Skocz do zawartości
pistacja

Chciałabym żeby on też chciał ale nie powiem wprost

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

wg mnie dobrze, że nie mówi co i jak ma byc... przecież jest blisko i zawsze może zareagować

gratuluję... czuć Twoją radość w tym jak piszesz :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze uwierzcie jak ja bym bardzo chciała usłyszeć od niego jakieś konkrety a nie takie podchody.. W końcu spytałam wrpost "na jak dużo pozwalasz" a;le usłyszalam tylko odpowiedz "a jak dużo chcesz" więc naprawde było mi ciężko coś z niego wydusić;p

Nie zawsze doprecyzowywanie jest dobre. Ja sam na początku chciałem wszystko doprecyzowywać i szybko się rakiem z tego wycofywałem. Rita ciągle myślała czy nie robi czegoś czego nie wolno i co nie było uzgodnione, ja się denerwowałem jak nie wszystko było dokładnie wg ustaleń itd. Szybko przeszedłem do dania jej wolnej ręki właśnie na zasadzie "róbta co chceta" wiedząc, że mnie zna i wie co dla mnie będzie ok a co nie. Tak więc nie zawsze doprecyzowywanie jest dobre choć faktycznie na samym początku warto dopytać i coś tam ustalić, żeby uniknąć nieporozumień.

Może i posuwamy się powoli ale p[rzynajmniej do przodu :)

Dla jednych może być wolno, dla innych szybko. Ważne, że dla Was jest to właściwe tempo bo o to właśnie chodzi a pośpiech jest tutaj złym doradcą. Tak czy inaczej cieszę się, że sprawy idą w oczekiwaną przez Ciebie stronę i dużo dobrego życzę ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze czytać kogoś zadowolonego, kto zrobił to, co chciał i jak chciał.

Mam nadzieje że to sie nie zmieni :)

Cieszymy się, że posuwa się do przodu.

I miło widzieć, że moja rada się przydała i pamiętałaś :)

Pamiętam też o innych radach ale akurat tą miałam wtedy okazje zastosować;)

wg mnie dobrze, że nie mówi co i jak ma byc... przecież jest blisko i zawsze może zareagować

gratuluję... czuć Twoją radość w tym jak piszesz :)

Bo naprawdę jestem zadowolona z tamtej nocy i oby było ich więcej a wtedy na pewno je opiszę :)

Dla jednych może być wolno, dla innych szybko. Ważne, że dla Was jest to właściwe tempo bo o to właśnie chodzi a pośpiech jest tutaj złym doradcą. Tak czy inaczej cieszę się, że sprawy idą w oczekiwaną przez Ciebie stronę i dużo dobrego życzę ;)

Dziękuję. Może masz rację i akurat dla nas jest to dobre tempo..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Po prostu pokaż mu jakie fajne forum znalazłaś :) poczyta i w końcu sam zaproponuje :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, powoli ale do celu, powodzenia  :erection:

Nie dziekuje żeby nie zapeszyć;)

Po prostu pokaż mu jakie fajne forum znalazłaś :) poczyta i w końcu sam zaproponuje :)

Jeśli mu kiedykolwiek pokażę to bd musiała usunąć konto ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dziekuje żeby nie zapeszyć ;)

Pozwól mu na kobietę, szepnij mu na uszko że chciałabyś z kobietą. Myślę, że jak to facet, nie powinien mieć przed tym oporów. Po realizacji tego, można próbować iść w jakiś czworokąt, zaprzyjaźnioną parę no a potem to już wiesz.. ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego ? Jeżeli chodzi o sam temat to zawsze można poprosić administrację o jego usunięcie

Pozwól mu na kobietę

Nie każda HW pozwala/chce pozwalać mężowi na inną kobietę

szepnij mu na uszko że chciałabyś z kobietą.

Nie każda kobieta marzy o innej kobiecie i chce innej kobiety w łóżku

Myślę, że jak to facet, nie powinien mieć przed tym oporów.

Nie każdy facet o tym marzy. To, że większość nie miałaby nic przeciwko nie robi reguły.

Po realizacji tego, można próbować iść w jakiś czworokąt, zaprzyjaźnioną parę no a potem to już wiesz.. ;)

Nie każda HW chce czworokąta.

Ogólnie @Kepaso polecam mniej schematyczne myślenie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że nie każda chce. Ale żeby osiągać swoje cele, trzeba iść na kompromisy i mieć w głowie także w głowie to, że w seksie samolubność i skupienie się wyłącznie na własnych fantazjach nie prowadzi do niczego dobrego. Związek składa się z dwóch osób. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że nie każda chce. Ale żeby osiągać swoje cele, trzeba iść na kompromisy i mieć w głowie także w głowie to, że w seksie samolubność i skupienie się wyłącznie na własnych fantazjach nie prowadzi do niczego dobrego. Związek składa się z dwóch osób.

Czyli sugerujesz że trzeba się zgadzać na rzeczy których nie chcemy i nas nie kręcą w imię kompromisu? Ciekawe. I trochę smutne. Na szczęście jednak nieprawdziwe
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...