Skocz do zawartości
przezorny

Początkujący w klimacie cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Znaczna większość par szuka doświadczonego kochanka bulla, zatem jak ten początkujący ma zdobyć doświadczenie ??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A zależy Ci, by poznać większość? ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A zależy Ci, by poznać większość? ;)

oczywiście że nie, aczkolwiek ta mniejszość z reguły już nie szuka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu się mylisz.

Szukają obie te grupy.

Z mojego punktu widzenia - mnie interesuje doświadczony kochanek, choć niekoniecznie doświadczony w cuckoldzie, a w seksie.

Tj. nie jestem zainteresowana prawiczkami.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu się mylisz.

Szukają obie te grupy.

Z mojego punktu widzenia - mnie interesuje doświadczony kochanek, choć niekoniecznie doświadczony w cuckoldzie, a w seksie.

Tj. nie jestem zainteresowana prawiczkami.

przywracasz wiarę w ludzi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczna większość par szuka doświadczonego kochanka bulla, zatem jak ten początkujący ma zdobyć doświadczenie ??

To zacznij od poznawania siebie samego... to jest najtrudniejsze.

Zamieszczasz ogłoszenie bardzo klimatyczne... i co!? liczysz na splendor?! Ze wszyscy zaczną pisać do Ciebie?

Dominujący na tyle ze wylewa swoje niepowodzenia w tematach?

Śmieszny jesteś a nie dominując.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dominujący na tyle ze wylewa swoje niepowodzenia w tematach?

O przepraszam, zabarwienie bdsm, nie znaczy, że dominujący.

Choć pewnie o to chodzi jednak, hehe. ;)

Ale!

Co innego lubić dominować w seksie. Kiedy już ma się tę partnerkę.

Co innego powiedzieć POTENCJALNEJ kochance/parze, że taki klimat nam odpowiada. ;)

A tak w ogóle - to jak kolega miał to ująć? "Chodź tu suko!"??? :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O przepraszam, zabarwienie bdsm, nie znaczy, że dominujący.

Choć pewnie o to chodzi jednak, hehe. ;)

Ale!

Co innego lubić dominować w seksie. Kiedy już ma się tę partnerkę.

Co innego powiedzieć POTENCJALNEJ kochance/parze, że taki klimat nam odpowiada. ;)

A tak w ogóle - to jak kolega miał to ująć? "Chodź tu suko!"??? :D

Z całym szacunkiem ale nawet promil tych agentow do mnie nie przemawia... serio.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

po prostu pokazać się w dyskusjach, przyjechać na zlot... to pomaga w poznawaniu ludzi

każdy z nas, był początkującym w tym temacie i niektórym to gracko poszło a inni dalej siedzą za monitorem

nie piszą, nie dają się poznać...

i odpowiadam na pytanie: rozmawiać i uwodzić sobą a brak doświadczenia nie będzie miał znaczenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...