Skocz do zawartości
stag

Edycja plików video - prośba o podpowiedź

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, potrzebuję podpowiedzi co do narzędzia (Windows) umożliwiającego edycję plików video (mp4). Stworzyłem kilka prezentacji/instrukcji video.. no i nadszedł czas na suplementację, potrzebuję dokonać kilku drobnych korekt:

- wycięcie ze środka nagrania fragmentu i na jego miejsce wstawienie innego

mógłbym to zrobić odcinając fragment z jednej strony a potem z drugiej i jeszcze potem ten do poprawy  dograć poprawiony fragment i miałbym wtedy 3 które musiałbym połączyć np: Avidemux-em

Jednak zastanawiam się czy jest coś co pozwoli to zrobić szybciej za jednym niemal zamachem czyli wstawieniem kawałka w zamian za inny? Ważne by można było precyzyjnie ustalić czas a także aby program był czytelny w obsłudze (angielski lub polski).

Nie wiem czy to istotne: nagrania mają od 15 do 60 minut.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam Ci Cyberlink Power Director. Nie określiłeś czy program ma być darmowy, czy też odpłatny. Produkty Cyberlinka są odpłatne, ale za to bardzo dobre i intuicyjne. Poza tym oczywiście, są efekty, napisy, możliwości edycji ścieżki audio ich miksu dowolnego. Używam na co dzień.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, sprawdzę. Co do odpłatności nie określiłem gdyż najbardziej mi zależy na efekcie - darmowy byłby.. darmowy, wiadomo :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Korzystam ze Splice Editor. Jest darmowy i bardzo prosty, posiada wszystkie cechy które potrzebujesz.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, również sprawdzę. 

@@husband, a możesz podać link pod windows? znalazłem tylko coś o nazwie Filmora gdy podawałem frazę Splice Editor wujkowi G.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Korzystam ze Splice Editor. Jest darmowy i bardzo prosty, posiada wszystkie cechy które potrzebujesz.

czy zostawia watermarki lub jakis znak firmowy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...