Skocz do zawartości
0991

Tajka dla żony

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jak w temacie, marzy nam się trójkąt z kobietą,lecz żona jak każda chyba kobieta ma typowe obawy. Kiedyś byliśmy blisko trójkąta z koleżanką, ale wtedy brakło odwagi. Więcej okazji nie było, a żona nie wie kogo na kogo mogła by się zdecydować bo znajomych takich nie ma, a z obcymi w Polsce się obawia bo co jak gdzieś to wyjdzie i wróciły obawy wcześniejsze i trzeba by ją z tym oswoić praktycznie od nowa. Stąd mi wpadł do głowy pomysł "zabawy" w Tajlandii. Żeby przełamać żonę do takich rzeczy,np żeby Tajka zrobiła jej dobrze a potem mi jeśli by żona pozwoliła. Myślicie że to byłby dobry pomysł na przełamanie i żeby coś w niej drgnelo do trójkąta FFM?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

obawy nie koniecznie ma typowe dla kobiet ;)

komu zabrakło odwagi i dlaczego? że się wyda czy z innych przyczyn?

Tajlandia hmmm... drogi pomysł jak na spróbowanie przez niepewną czy w ogóle chce spróbować kobietę

a z obcymi w Tajlandii się nie będzie obawiać - dlaczego?

jak dla mnie... szczerze...poroniony pomysł... (wybacz szczerość, lecz czytam i nie wierzę czy dobrze rozumiem intencje)

nie przez Tajlandię droga wiedzie..., nie przez Tajlandię...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jakie znaczenie ma tak duża odległość. Jeśli ma takie obawy to według mnie tak samo nadaje się Tajlandia jak i Nowa Zelandia (bo to nasze antypody) jak i Niemcy, Czechy, czy dowolne miasto w Polsce oddalone o kilkadziesiąt kilometrów. 

Wszystko i tak rozbije się nie o miejsce tylko o kwestie zaufania do ludzi. Przecież zamiarem nie było chyba robienie "masażu" na publicznym widoku? Więc jak dla mnie kwestie "natknę się na znajomych i mnie rozpoznają" wydają mi się nieuzasadnione.

Znajdźcie najpierw właściwe osoby, którym zaufacie, wsiądźcie wieczorem w auto, jedźcie na miejsce i tyle Was widziano ;-)  Wyjdzie zdecydowanie taniej.

P.S. Skąd w ogóle pomysł na Tajlandię? Bo to stereotypowa "kraina rozwiązłości seksualnej"? Są inne, trochę mniejsze, ale bliższe ;-) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie przez Tajlandię droga wiedzie..., nie przez Tajlandię...

Słuchaj @Iko,chodzą słuchy, że się zna dziewczyna.

Pomysł ciekawy ale faktycznie czemu Tajka? Czemu tak daleko ?

A Tajkę to i owszem tez bym chciał ale taką z niespodzianką. Chyba ze o to Ci chodzi :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym co już zostało napisane to tą Tajkę chcecie tam poderwać czy opłacić? Bo pierwsze wcale sukcesu nie wróży a drugie to cóż... W Polsce też prostytucja kwitnie a dziwki z reguły są dosyć dyskretne raczej.

Dla mnie też pomysł jest "z czapy".

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj zdecydowanie nie tędy droga  @ Iko zdecydowanie popieram... Trójkąt to skomplikowana relacja... oparta na zaufaniu... żony do Ciebie i żony do tej trzeciej... a trójkąt KKM to jest wyzwanie... bo w trójkącie KKM to kobiety są nr 1... a nie facet... tak ja to widzę...

w mojej ocenie wyjazd do Tajlandii to nie trójkąt, tylko komercyjne podejście do sex... @ Wichura ma racje... pewna forma prostytucji...

wiec musicie się zastanowić czego chcecie... fajnego trójkąta czy komercji...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może pani chce po prostu zasmakować tajskiej kobiecej urody? Stąd ta Tajlandia...

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

żona jak każda chyba kobieta ma typowe obawy.

Znam kobiety, które obaw takowych nie mają co wyklucza stwierdzenie każda. Te same kobiety i ich podejście wykluczają typowość  :hujowe:

A teraz pozwól, że przepiszę Twój post tak jak ja go zrozumiałem... popraw jeśli się mylę.

"Marzy mi się trójkącik z dwoma kobietami. Raz było blisko ale żona nie ten teges. Teraz mnoży problemy i niechętnie wraca do tematu. Mówi, że boi się iż to wyjdzie na jaw i takie tam. Będziemy w Tajlandii a wtedy wydaje mi się, ze ten argument przestaje mieć znaczenie. Tajki są fajowskie i strasznie mnie jarają. Może jak żona zabawi się z Tajką to pozwoli mi też bzykać bezkarnie. Uda się?"

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

nie wypada siebie cytować, lecz

lecz czytam i nie wierzę czy dobrze rozumiem intencje)

dokładnie tak też ową wypowiedź zrozumiałam... jednak wciąż czekam aż autor się wypowie...

A teraz pozwól, że przepiszę Twój post tak jak ja go zrozumiałem... popraw jeśli się mylę.

"Marzy mi się trójkącik z dwoma kobietami. Raz było blisko ale żona nie ten teges. Teraz mnoży problemy i niechętnie wraca do tematu. Mówi, że boi się iż to wyjdzie na jaw i takie tam. Będziemy w Tajlandii a wtedy wydaje mi się, ze ten argument przestaje mieć znaczenie. Tajki są fajowskie i strasznie mnie jarają. Może jak żona zabawi się z Tajką to pozwoli mi też bzykać bezkarnie. Uda się?"

bardzo jestem ciekawa, jakie są faktyczne potrzeby małżonki....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...