Skocz do zawartości
CiOni

Prezerwatywy o dużym obwodzie - Marki.

Rekomendowane odpowiedzi

Facet na spowiedzi do księdza:

- Pobiłem milicjanta

- Synu, przyszedłeś tutaj się chwalić czy spowiadać?

Fakt mało kto zdaje sobie sprawę, że duży członek to duży problem ;))

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, APOLLO pisze:

Fakt mało kto zdaje sobie sprawę, że duży członek to duży problem ;))

Może nie problem ale na pewno ma też swoje minusy a nie same zalety. /On

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przed chwilą testowaliśmy My.Syzie 69 - wreszcie dobry rozmiar, huraaaaaa! 

Dzięki za podpowiedzi! :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Zouza no to Super! Partner pewnie poczuł ulgę. Ja tylko czekam aż zostaną wypuszczone jakieś bardziej fantazyjne modele. Możliwe że nie stanie sie to nigdy z względu na małą liczbę odbiorców ale mam nadzieję ze jednak wypuszczą. /On

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Popatrzyłam na sprzedaż i widzę, że nie aż tak mało, więc... trzeba mieć nadzieję ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...