Skocz do zawartości
hoopsy

Cuckquean i cuckcake

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałam, kim jest „cuckcake” i przez przypadek znalazłam nazwę dla jednej ze swoich fantazji :D

W dniu 18.07.2018 o 22:20, może? pisze:

Co ona z tego wszystkiego miała?

Moim zdaniem nic, albo niewiele.

Za Wichurą:

W dniu 18.07.2018 o 22:27, Wichura pisze:

Satysfakcję czy spełnienie fantazji jeżeli ją samą taki układ kręci? [...] np osoba w pełni uległa i bi może się odnaleźć w takim układ swoistej dominacji przez parę.

Skłonność do uległości jest konieczna, ale wyrzuciłabym z tego „w pełni” - można być uległym częściowo, chwilowo. Poza tym oczekiwałabym jednak szanowania moich ograniczeń i dbania o jakiś komfort (niekonieczne pełny).

W dniu 18.07.2018 o 22:20, może? pisze:

Nie sądzicie, że potrzebna jest jakaś bliskość, zażyłość, żeby tak zafunkcjonować? […] Żeby tak ulec bez reszty, chyba trzeba mieć jakąkolwiek relację z masterką/masterem.

Jak najbardziej. Musiałabym się z obydwojgiem w miarę lubić, czuć się przy nich dobrze i obydwojgiem być seksualnie zainteresowana.

W dniu 18.07.2018 o 19:15, Dragonfly pisze:

Problem polega na tym, że Ty nie rozumiesz, że są osoby, które tak lubią i mają wielką potrzebą poddania się innym. Chcą być w łóżku sterowane, czuć nad sobą władzę, spełniać zachcianki i kaprysy  i wszystko z wielkim zadowoleniem i spełnieniem.

W dniu 18.07.2018 o 22:31, może? pisze:

Gdzie jest wielkie zadowolenie dziewczyny, która jest sterowana przez kobietę, chcącą przyjemności męża i swojej?

Wyobrażam sobie, że moja przyjemność płynęłaby głównie z zadowalania tej dominującej kobiety. Poprzez spełnianie jej życzeń w kontakcie z jej partnerem, oczywiście.

Pojawiła się też w tym wątku kwestia wieku – nie stawiałabym konkretnej granicy, ale nie wyobrażam sobie, żeby kobieta (mężczyzna w zasadzie też) w tym układzie była ode mnie młodsza. Gdyby tak było, to próba zdominowania mnie wywołałaby jedynie bunt i agresję. Tak mam w głowie, zupełnie mnie to nie kręci.

Biorąc pod uwagę, że najpierw musiałabym poczuć się komfortowo z seksem pozamałżeńskim, poznać i polubić się z odpowiednią parą, a z każdym dniem młodszych ode mnie dorosłych kobiet robi się więcej, może do spełnienia takiej fantazji nigdy nie dojść ;)

Hidi

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest reverse cuckold. 

I tak samo jak z cuckoldem mogą być różne jego odmiany:

Pewnym kobietom podoba się, gdy ich partner po prostu spotyka się z innymi kobietami. 

Inne lubią na to patrzeć. 

Inne lubią po prostu uczestniczyć (klasyczny trójkąt). 

Inne dominować. 

Jeszcze inne lubią być zdominowane przez kochanki męża.

Przydałby się taki portal. 

Myślę, że powinien być osobnym portalem, lustrzanym do cuckoldplace. 

Unicornplace - bo podobno znalezienie odpowiedniej tej trzeciej, to jak znalezienie jednorożca. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, skysurfer pisze:

To jest reverse cuckold. 

I tak samo jak z cuckoldem mogą być różne jego odmiany:

Pewnym kobietom podoba się, gdy ich partner po prostu spotyka się z innymi kobietami. 

Inne lubią na to patrzeć. 

Inne lubią po prostu uczestniczyć (klasyczny trójkąt). 

Inne dominować. 

Jeszcze inne lubią być zdominowane przez kochanki męża.

Przydałby się taki portal. 

Myślę, że powinien być osobnym portalem, lustrzanym do cuckoldplace. 

Unicornplace - bo podobno znalezienie odpowiedniej tej trzeciej, to jak znalezienie jednorożca. 

Obawiam się że to miejsce tętniłoby życiem niczym lotnisko w Radomiu. Wg mnie to zbyt duża nisza na osobny byt i dużo lepiej jest pisać osobom z tego klimatu na szerszych tematycznie, a przez to liczniejszych miejscach. Takich własnie jak nasze forum ;)

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Wichura pisze:

Obawiam się że to miejsce tętniłoby życiem niczym lotnisko w Radomiu. Wg mnie to zbyt duża nisza na osobny byt i dużo lepiej jest pisać osobom z tego klimatu na szerszych tematycznie, a przez to liczniejszych miejscach. Takich własnie jak nasze forum ;)

Nie wiem. Dajmy się pozytywnie zaskoczyć :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Wichura pisze:

Dlatego, że nie ma chętnych par? Czy dlatego, że nie ma chętnych dziewczyn?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.07.2021 o 10:29, skysurfer pisze:

Dlatego, że nie ma chętnych par? Czy dlatego, że nie ma chętnych dziewczyn?

Dlatego, że kobiety są mniej skore do erotycznych wynurzeń, opowiastek i internetowych podniet. Zauważ jaki jest procentowy stosunek udzielających się tu kobiet względem mężczyzn. I weź pod uwagę, że część par i kobiet to ukrywający się pod tymi nickami panowie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.07.2021 o 19:49, Dragonfly pisze:

Dlatego, że kobiety są miej skore do erotycznych wynurzeń, opowiastek i internetowych podniet. Zauważ jaki jest procentowy stosunek udzielających się tu kobiet względem mężczyzn. I weź pod uwagę, że część par i kobiet to ukrywający się pod tymi nickami panowie.

Czy kobiety są aż tak mniej skórę? Fakt, że są w naszej kulturze bardziej piętnowane, jeśli chodzi o seks. 

To forum dla ogółu społeczeństwa jest dość mocno kontrowersyjne i "niszowe", a jednak chętni się znaleźli. 

Co do podszywających się panów, to te kobiety z forum, z którymi miałem okazję spotkać się na żywo, były kobietami w 100% - a sprawdzałem dokładnie ;)

A tak na poważnie, to masz rację. Cześć się podszywa. Mimo wszystko uważam, że odwrotne forum by wypaliło. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, skysurfer pisze:

Czy kobiety są aż tak mniej skórę? Fakt, że są w naszej kulturze bardziej piętnowane, jeśli chodzi o seks. 

Dużo na ten temat było napisane też m.in. tutaj:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Wichura pisze:

Dużo na ten temat było napisane też m.in. tutaj:

Dzięki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...