Skocz do zawartości
Wichura

Jakie ubranie lubimy u płci przeciwnej ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak na co dzień zawsze wypatrzuję polarowe i misiowe bluzy z uszkami, bardzo pasują dziewczynam. Rzadko coś takiego można spotkać u facetów.  Aczkolwiek nic nie przeszkadza mi zakładać coś takiego na co dzień. Stanowczo podobają się bluzy różowe, dresy welurowe i kombinezony.
Jeżeli chodzi o ubraniach na różne eventy, to kręcą mi stroje gotyckich lolit.

k-anime-cosplay-anna-kushina-gothic-lolita-dress-costume-f61.jpg

4d5d5bc441489e8883ef409858cf.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.02.2019 o 11:47, Leta&Emiliano pisze:

nie lubię kiedy facet myśli, że każdy garnitur każdemu pasuje...

nie mogę patrzeć na źle skrojone garnitury na mężczyznach, którzy nie wiedzą, że garnitur to coś więcej. To nie tak, że uwielbiam facetów w garniturach, każdy albo prawie każdy styl może być ok, jeśli jest gustowny i dopasowany do człowieka, jednak wiele osób zapomina, że to nie szata zdobi człowieka i nie wystarczy założyć jakiegokolwiek garnituru i jest się superzajebistymgościem.

guziki.jpg

Mam podobnie, ogólnie wiadomo, że przystojny facet w nietuzinkowym dobrze skrojonym garniturze będzie wyglądał świetnie, ale nie lubie wymuszonej elegancji albo koszul w stylu przedstawiciela handlowego

Jak widzę na mieście chłopaków w białych koszulach z podwiniętymi rękawami i w cwelkach na nogach to od razu myśle, że wybierają się na podryw...

Chyba bardziej obejrzę się za facetem w fajnie leżącym t-shircie i jeansach, a największą słabość mam do long sleevów. Dobrze leżący czarny long sleeve, do tego ciemne jeansy i buty chocby sportowe, a przede wszystkim fajny facet w to opakowany to jest to

Myślę też, że nawet jeśli jakiegoś elementu męskiej garderoby nie lubie, a założy go facet, do którego mam słabość to jestem w stanie zmienic zdanie i daną rzecz polubić bardzo

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, maniurka pisze:

w cwelkach na nogach

Yyyyyyy... a co to? 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takie wsuwki męskie z wąskim przodem lekko zadartym. Rozchodzone i skórzane koniecznie.

• Lubię 2
  • Wow! 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaaa, dziękuję, Może? :) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani: ja lubię styl " smart dress code": prosto, z klasą. Pańcio nosi się luźno aczkolwiek  z upływem lat( czytać: przeżytych ze mną) czasami  ubierze się tak jak lubię. Na ulicy oglądam się za mężczyznami ubranymi wizytowo, w garnitury itp. Lubię prostotę i elegancję u mężczyzn , czasami robię wyjątki od tej zasady...ale to już jest uzależnione od uroku osobistego płci przeciwnej :D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zakolanówki i pończochy. Nie wiem czemu, ale cholernie mnie podniecającą. Potęguje to fetysz nóg (nie mylić z fetyszem stóp).

Co do reszty zależy od kobiety, ponieważ nie wszystko do każdego pasuje. Ale stawiam raczej na casualowy styl.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobnie ja.. Mam fetysz nóg, jak są ładnie przystrojone gustownymi rajstopami, pończochami albo legginsami... Również podkolanowki zwłaszcza takie sportowe i kolorowe mega mnie nakręcają.. Natomiast totalnie mnie odrzucają jak ja to mawiam "antygwalty" czyli rajstopy za kostkę... Aż mną trzepie jak żona takie coś zakłada...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Robal pisze:

"antygwalty" czyli rajstopy za kostkę...

Chodzi Ci o leginsy z przędzy "rajstopowej", czy skarpetki za kostkę z tejże? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie miałem na myśli skarpetki za kostkę.. Z tejże... 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...