Skocz do zawartości
Saint

Lody

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze uwielbiałem patrzeć jak żonka robi loda (ponoć jest w tym dobra).

Marzy mi się zobaczyć jak stoi przed nią w szeregu kilku hojnie obdarzonych Panów, a ona jednego po drugim doprowadza ustami do orgazmu. Najpierw pierwszego, aż skończy w jej ustach, następnie drugiego, aż do momentu gdy wszyscy Panowie są obsłużeni, a żona jest cała zalana spermą :-)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że temat nie ten, lecz może ktoś zna taki film? ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pozostalo nic innego jak pogadac z żoną i zorganizować Jej imprezę typu buakake. Może zrobi Ci taki prezent np na urodziny? A Ty usiądziesz w fotelu ze szklaneczką szkockiej i będziesz oglądał cały ten spektakl.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak lody ro różnokolorowe i z mnóstwem śmietany. Gdyby tylko moja żonka się pobrudziła takimi ,,,, mmmm ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ten film ma tytuł "Kup wraz z Żoną seksowne cuchy (dla niej), zaserwuj wieczorem jej ulubione wino i TO COŚ do jedzenia a potem zabierz do swinger's klubu, przeważnie w piątek, gdy organizują tam gangbang night".

Jak dobrze pójdzie za tydzień murowany replay seansu :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...