Skocz do zawartości
mysha

Komplement jego mać

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wiem, że w małżeństwie to się człowiek przyzwyczaja do poczucia humoru drugiej połówki ale dziś mam wątpliwości czy babskiego focha nie powinnam strzelić :D

Po powrocie z pracy usłyszałam jakże pięknypiękny komplement: Wyglądasz jak 750 tysięcy dolarów :>

A dlaczego tak? Bo miałam na sobie majtki :D

Normalnie foch :P

post-4201-0-51092200-1529428404_thumb.jpg

• Lubię 17
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra wycena Pushek ;)

Faktycznie do miliona czegoś brakuje :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

uważaj co mówisz :) bo mi kolega powiedział, że on słowo foch rozumie jako

Fachowa Obsługa Chuja :P

zatem przykrości nie sprawisz :P fochem..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fachowa Obsługa Chuja :P

Brzmi jak obietnica :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale carlsberg?

propably the best beer in the world  :)

Fachowa Obsługa Chuja zatem przykrości nie sprawisz fochem..

:dobre:  +  :wino:::mojito:: / :polewaj::piwko:    :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra wycena Pushek

Ma się to oko ;)

rzemieślniczym piwem

Było rzemieślnicze piwo, ale smakowało jak wykręcona ścierka barowa, więc się nie przyjęło...

Brzmi jak obietnica

Będę się domagał  :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

propably the best beer in the world  :)

Polemizowałbym z tym koncernowym smakiem chociaż specjalistą od piw to ja nie jestem :) 

Jednego jestem pewien, w tych dłoniach na zdjęciu, lepiej by wyglądało coś innego  :rolleyes:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiem, że w małżeństwie to się człowiek przyzwyczaja do poczucia humoru drugiej połówki ale dziś mam wątpliwości czy babskiego focha nie powinnam strzelić :D

Po powrocie z pracy usłyszałam jakże pięknypiękny komplement: Wyglądasz jak 750 tysięcy dolarów :>

A dlaczego tak? Bo miałam na sobie majtki :D

A ja tak z innej beczki - ta mini wspaniałe otula Twoje cudowne bioderka. Będzie też foch? ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...