Skocz do zawartości
Borh83

Rekomendowane odpowiedzi

Dodam jeszcze do ulubionych @myszkamini

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

@iko , @surfinia - trudno wybrać jeden

oj uważaj co mówisz, teraz jestem smutna od jakiegoś czasu

jak mi jest lepiej to bywały takie jak baba z wąsem, paluchy u stóp wystające z sandałów czy bober po sam pępek :lach:

tym nie mniej dziękuję, że podoba Ci się moja melancholia...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie najbardziej podoba się awatar Zouzy.

Lubię też te, w których użytkownik prezentuje część siebie (pomijając te ginekologiczno-ornitologiczne).

Niektórzy rzeczywiście często zmieniają swój awatar - co sprawia, że na nowo trzeba się do nich przyzwyczajać. A bobra Iko w pierwszej chwili to się wprost przestraszyłem :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tam się podoba avatar myszkimini. To jest aktualnie mój nr 1.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Awatar Surfinii, taki elegancki, Myszkimini hipnotyzuje, Dragonfly kusi kolorami, to tak na szybko. Aaaa, jeszcze Franki74, pomysłowy.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zwróciłam uwagę na avatar: Muur'a, Zouzy, Ritty, Wichury i Cynamonka ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja lubię większość Waszych awatarów ,bo mi się po prostu z Wami kojarzą ... Lubię się domyślać, co się kryję za nim ...i za nickiem. Czy jest przypadkowy ,czy może ma coś więcej opowiedzieć ... 

Jednak gdybym miała faktycznie  wybierać te moje ulubione...Mr.K -te dłonie ...ojej...uwielbiam ... 

Sema avatary lubię ,a wyjątkowo zapadł mi w pamięć ten pierwszy który pamiętam  ...  

Dragonfly bo jest inny ,w tej swojej barwnej zwyczajności -nadzwyczajny ...  

;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widząc ginekologiczno ortologiczne avatary chce mi się śmiać i płakać, upłycają na dzień dobry wszystko co jest możliwe. Nie mam ani ochoty ani chęci zaczynać jakiej kolwiek korenspondencji z osobami które korzystają z takich avatarow.

Lubie avatary stałe niezmienne, avatary którym od razu mogę przypisać konkretne cechy. Często cechy, które poznałem osobiście... ma to dla mnie pewną drobną symbolikę.

Nie mam ulubionych avatarów, a tym bardziej nie potrafiłbym nadać im pozycjonowania 1..2...3...

Hmmm lubie swój, ponieważ za nim kryją się moje pasje i zamiłowania.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

a ja lubię aktualne awatary @Mel i @mixer22

są konkretnymi wspomnieniami z imprez i zawsze gdy je widzę japa mi się cieszy na wspomnienie tych głupawek

a dla mixera mam ogromniasty szacunek za ten ocean dystansu jaki avatarem pokazał :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mixera mam ogromniasty szacunek za ten ocean dystansu jaki avatarem pokazał :P

:dobre: :dobre: :dobre:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...