Skocz do zawartości
Borh83

Rekomendowane odpowiedzi

jesteś pewna? widziałaś go z bliska? :P

Ale zarośla 

Hahaha

Ona

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pozornie delikatny a jednak drapieżny :)

Mąż mówi, że Niki lepsza była

Ona

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Mąż mówi, że Niki lepsza była

Ona

nie wiem kim była Niki

a Twój mąż ma prawo do własnego zdania ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

pojawił się nowy avatar

przemardzo mi się podoba @Red75

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swój zapewne charakterystyczny awatar, który miałem od początku postanowiłem zmienić po powrocie na forum i zostanie taki dokąd czegoś ciekawego nie wymyśle. 

Obecnym awatar jest symboliczny bo przedstawia zapalniczkę (nie palę, ale lubię rozpalać), którą otrzymałem od Sema podczas pierwszego oficjalnego zlotu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm... nie lubię sierscióchów wszelkiej maści lecz ten w avatarze @przyjaciel*domu

ma w sobie coś przyciągająco hipnotyzującego - chollera, podoba mi się bardzo! :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Kiki niech Cię nie zdziwi wzmożony ruch na profilu :D

przednio teraz wyglądasz za wygląd i ten tekst w avatarze i jego wieloznaczność to mój popaprany mózg powoduje ślinotok emocjonalno - mentalny

aaaach i warto bym pokazała, że na poziomie molekularnym moje postrzeganie nie jest reprezentatywne dla mojej płci...

bo jest @Franki74 i jego nowy od jakiegoś czasu avatar, raz że pięknie nawiązuje do poprzedniego gdzie tekst brzmiał BUTMAN, dwa że jest dla mnie wyrazem wielkiego dystansu i jeszcze większego poje...nia

obu Panom szczerze gratuluję, trafiacie w mój gust po całości ( i interpretujcie to sobie dowolnie szeroko :D )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...