Skocz do zawartości
Bondkobieciarz

Jogging

Rekomendowane odpowiedzi

Moja żona lubi sobie pobiegać. Wiem, że wpadła w oko mojemu kumplowi, który chętnie by ją przeleciał. Żona o ZK, trójkątach itd. nie chce słyszeć, dlatego często miewam podobne fantazje:

Gdy żona szykuje się pobiegać, wysyłam informację do kumpla. Trasę po której biega przedyskutowaliśmy wcześniej. Zgodnie z ustaleniami dzwoni do mnie z trasy, bym wszystko słyszał. W odpowiednim czasie i miejscu kumpel zaczyna biec w przeciwnym kierunku, gdy spotyka moją żonę zawraca i biegnie za nią. Skupia wzrok na jej kształtnej i jędrnej dupci, którą zalotnie porusza biegnąc. Jego pożądanie wzrasta na maxa. Podbiega bliżej i zaczyna konwersację, początkowo niewinną. Z czasem zaczyna prawić jej komplementy i uwodzić. Żona początkowo nie zwraca na to uwagi, ale z czasem zaczyna jej się to podobać.

Ciężko biec i rozmawiać, więc zatrzymują się w lesie. Kolega staje na wprost mojej partnerki i zaczyna do niej się zbliżać, ona robi krok w tył. Rozmawiają cały czas przesuwając się. Gdy żona nie może już się cofnąć, bo za plecami ma drzewo, znajomy próbuje ją pocałować. Żonka wykręca się, stawia delikatny opór, ale w końcu ulega i zaczynają się namiętnie całować. Jedna ręka kumpla ląduje na piersi żony, a druga na pośladku. Po chwili koleś ściąga koszulkę z mojej pani i podciąga staniczek, uwalniając spod niego piersi. Jedną ręką pieści i ugniata lewy cycek, a prawy zaczyna całować i lizać sutek. Żona w tym czasie zaczyna ręką masować uwięzioną i nabrzmiałą pałę swojego uwodziciela. Rozpina mu rozporek i wyciąga sprzęt swojego kochanka, po czym masuje członka.

Koleś kuca przed moją żoną, zsuwa jej spodenki, odchyla stringi i zaczyna lizać mokrą już cipkę. Wsuwa jej jeden palec do dziurki, a po chwili dwa; liżąc przy tym łechtaczkę. Gdy przerywa, żonka szybko kuca przed kochasiem i bierze jego fiuta do buzi. Oblizuje główkę i zaczyna mocno ssać. Kolega jest mocno napalony i nie chcąc na tym kończyć zabawy, podnosi moją żonkę, namiętnie całuje w usta, a następnie opiera o drzewo. Unosi jedną nogę kochanki i wbija penisa do jej rozgrzanej cipeczki. Ostro ją posuwa, żona głośno jęczy z rozkoszy.

Gdy są blisko szczytowania kolega ustawia żonę przodem do drzewa, każe jej się pochylić i kontynuuje ruchanie od tyłu. Po chwili ciało żony przechodzą dreszcze rozkoszy symbolizujące jej orgazm. W tym czasie kochanek zalewa jej cipkę potężną porcją spermy. Na koniec żona oblizuję penisa, którego miała przed chwilą w sobie, ubierają się i całują na pożegnanie. Po tym każde idzie w swoją stronę.

Ja w tym czasie wszystko słyszałem przez telefon. Gdy się rozeszli kumpel zdał mi dokładną relację ze spotkania z moją żoną. Ledwie skończyliśmy rozmawiać, żonka wróciła do domu, bardziej potargana niż zazwyczaj po biegu i z mokrymi w kroczu spodenkami. Na udach również były widoczne zastygłe ślady soków rozkoszy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...