Skocz do zawartości
Borh83

Rekomendowane odpowiedzi

Poddaje pod dyskusję atrakcyjność forumowych avatarów. Kto wg was ma najciekawszy avatar na forum. 

Mój typ i pretendent do mistrzostwa forum to avatar użytkowniczki @może? 

Czekam na wasze typy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie rozwala ogólnodostępna twarz johnego bravo :lach:

od razu jego cechy przypisuję posiadaczom tegoż :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym podzieliła awatary na kilka kategorii. I w każdej z nich znajdzie się perełka. :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tylko się zalogowalismy zwróciłam uwagę na avatar @Menczi i do tej pory to mój ulubiony :)

P.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Duużo tego... Z tych co mi przychodzą na myśl:

@Może?, @Alice, @Sailor-Lula, @Mel, @Monia, @Ritta, @Yolandi, @Myszkamini, @Modliiishka, @Muur, @PennyLeonad, @ZłotaRybka, @K.C.S, @Freyka, @Mia
Kolejność przypadkowa :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię niezmienne, charakterystyczne avatary. Takie, które kojarzę z danym użytkownikiem. Na przykład avatar Zouzy, bardzo go lubię :).

Swój avatar mam ten sam od początku mej bytności na forum. Zawsze gdy ktoś usilnie prosi o moje zdjęcie mogę go zbyć avatarem :P

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na przykład avatar Zouzy, bardzo go lubię :).

Bardzo dziękuję! :)

Ja też go lubię, a może raczej uwielbiam!

Pewien User (nie wiem, czy życzyłby sobie ujawnienia nicku) zrobił go specjalnie dla mnie.

Oczywiście "bazą" jest poprzedni awatar - "Szał uniesień" Podkowińskiego. :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dziękuję! :)

Ja też go lubię, a może raczej uwielbiam!

Pewien User (nie wiem, czy życzyłby sobie ujawnienia nicku) zrobił go specjalnie dla mnie.

Oczywiście "bazą" jest poprzedni awatar - "Szał uniesień" Podkowińskiego. :)

Ależ proszę!

Sama zawsze chciałam mieć "Szał uniesień" na ścianie w sypialni :)

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też bym chciała, baaaardzo! Ale namalowany na ścianie. A znam tylko jedną osobę, która by umiała to zrobić, po ASP. Niestety, pracuje "na taśmie" w GB. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię niezmienne, charakterystyczne avatary. Takie, które kojarzę z danym użytkownikiem. Na przykład avatar Zouzy, bardzo go lubię :).

.

Również, z daleka widać że to Zołza , wróć Zouza.

@iko , @surfinia - trudno wybrać jeden

@iko? A który ? Bo @iko zmienia avatary częściej niż ja opony z letnich na zimowe i odwrotnie :)

zwróciłam uwagę na avatar @Menczi i do tej pory to mój ulubiony :)

Tez zwróciłem uwagę na niego przez zazdrość fajnych rogów.

Cynamonek bo lubiłem te bajkę oglądać.

Tak na szybko.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...