Skocz do zawartości
hoopsy

cześć wszystkim :) Tutaj Cuckquean

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pisze ONA:

Dzień dobry wszystkim!

Jak ja się ciesze że takie forum istnieje! Nie jestem sama :D

Widzę, po przeglądnieciu tego forum, jeszcze przed rejestracją, że jest tu bardzo znikoma ilość pań, takich jak ja.

Mam fantazje i marzenia, związane z tym że inna kobieta "obsługuje" mojego męża.

Doświadczenie mamy w tym temacie, ale jednorazowe.

Bardzo mnie to kręci ;)

Może znajdzie się ktoś kto chciałby dołączyć do takiego układu?

Mamy oboje 34 lata.

Mąż jest wysokim przystojnym i szczupłym brunetem o standardowych wymiarach penisa (średnia krajowa).

Liczę, że będąc tutaj poznam temat z wielu stron, dogłębnie.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj hoopsy:))) Wasza obecność wzbogaca to Forum

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Cześć,

pisz, pojawiaj się w dyskusjach...

spełnienia...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie. Faktycznie preferencje macie dosyć mało popularne, nawet jak na naszą "wypaczoną" społeczność i tym chętniej Was tu witamy. Rozgośćcie się i bawcie dobrze ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. I powodzenia w realizacji pragnień.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj i baw się dobrze... opisuj swoje poszukiwania bo dla mnie Twoje upodobania są bardzo ciekwawe

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie moi mili  :)

Widzę, po przeglądnieciu tego forum, jeszcze przed rejestracją, że jest tu bardzo znikoma ilość pań, takich jak ja.

To prawda, ale teraz jednak o jedna wiecej i bardzo dobrze  :D

Spelniajcie sie i powodzonka zycze oczywiscie.

Fajnie jakbyscie na zlot przyjechali, fajnie jest sie poznawac w realu  :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie jakbyscie na zlot przyjechali, fajnie jest sie poznawac w realu :)

Kolega dobrze prawi. A złoty aż dwa do wyboru w najbliższym czasie (z tych ogłoszonych) ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...