Skocz do zawartości
Jans

Jerzy Zieba – polski fenomen.

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, agressivetwo pisze:

suplementacja też nie jest tania

Noooo, wit. C u Zięby to 140 zł. :D

Natka pietruszki wychodzi znacznie taniej i naprawdę naturalnie. :D

Ale kto bogatemu zabroni? :lach:

• Lubię 2
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To już wolę to. Taniej wychodzi, skuteczność pewnie porównywalna.

998385_557722194278074_1742303472_n.jpg.4407719a410335d25c7c55faeac6e0b7.jpg

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, agressivetwo pisze:

A co do szczepionek, to każdy co interesował się tematem wie, że jest tam aluminium a one jest neurotoksyczne.

Polecam ci szczerze. Całkiem fajnie i rzetelnie opowiedziane jak to jest z aluminium w szczepionkach. 

https://gis.gov.pl/zdrowie/profilaktyka/szczepienia/jak-to-jest-z-aluminium-w-szczepionkach/

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
10 minut temu, Zouza pisze:

Noooo, wit. C u Zięby to 140 zł. :D

Natka pietruszki wychodzi znacznie taniej i naprawdę naturalnie. :D

Ale kto bogatemu zabroni? :lach:

Jak przeliczysz Rutioscorbin to wychodzi 9zł za 9gr wit. C. U Zięby wychodzi 10 razy taniej.  Ja kupuję 1kg za 50 zł.  Ja u Zięby jeszcze nic nie kupiłem. Tu nie chodzi o jego sklep ale filozofię  podejścia do zdrowia.  On nie mówi nic nowego, to co mówi jest stare jak świat, tylko jest medialną osobą, która się przebiła i dlatego jest taka nagonka, bo ludzie zaczęli się interesować. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, agressivetwo pisze:

Tu nie chodzi o jego sklep ale filozofię  podejścia do zdrowia.  On nie mówi nic nowego, to co mówi jest stare jak świat, tylko jest medialną osobą, która się przebiła i dlatego jest taka nagonka, bo ludzie zaczęli się interesować. 

Gdyby facet mówił jedźcie sobie moją witaminę C,  będziecie zdrowsi, nie byłoby problemu Każdy może zrobić ze swoją kasą co chce a potencjalna strata na zdrowiu niewielka.

Ale jak mówi nie lecz raka tylko rób wlewy z witaminy C, albo nie szczep dzieci i inne bzdury nie mające nic wspólnego z  aktualną wiedzą medyczną, to prowadzi działalność szkodliwą społecznie.  Takie moje zdanie. 

• Lubię 1
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
3 minuty temu, Grey79 pisze:

Polecam ci szczerze. Całkiem fajnie i rzetelnie opowiedziane jak to jest z aluminium w szczepionkach. 

https://gis.gov.pl/zdrowie/profilaktyka/szczepienia/jak-to-jest-z-aluminium-w-szczepionkach/

Ja nie muszę nic czytać o szczepionkach, ja widzę co się stało z dziećmi moich znajomych przed i po szczepieniu.  Po szczepieniu to są inne dzieci. Gadają same do siebie i walą głową w ścianę a przed szczepieniami zachowywały się normalnie. Zresztą moje dzieci też nie są szczepione, żyją i są mniej chore od szczepionych. A po drugie ja nikomu nie bronię ani nie każę się szczepić, każdy niech robi co chce. Proszę sobie zobaczyć czym jest aluminium 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to chcesz taniej, czy naturalnie?  Zdecyduj się. :D

10 minut temu, agressivetwo pisze:

Tu nie chodzi o jego sklep ale filozofię  podejścia do zdrowia. 

Oczywiście, te 23 miliony zapewne wyszły mu na zdrowie. ;)

10 minut temu, agressivetwo pisze:

On nie mówi nic nowego, to co mówi jest stare jak świat

Eeee, nic nowego? Ja dopiero "dzięki niemu" się dowiedziałam, że powinnam czule do wody przemawiać :lach:

No i dupa, bo ja taka nieczuła. :D

Agressivetwo, zgaduję - chemia to nie był Twój ulubiony przedmiot? :D

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
2 minuty temu, Grey79 pisze:

Gdyby facet mówił jedźcie sobie moją witaminę C,  będziecie zdrowsi, nie byłoby problemu Każdy może to zrobić ze swoją kasą co chce a potencjalna strata na zdrowiu niewielka.

Ale jak mówi nie lecz raka tylko rób wlewy z witaminy C, albo nie szczep dzieci i inne bzdury nie mające nic wspólnego z  aktualną wiedzą medyczną, to prowadzi działalność szkodliwą społecznie.  Takie moje zdanie. 

Wlewy nie robi się z witaminy c tylko Askorbinianu sodu!!  I widzie jak jesteś źle doinformowany.  Jak będzie cię brał karat weź 20g witaminy C na raz, zobaczysz po 20 min jaki jest efekt. Możemy tutaj dyskutować ale jak sprawadzisz na własnej skórze to się zdziwisz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, agressivetwo pisze:

Ja nie muszę nic czytać o szczepionkach, ja widzę co się stało z dziećmi moich znajomych przed i po szczepieniu

1 minutę temu, agressivetwo pisze:

I widzie jak jesteś źle doinformowany

Do widzenia. Do zobaczenia w innych tematach. Albo jak ten się przewietrzy.

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
2 minuty temu, Zouza pisze:

No to chcesz taniej, czy naturalnie?  Zdecyduj się. :D

Oczywiście, te 23 miliony zapewne wyszły mu na zdrowie. ;)

Eeee, nic nowego? Ja dopiero "dzięki niemu" się dowiedziałam, że powinnam czule do wody przemawiać :lach:

No i dupa, bo ja taka nieczuła. :D

Agressivetwo, zgaduję - chemia to nie był Twój ulubiony przedmiot? :D

Jak wy łatwo dajcie się manipulować . 23 a może 50milionów. Jak to was boli że ktoś coś zarobił, zazdrość to idealne emocje do manipulowania. Po pierwsze to nie zysk tylko OBROTY.  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...