Skocz do zawartości
Wichura

Jakie ubranie lubimy u płci przeciwnej ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie potrzebuję żadnych pretekstów do kupowania kolejnych sukienek :D

Lula.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem podobnego tematu i nie znalazłem.

Jakie ubranie lubicie u płci przeciwnej ? Za jak ubranym facetem/jak ubrana kobietą obejrzycie się na ulicy? Co na Was działa szczególnie pociągająco ? Jaki ubiór dopełnia dla Was atrakcyjność drugiej osoby i dodaje jej punkty w Waszych oczach do oceny ogólnej wyglądu ? Ew. Jakie macie antypatie w tym zakresie.

Żeby nie rozdrabniać się na drobne przyjmijmy, że nie rozmawiamy tu o bieliźnie a o ubraniach w których chodzimy lub możemy chodzić publicznie

Jako autor pozwolę sobie zacząć. Od zawsze lubię kobiety/dziewczyny w szortach (najchętniej jeansowych) + top, krótkie sukienki (szczególnie rozkloszowane) ostatnio też zdecydowanie często obracam się za kobietami w zwiewnych kombinezonach (chętnie z szerokimi lub krótkimi nogawkami). No i niezmiennie od lat styl alternatywny, rockowy lub nawiązujący do takowego ;)

Z antypatii które przychodzą mi do głowy w większości wypadków są to bluzki bez ramiączek jeżeli nie sa połączone z gorsetem lub podobnym usztywnieniem. Niewiele kobiet w mojej opinii wygląda w tym dobrze choć wyjątki oczywiście się zdarzają ;) Do tego kolor różowy w natężeniu większym niż akcenty i "panterka" na którą mam wybitne uczulenie.

Ciekawe.

---

Lubię sobie popatrzeć na facetów zrobionych od stóp do głów na rockowo, ale zwykle tylko popatrzeć bo wszelki kontakt = ocieranie o coś ostrego, zaokrąglonego, metalowego itp. https://i.pinimg.com/736x/34/ac/a8/34aca84f406ae356ffb6a4ac503cc8c0--vampire-love-vampires.jpg

Lubię styl typu western ale z Nowego Orleanu (https://i.pinimg.com/originals/e4/6c/b2/e46cb279a284f28c6e048cbdf359b8d5.jpg), od tego wokalisty oczu nie mogę oderwać, chociaż na co dzień bym się nie chciała zadawać ;)- https://www.youtube.com/watch?v=Ndpryp2OlUQ

Ostatecznie i tak wygrywa obcisły t-shirt i jeansy + solidne buty na przyjemnej dla oka sylwetce. I mięciutkie bluzy do których można się przytulić. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

;)

Nie śledziłem Twoich wpisów niczym maniak prześladowca, aczkolwiek czytając ten wspi przypomniał mi się Twój post o zaprzestaniu stosowania emitoikon... :)

Ps.

To tylko tak w gwoli przypomnienia :):P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie śledziłem Twoich wpisów niczym maniak prześladowca, aczkolwiek czytając ten wspi przypomniał mi się Twój post o zaprzestaniu stosowania emitoikon... :)

Ps.

To tylko tak w gwoli przypomnienia :):P

Hahaha, dzięki,to wciąż wyzwanie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mężczyzna schludnie ubrany zarówno elegancko jak i w jeansach oby dostosowany ubiorem do okoliczności i czujący się swobodnie. Styl casual jeśli mężczyźnie pasuje. Wszystko musi być dobrane do osoby, aby było to ubranie, a nie przebranie ;)

Są elementy w garderobie męskiej, które kompletnie do mnie nie przemawiają i działają wprost aseksualnie :) tj. biale skarpetki

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Są elementy w garderobie męskiej, które kompletnie do mnie nie przemawiają i działają wprost aseksualnie :) tj. biale skarpetki

a dla mnie takim elementem są czarne skarpetki.... nie znoszę ich... ble

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chodzę bez skarpetek. Potencjalnie mam szanse u obu Pań:))

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mężczyzna schludnie ubrany zarówno elegancko jak i w jeansach oby dostosowany ubiorem do okoliczności i czujący się swobodnie. Styl casual jeśli mężczyźnie pasuje. Wszystko musi być dobrane do osoby, aby było to ubranie, a nie przebranie ;)

A dla mnie damskie skarpetki pończochowe... hahaha serio :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Haha czarne na mnie również tak działają jak i każdy inny kolor w momencie kiedy mężczyzna tylko w nich pozostaje :)))

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...