Skocz do zawartości
przezorny

Początkujący w klimacie cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

odpowiadam na pytanie: rozmawiać i uwodzić sobą a brak doświadczenia nie będzie miał znaczenia

Pełna zgoda. Potwierdzam. Pokazanie się w dyskusjach bardzo pomaga w nawiązaniu znajomości na forum. Ale nie jest warunkiem koniecznym...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie najchętniej lubią tych, których znają. Rzadko chodzą do łóżka z tymi, których nie znają...

Zatem - trzeba dać się poznać - na forum, a najlepiej na zlocie... jeśli to możliwe.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczna większość par szuka doświadczonego kochanka bulla, zatem jak ten początkujący ma zdobyć doświadczenie ??

Hmm nie przypominam sobie by doświadczenie w roli bulla stanowiło dla mnie jakieś kryterium.

Tak jak Zouza wspomniała, ja szukam doświadczonego w seksie, a nie doświadczonego w ZK. Jesli ma już doświadczenie jako kochanek to ok, jeśli nie ma też ok.

Dla mnie żadna różnica ;)

P.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że bardziej istotne z punktu widzenia potencjalnej Hotki czy Pary, jest to by ten kochanek rozumiał jaka jest jego rola i gdzie ona się kończy. Trzeba umieć rozdzielić życie prywatne od zabawy dla dorosłych na którą wszyscy się decydują. Dyskrecja, zaufanie i pewność, że ten kochanek nie będzie nachalny w późniejszych kontaktach to chyba podstawa. Nikt nie oczekuje, że w łóżku będzie maszyną do seksu, która na pstryknięcie palcem postawi penisa i będzie bez przerwy pieprzył przez 2 godziny. Jesteśmy ludźmi przecież, ale jednak zarówno para jak i kochanek mają swoje oczekiwania i trzeba szczerze o nich rozmawiać. Każdy powinien przecież z takich spotkań czerpać radość i spełnienie. Niemniej tak jak doradzili ci tu poprzednicy, bądź aktywny i otwarty. Jesteś mężczyzną i to już sprawia, że ma się w stosunku do ciebie konkretne oczekiwania co do swojej postawy w życiu. Nic tak nie odbiera chęci do kontaktu z mężczyzną niż jego bierność lub liczenie, że po jednej wiadomości zapraszającej na spotkanie para spakuje się i w ciągu godziny będzie u niego w hotelu. Jak wszyscy wiemy, takich agentów nie brakuje ;-)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem, czytałem i w sumie wygląda to tak, że fajnie się pisze ale napisać można wszystko i łatwo udać kogoś innego. Wiem, że na takich i innych portalach/forach jest od groma ludzi, którzy wyśmienicie manipulują słowami. Zloty hmm cuckold jeszcze nie miałem styczności ale z swingerskimi miałem i zgadzam się jest to bardzo dobre miejsce to poznania i nawiązania stałej relacji, oczywiście z poprawką, że nie wszystkie zloty lub imprezy to tak samo dobre miejsce ;) a co do Pana z awatarem maski to chyba zbyt mocno naskakuje na wszystko i wszystkich tak jakby wyczuwał zagrożenie... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem, czytałem i w sumie wygląda to tak, że fajnie się pisze ale napisać można wszystko i łatwo udać kogoś innego. Wiem, że na takich i innych portalach/forach jest od groma ludzi, którzy wyśmienicie manipulują słowami.

A ja właśnie dlatego m.in. cenię sobie to forum w porównaniu do portali z samą wymianą privów. W takich wiadomościach gdy się piszę kilka zdań w konwersacji mającej doprowadzić nas do łóżka dużo łatwiej udawać kogoś kim się nie jest i przywdziać maskę. Pisząc kilkaset postów na tematy różne, rozłożonych w czasie jest to dużo trudniejsze i łatwiej taką osobę "wyczuć" i wyrobić sobie wstępne zdanie o niej nim przejdzie się do weryfikacji tego w rozmowach prywatnych czy podczas spotkania ;)

To też jest sposobem na pytanie i wątpliwości autora. Gdy ktoś da się poznać nawet na forum jako "fajny i ciekawy facet" to i jego brak doświadczenia nie powinien być dużą przeszkodą do spotkania czy utrzymania zainteresowania nim.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...