisa w cipeczkę mojej narzeczonej nie jest powodem zabicia właściciela tego penisa".

Pozdrawiam i życzę czerpania przyjemności z każdej, tego seksu - formy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...