Skocz do zawartości
0991

Tajka dla żony

Rekomendowane odpowiedzi

A może pani chce po prostu zasmakować tajskiej kobiecej urody? Stąd ta Tajlandia...

Lula.

...albo nie do końca kobiecej. Tajlandia to państwo wielu niespodzianek ;)

To zdanie: "

lecz żona jak każda chyba kobieta ma typowe obawy.

mnie rozłożyło. Jakie "typowe obawy"? Moimi typowymi obawami w sprawie trójkąta z inną panią są po pierwsze paznokcie i co mi nimi może zrobić (niekoniecznie na skórze) przez co nie mogę  się zrelaksować jak ktoś ma je długie, a drugie to czy mogę mieć minimum 95% pewności że się nawzajem niczym nie pozarażamy.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wtedy się nie udało nic więcej bo koleżanka tamta była dziewica,ale wtedy chodziło o tzw pierwsze lody, czyli pokazanie i zobaczenie nago, dotknięcie ciała itp, ale na więcej nie było co liczyć. Potem koleżanka chłopaka znalazła i temat umarł z nią. Tajlandia wpadła do głowy bo łatwo i niezaobowiazujaco. Chciałbym jakieś kroki choćby w tym kierunku robić, nie musi być seksu odrazu, ale np jakieś przyjemności dla żony, a potem ewentualnie dla mnie. Ucieszyła by mnie nawet sytuacja obserwowania żony z inną i widzieć jej przyjemność

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Ucieszyła by mnie nawet sytuacja obserwowania żony z inną i widzieć jej przyjemność

jakie jest zdanie Twojej żony odnośnie tych fantazji?  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciała by, z uśmiechem wspomina czasem akurat o tym co robiliśmy z koleżanką.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś byliśmy blisko trójkąta z koleżanką, ale wtedy brakło odwagi.

Wtedy się nie udało nic więcej

To w końcu robiliście coś z ta koleżanką czy nie ? Sorry ale Twój przekaz słabo się trzyma kupy w formie w jakiej go przedstawiasz

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No mowie ze wtedy było tylko pokazanie się nago i dotykanie ale bez większych szaleństw typu mineta, obciążenie itp

*obciaganie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

to pokaż jej to forum, niech poczyta... obawy są potrzebne lecz nie należy popadać w paranoję :)

a może nawet profil sobie założy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchaj @Iko,chodzą słuchy, że się zna dziewczyna.

Pomysł ciekawy ale faktycznie czemu Tajka? Czemu tak daleko ?

A Tajkę to i owszem tez bym chciał ale taką z niespodzianką. Chyba ze o to Ci chodzi :)

Tajki kobiety wcale nie są jakoś specjalnie atrakcyjne - jak już to te z dodatkiem. Praktycznie każda koleżanka, która odwiedzała ten kraj powtarzała to samo... wooow ale te LadyBoy są seksowne, a Tajki brzydkie :-D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...