Skocz do zawartości
hoopsy

rogaczka i cuckquean - domina kontrolująca zdradę męża/ partnera

Rekomendowane odpowiedzi

Ale ciężko urzeczywistnić moje fantazje gdyż takich kobiet nie ma (na razie tak to widzę).

Nie jest tak ciężko, jak teraz Ci się wydaje. ;)

Mnie kilka par znalazło. Spokojnie, to nie jest propozycja :)

Faktem jest, że założenia nieco odmienne.

Ale... ze stałym kochankiem też zdarzały nam się trójkąty z kobietami. :)

A z ciekawości - pytanie do Ciebie: jak miałaby się przejawiać Twoja dominacja?

Wiem, że chciałabyś kontrolować przebieg akcji. Na ile? Ile pozostawiłabyś swobody partnerowi i kochance?

Te pytania są ważne, musisz sama sobie na nie odpowiedzieć, bo wtedy będziesz wiedziała kogo i czego naprawdę szukasz.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

f pytanie do Ciebie: jak miałaby się przejawiać Twoja dominacja?

Wiem, że chciałabyś kontrolować przebieg akcji. Na ile? Ile pozostawiłabyś swobody partnerowi i kochance?

Te pytania są ważne, musisz sama sobie na nie odpowiedzieć, bo wtedy będziesz wiedziała kogo i czego naprawdę szukasz.

. Na te pytania odpowiedziałam sobie już dawno. Nie wydaje mi się żebym miała wymagania nie do przejścia dla kobiety która chce seksu z innym facetem i koniec. Partnerowi zostawię mniej swobody niż jej.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wydaje mi się żebym miała wymagania nie do przejścia dla kobiety która chce seksu z innym facetem i koniec.

To, że się "nie wydaje" - nie znaczy, że takie jest. ;)

Widzisz, dla mnie sytuacja do wyobrażenia, dla Może? i Mii już nie.

Partnerowi zostawię mniej swobody niż jej.

To naczynia połączone.

Brak jego swobody wiąże się z brakiem swobody jej.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To naczynia połączone.

PISZE ONA:

Trudno. Zatem skonczy się na fantazjach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teoretycznie widzę siebie w roli cuckcake... Ale przeszkadza mi zupełna uległość mężczyzny.

Lula.

pisze ONA:

No to tak....

Mężczyzna nie musiałby być uległy. Mógłby być dominujący. Ja tylko obserwująca.

A już nasza sprawa miedzy nami jakich zasad miałby się trzymać.

Głodna byś nie wyszła ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę brak konsekwencji. Jednak życzę Wam spełnienia :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To naczynia połączone.

Trochę tak, trochę nie. Zależy jak spojrzeć. Jeżeli mówimy o ogólnych ograniczeniach typu wspomniany brak calowania i oralu z jego strony to tak. Jeżeli mówimy o uległości i decyzyjności to on może być tu stroną w pełni uległą a ona dominującą i/lub decydującą oczywiście w ramach tego co zostało wcześniej przez wszystkich ustalone. Szczególnie że jako Hoopsy zaznaczyła nie chciałaby sama zbytnio ingerować w trakcie.

Widzę brak konsekwencji.

Ja go tutaj nie widzę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę brak konsekwencji. Jednak życzę Wam spełnienia :)

Pisze Ona:

Ja nie widzę braku konsekwencji. Ale, faktycznie, nie mieszczę się w "kanonach", nawet tutaj

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hoopsy, a koniecznie chcesz mieścić się w kanonach? :D

Jak przyszłam na forum to interakcje MM były tabu, a mnie straaaasznie kręcą, więc nie byłabym sobą, gdybym nie poruszyła tematu. :P ITD., ITP.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pisze Ona:

Hej, ja w kwestii formalnej. Przerzuciłem Was z grupy Para Cuckold, do Grupy Para Reverse Cuckold, do której powinniście wnioskować, lecz w chwili Waszej rejestracji, nie mogliście, ponieważ nie istniała wówczas Grupa odpowiadająca Waszym Preferencjom. Ogłoszenie na temat nowej Grupy Preferencji, znajduje się w Dziale Ogłoszeń Administracyjnych.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...