Skocz do zawartości
Jans

Jerzy Zieba – polski fenomen.

Rekomendowane odpowiedzi

58 minut temu, Zouza pisze:

Powołujesz się na coś, czego podać nie chcesz. A dlaczego, skoro tak masz temat "obcykany"? No nie bardzo rozumiem. ;)

Pisałem o tym w pierwszym długim poście i jednym z późniejszych.

Pisałem też o lekarce w naszym kraju, która leczy ponoć nieuleczalny z natury autyzm. A leczy go odtrówając z metali ciężkich i związków chemicznych zawartych w szczepionkach. Oraz farmakologiczne lecząc jelita i przywracajac naturalną florę bakteryjną.  

Napisałem o niej z tego powodu bo chcieliście namacalne przypadki "mieso".

Lekarka ma sukcesy w swoich badaniach i wyleczonych dzieciach. Potwierdzone opiniami psychologów że dziecko miało autyzm a po leczeniu, przycholodzy stwierdzali jego brak. Nikt się nad tym nie pochylił i nie sprawdził. Oczekujecie gotowców, poza iko (badaniami opini społecznej) nikt nie podał czegokolwiek na potwierdzwnie zarówno jednej jaki i drugiej ze stron. 

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, Ann&Kris pisze:

ponoć nieuleczalny z natury autyzm

44 minuty temu, Ann&Kris pisze:

A leczy go odtrówając z metali ciężkich i związków chemicznych zawartych w szczepionkach. Oraz farmakologiczne lecząc jelita i przywracajac naturalną florę bakteryjną.  

Litości... :facepalm:
Miałem się nie wypowiadać odnośnie Twoich nawiązań do autyzmu ale aż mnie skręca jak takie rzeczy wypisujesz i nie wiem kto Ci takich głupot nagadał, serio...
Z jednym masz rację - autyzmu się nie leczy gdyż nie jest chorobą. Autyzm się terapuetyzuje. Nie leczy się go ani lekami, ani naturaterapią, ani przywracaniem flory bakteryjnej, ani odtruwaniem z metali ciężkich ani niczym innym co nie ma z tym najmniejszego związku. W tym przypadku stosuje się przede wszystkim długą terapię sensoryczną i psychologiczną i to przynosi efekty. Osobiście znam kilkoro dzieci które miały stwierdzony autyzm i udało się je z tego wyprowadzić. O autyźmie musisz ogólnie dużo doczytać...

• Lubię 2
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, Ann&Kris pisze:

Napisałem o niej z tego powodu bo chcieliście namacalne przypadki "mieso".

Póki co nie jest to dla mnie namacalny przypadek. 

Jeśli go poprzesz innymi, konkretnymi argumentami (a nie opowieścią) - oczywiście chętnie się zapoznam.

56 minut temu, Ann&Kris pisze:

nikt nie podał czegokolwiek na potwierdzwnie zarówno jednej jaki i drugiej ze stron. 

Nie wyłączając Ciebie. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
55 minut temu, Wichura pisze:

Litości... :facepalm:
Miałem się nie wypowiadać odnośnie Twoich nawiązań do autyzmu ale aż mnie skręca jak takie rzeczy wypisujesz i nie wiem kto Ci takich głupot nagadał, serio...
Z jednym masz rację - autyzmu się nie leczy gdyż nie jest chorobą. Autyzm się terapuetyzuje. Nie leczy się go ani lekami, ani naturaterapią, ani przywracaniem flory bakteryjnej, ani odtruwaniem z metali ciężkich ani niczym innym co nie ma z tym najmniejszego związku. W tym przypadku stosuje się przede wszystkim długą terapię sensoryczną i psychologiczną i to przynosi efekty. Osobiście znam kilkoro dzieci które miały stwierdzony autyzm i udało się je z tego wyprowadzić. O autyźmie musisz ogólnie dużo doczytać...

W tym temacie kolego to możemy sporo popisać na pw. Bo i ja moge powiedzieć ze piszesz bzdury mowiąc że terapeutyzowanie zachowań autystycznych jest jedyną formą leczenia. Jeszcze raz odysłam do owej lekarki jak i instytucji w której pracuje. Zamieszczone też tam są żródła do badań. A i nie tylko tam. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Ann&Kris pisze:

odysłam do owej lekarki jak i instytucji w której pracuje. Zamieszczone też tam są żródła do badań

Owszem odsyłasz po raz kolejny. Do jakiejś lekarki która gdzieś tam coś robi, do jakiś badań, do jakiś instytucji, powołujesz się na jakieś źródła i jakiś ekspertów. Wszystko "jakieś" a konkretny, nazwiska, badania itd jak nie padały tak nie padają. Dyskusja przebiegająca w ten sposób faktycznie prowadzi do nikąd

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
40 minut temu, Zouza pisze:

Nie wyłączając Ciebie

A co ja takiego podałem konkretnego na poparcie tez antyszczepionkowców?  Jakieś linki do badań czy coś mi umknęło? 

54 minuty temu, Zouza pisze:

Póki co nie jest to dla mnie namacalny przypadek. 

Jeśli go poprzesz innymi, konkretnymi argumentami (a nie opowieścią) - oczywiście chętnie się zapoznam

Skoro wyleczone przypadki nie są dla Ciebie żadbym dowodem. To co ja wicej.mogę Ci napisać by Cię przekonać?

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Wichura pisze:

Owsem odsyłasz po raz kolejny. Do jakiejś lekarki która gdzieś tam coś robi, do jakiś badań, do jakiś instytucji, powołujesz się na jakieś źródła i jakiś ekspertów. Wszystko "jakieś" a konkretny, nazwiska, badania itd jak nie padały tak nie padają. Dyskusja przebiegająca w ten sposób faktycznie prowadzi do nikąd

Cofnij się kilka stron wstecz, do mojej pierwszej wypowiedzi (tej długiej) wpisz to co tam napisalem w wyszukiwarke. Bo mam wrażenie jak byś przeczytał tylko pobieżnie mój post. Albo tylko to co Cię interesowało. A mowiłeś że chętnie poczytasz jak coś przedstawie. Szukanie nie jest skomplikwane jak są padane gotowe hasła które wystarczy przepisać.

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Ann&Kris pisze:

A co ja takiego podałem konkretnego na poparcie tez antyszczepionkowców?  Jakieś linki do badań czy coś mi umknęło? 

Ja pisałam o lekarce, która "leczy" autyzm. 

Zacytowałam Twą wypowiedź, więc chyba powinno być jasne, do czego się odniosłam.

5 minut temu, Ann&Kris pisze:

Skoro wyleczone przypadki nie są dla Ciebie żadbym dowodem. To co ja wicej.mogę Ci napisać by Cię przekonać?

Chciałabym o nich przeczytać, o konkretach, a nie to, że Ty GDZIEŚ (nie wiadomo gdzie) się dowiedziałeś/ wyczytałeś. 

Jak ja Ci napiszę, że obłożenie kostki makaronem leczy migrenę i że jest to doskonała metoda JAKIEJŚ, bliżej nieokreślonej, lekarki - uwierzysz mi na słowo?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Ann&Kris pisze:

Jest taka "znachorka" w Polsce i druga też w Niemczech. Nazywa się Magdalena C. z instytutu Arcana w Warszawie.  Jest to lekarz DAN. 

Podaje dla przypomnienia i ułatwienia.

Każdy niech sobie sam wyrobi opinie, ja do.niczego nie staram.się przekonać na siłę. Ale świat się zmienia i metody leczenia również.

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Te same metody i publikacje znajdziecie rownież na stronach zagranicznych.

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...