Skocz do zawartości
Bondkobieciarz

Najlepsza zabawa jest po imprezie

Rekomendowane odpowiedzi

Przychodzą do nas znajomi z dziećmi na małą imprezkę. Moja żona wygląda pięknie w granatowej sukience. Wiem, że od dawna wpadła w oko znajomemu. Na imprezie nie może od niej oderwać wzroku. Umawiam się z nim, że niby przypadkiem wychodząc po imprezie zapomni zabrać swój telefon i jak odstawi rodzinkę do domu, to po niego wróci. My w tym czasie położymy spać nasze dzieci. Żeby ułatwić realizację naszych zamiarów, robimy mojej żonie mocniejsze drinki.

Wszystko idzie zgodnie z planem - dzieci już śpią, mieszkanie posprzątane, my z żonką siedzimy przy kolejnym drinku. Masuję jej zgrabne nóżki i sprowadzam rozmowę na przyjemne tematy. W tym momencie dzwoni domofon - kolega przyszedł po telefon. Gdy wszedł do mieszkania, zziajany po przebyciu drogi z drugiego osiedla, zaproponowałem, żeby usiadł i wypił jeszcze jednego drinka. Na co chętnie przystał. Rozmawiamy chwilę, po pewnym czasie zaproponowałem, byśmy potańczyli, bo akurat w TV leciała fajna muzyka. Żonka, na którą wypity alkohol wyraźnie działał, szybko poderwała się do tańca, znajomy dołączył i tańczyliśmy we troje. Gdy w TV poleciała ballada, zaproponowałem, że pójdę do kuchni dorobić drinki. Specjalnie się nie spieszyłem. Gdy wróciłem do salonu żona tańczyła plecami oparta o kolegę, jej tyłeczek kręcił się ocierając o nabrzmiały rozporek kumpla, a jego ręce błądziły po jej brzuchu, na dłużej zatrzymując się na piersiach. Odłożyłem drinki i podszedłem do nich. Pocałowałem namiętnie żonę, kładąc ręce na jej cyckach. Gdy dłonie kolegi zbliżyły się, naprowadziłem je na piersi żony, a sam zacząłem pieścić jej talię. Po chwili odwróciłem żonę twarzą do kolegi, a sam stanąłem za nią. Teraz jej tyłeczek drażnił mojego kutasa. Chwyciłem jej piersi, żeby jeszcze bardziej pokusić kumpla. On nie mogąc się oprzeć zaczął namiętnie całować moją żonę. Jej podniecenie i wypity alkohol sprawiły, że nie stawiała oporu. Co więcej, wyglądało na to, że jej się podoba, że chce więcej.

Dlatego po chwili rozpiąłem z tyłu sukienkę, zsunąłem z ramion, tak że po chwili leżała na podłodze. Oczom znajomego ukazała się moja żona w czarnej, koronkowej i lekko prześwitującej bieliźnie. Jego ręce od razu powędrowały na jej stanik, przez który ugniatał schowane tam skarby. Żeby mu ułatwić, rozpiąłem biustonosz. Gdy zobaczył piersi w całej okazałości, natychmiast do jednej się przyssał, liżąc sutek, a drugi cycek ugniatał dłonią. Drugą rękę trzymał na jej pośladku. Ja w tym czasie namiętnie całowałem się z żoną.

Po pewnym czasie zrobiliśmy przerwę na wypicie drinka i przenieśliśmy się do sypialni. Żona położyła się na środku łóżka, a my stojąc przed nią szybko się rozbieraliśmy. Znajomy zajął miejsce po jednej jej stronie, a ja po drugiej. Całowali się, a jego dłonie zaopiekowały się cycuszkami mojej ślubnej. Ja natomiast zdjąłem jej stringi i zacząłem lizać niezwykle mokrą cipeczkę. Widać było, że jest niesamowicie podniecona. Wsadziłem do dziurki trzy palce i językiem lizałem łechtaczkę.

W końcu przyszedł czas na konkrety. Rozchyliłem uda żony szeroko i delikatnie w nią wszedłem, coraz szybciej ruchając. Tymczasem żona zaczęła obrabiać pałkę znajomego - najpierw ręką, a potem wzięła ją do buzi i mocno ssała. Moje podniecenie całą tą sytuacją spowodowało, że po kilku minutach zalałem konkretnym wytryskiem cipkę żony. Gdy usiadłem z boku, by „odpocząć”, przyglądałem się jak kumpel wylizuje cipkę mojej żony, a następnie ostro ją posuwa. Widok obcego kutasa w cipce żonki szybko „postawił mnie do życia”.

Teraz żonka pochylała się nad moim penisem, oblizując główkę i ssąc go, a kolega posuwał ją od tyłu. Po kilku minutach żonka dosiadła swego kochanka, a ja delikatnie wszedłem w jej kakaowe oczko. Galopowaliśmy tak chwilę, gdy ciałem żony wstrząsnął potężny dreszcz rozkoszy. Po tym położyliśmy moją żonę na plecach, uklęknęliśmy po jej bokach, a żonka swoimi rączkami doprowadziła nas do szczytu. Eksplodowaliśmy niemal równocześnie zalewając jej cycuszki sporą dawką perlistego nektaru.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...