Skocz do zawartości
pistacja

Chciałabym żeby on też chciał ale nie powiem wprost

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Po krótce napiszę jak wygląda moja sytuacja i może ktoś coś podpowie. Lubię czytać i fantazjować o zdradzie. Trwa to już długo i myśl o tym że mogłabym to przeżyć realnie bardzo mnie pociąga. I żeby nie przedłużać od razu piszę o co chodzi. Mój facet: lubi się mną "chwalić" -mam na myśli aranżowania różnych ryzykownych sytuacji w których mogę zostać podejrzana np w krępującej chwili(nagość) lub namawianie na wyjście bez bielizny (spełniam prosbe bo tez lubię). Po drugie nieraz odgrywamy scenki i często są takie w których on gra obcego faceta a ja jestem sobą ulegającą pokusie.

Może się mylę ale to może świadczyć że blisko mu do fetyszu zdrady jak u mnie i potrafiłby to urzeczywistnić, ale nie wiem jak sprawdzić żeby nie wyjść na tą co po prostu szuka wymówki bo ma ochotę poszaleć na boczku. Nie chce też przejmować inicjatywy.Wolałabym żeby to wypłyneło od niego więc szukam jakiegoś subtelnego sposobu. Dobrze nam ze sobą i nie chce zepsuć relacji ani szukać kogoś bez jego wiedzy.

• Lubię 18

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas i po takich sytuacjach, w których - jak to nazwałaś

Mój facet: lubi się mną "chwalić" -mam na myśli aranżowania różnych ryzykownych sytuacji w których mogę zostać podejrzana np w krępującej chwili(nagość)

Staraj się zebrać informacje zwrotną czy mu sie podobało gdy inni cie tak pożądali, że ich podniecałaś. Ale słów nie bierz na poważnie, patrz na reakcję również niewerbalną, analizuj. 

Zadaj mu prowokujące pytania "Co sobie myślałeś w takich chwilach" "Denerwowało cie to?" "Podoba ci sie jak jestem tak adorowana" "Przeszkadza ci jak bym z nimi flirtowała?" "Wiesz ze lubie być adorowana, przeszkadza ci jak bym/tak bardziej intymnie patrze?"

Kroczkami, jeśli to lubi - na pewno się to ujawni. W prost, lub przez widoczne lecz ukrywane podniecenie. Lub samo ukrywane podniecenie, które może pojawić się po czasie jeśli sam je odkryje. To zazwyczaj powolny proces, na początku zazwyczaj jest podniecenie wraz z wielką zazdrością i mętlikiem w głowie. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Umów się z koleżanka na babski wieczór, spędź z nią cały wieczor, rób zdjęcia nagrywaj filmiki... przed wyjściem powiedz swojemu rogaczowi, że idziesz na imprezę. Wróć do domu i powiedz mu ze przyprawiłaś mu rogi... sprawdź jego reakcje, jak się wkurwi albo wyjdzie kwas to powiedz ze byłaś u koleżanki i udowodnij mu to w mądry sposób odtworzeniem filmów aby miał dowód na to, że kręcone to było w trakcie przyprawiania mu „fałszywych” rogów...

Jak uwierzy i się wkręci w Twoja opowieść o zdradzie to chyba masz:macie drogę otwartą :)

Ps. To tak na szybko uszyta intryga na Twoją potrzebę ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę edytować, 

"Wiesz ze lubie być adorowana, przeszkadza ci jak bym/tak bardziej intymnie patrze?"

Miałem na myśli "intymnie tańczę" lecz patrze też może być prawidłowe. 

P.S Pisałem to ja, czyli On :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wróć do domu i powiedz mu ze przyprawiłaś mu rogi...

Nie robiłbym tego... To raczej hardkorowa ostateczność. Za mało danych o człowieku - nie wiadomo jak zareaguje.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Pawelek1011 - Zdecydowanie - proponowanie czegoś takiego jest co najmniej złe. Autorce może wydać się to naturalne i pod wpływem emocji zrobi to. A takie działanie prawdopodobnie może mieć zły finał. 

Dodam od siebie do tego co pisałem - dzieła kultury. Filmy, książki etc. W których występuje coś na wzór cuckoldu, to dobry wyzwalacz do rozmowy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To raczej hardkorowa ostateczność.

No naprawdę @Husband :) Doceniam za pomysłowość bo plan istnie filmowy ale nie wiem czy taka metoda szoku jest dobra i w moim stylu ;)

@TenOn

Nieraz tak rozmawialiśmy w podobny sposób i wiem że by potwierdził że to lubi. Ale być może to max jaki akceptuje :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Pistacja - Dlatego na słowa czasem warto brać dystans. Patrz na ogół, jak sie zachowuje czy widzisz w nim podniecenie, dziwne, nietypowe zachowanie. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niech Ci opowiada o tym czego pragnie,  niech snuje fantazje gdy się kochacie o dołączeniu kogoś trzeciego.

Jeśli będzie go to podniecało to poproś by napisał dokładniejszy scenariusz, ale ten wyimaginowany mężczyzna ma mieć już "twarz" kogoś konkretnego.

Z tych fantazji spróbuj wyczuć prawdę - czyli czy w ogóle to może wchodzić w grę, a jeśli tak - to czy on ma być obecny czy też nie. Zobacz dalej jak się potoczy.

Bądź cierpliwa. Kropla drąży skałę - o ile to jest skała.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To co może mówić Twój mąż, to jedno, ale to co zrobiłby, gdyby doszło do realizacji to odrębna kwestia. Staraj się powoli podkręcać jego uczucia. Obserwuj jego reakcje, zadawaj pytania jak ktoś wyżej zauważył typu "Co sobie myślisz?", "Podoba się to Tobie?". Stopniowo i systematycznie przełamuj pewne schematy i sprawdzaj jego reakcje, po których sprawdzisz, czy tego chce na 100%. On na razie czuje się panem sytuacji i ma takie poczucie kontroli nad całą sytuacją, przez co jest spokojny. Delikatnie wyjdź poza schemat i zobaczysz jak zareaguje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...