Skocz do zawartości
Jans

Jerzy Zieba – polski fenomen.

Rekomendowane odpowiedzi

@agressivetwo, nie odpowiedziałeś mi na pytanie.

Jesteś w stanie  pokazać nam przykłady osób, które tan pan wyleczył z raka i innych poważnych chorób?
Ja nie znalazłam, a szukałam i wręcz grzebałam.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za to Ty, Agressivetwo,  nie podałeś ŻADNYCH konkretów, popartych badaniami. 

Jakbyś liznął choćby odrobinę chemii to wiedziałbyś, że glin w przyrodzie występuje powszechnie.  :D

• Lubię 4
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
2 minuty temu, Dragonfly pisze:

@agressivetwo, nie odpowiedziałeś mi na pytanie.

Jesteś w stanie  pokazać nam przykłady osób, które tan pan wyleczył z raka i innych poważnych chorób?
Ja nie znalazłam, a szukałam i do wręcz grzebałam.

Ja się nie śledzę życia i pacjentów Zięby. Nie kupowałem od niego niczego. Piszę o naturoterapi. Nie do mnie z takimi pytaniami.  Ale mam znajomego co ma glejaka wielopostaciowego, bierz olej RSO, ekstrakt z kurkumy i ostra dieta 80%warzywa i owoce. Żyje i ma się dobrze od 5 lat.  Natomiast poniżej wklejam filmik dokładnie to o czym mówi Zięba jeśli chodzi o sepsę.  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
5 minut temu, Zouza pisze:

Jakbyś liznął choćby odrobinę chemii to wiedziałbyś, że glin w przyrodzie występuje powszechnie.  :D

5 minut temu, Zouza pisze:

On nie występuje w przyrodzie naturalnie tylko ziemia i woda jest nim skażona bo ludzie zaczęli go produkować.  Teraz też można powiedzieć że plastik występuje w przyrodzie naturalnie, 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, agressivetwo pisze:

I jeszcze na koniec bo śmiać i się chce.  Podaliście mi linka do rządowej strony heheh. To tak jak by podać mi linka do fundacji na rzecz pokoju, gdzie fundacja sponsorowana jest przez Lockheed Martin, hehe

No tu się z tobą zgodzę. Jeśli założymy, że wszyscy są w spisku, to faktycznie zostaje tylko tak ostrożne podejście, które prezentujesz...

Niestety ja w świat spiskowej teorii dziejów nie jestem w stanie się wkręcić. Tak, że ja wysiadam z dalszej dyskusji. Ale życzę dużo zdrowia dla Ciebie i rodziny. Mam wrażenie, że wybierając Pana Jerzego jako medycznego  guru, przyda się wam ono. Powodzenia.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zięba to bardzo, bardzo zły człowiek. Bezwzględny, wyzuty z uczuć i chciwy. Żerująca na naiwności, i ludzkiej krzywdzie bestia. Mam nadzieję, że w niedługim czasie doczekam się dla niego adekwatnej kary.

Jeśli ktoś nie szczepi swoich dzieci, to świadomie naraża ich zdrowie i życie.  Jeśli ktoś wierzy w niepoparte niczym, niewiarygodne internetowe rewelacje, a za nic ma tysiące wieloletnich badań, to stawiam go w jednym szeregu z "Płaskoziemcami".

Partia, która w odpowiedni sposób pociągnie rodziców do odpowiedzialności, nie dopuści takich dzieci do przedszkoli i szkół, a nawet w skrajnych przypadkach odbierze dzieci rodzicom ma mój głos.

Taaa... miałem się nie udzielać. Już uciekam.

Bo tu się zrobiło... Jakbym diabłu w gardło zajrzał.

• Lubię 4
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
1 minutę temu, Grey79 pisze:

No tu się z tobą zgodzę. Jeśli założymy, że wszyscy są w spisku, to faktycznie zostaje tylko tak ostrożne podejście, które prezentujesz...

Niestety ja w świat spiskowej teorii dziejów nie jestem w stanie się wkręcić. Tak, że ja wysiadam z dalszej dyskusji. Ale życzę dużo zdrowia dla Ciebie i rodziny. Mam wrażenie, że wybierając Pana Jerzego jako medycznego  guru, przyda się wam ono. Powodzenia.  

Wiesz jakie jest przysłowie dzisiejszych "lekarzy". " Pacjent wyleczony klient stracony" 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, agressivetwo pisze:

On nie występuje w przyrodzie naturalnie tylko ziemia i woda jest nim skażona bo ludzie zaczęli go produkować.  Teraz też można powiedzieć że plastik występuje w przyrodzie naturalnie, 

Buahahahahahahaha :lach:

Chłopie, nie wiem co brałeś, ale zmień dilera :D

Oesu, spłakałam się :D

Mendelejew się w grobie przewraca. ;)

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co do glejaka.. hymm. wiesz dokładnie co to jest?  Bo ja wiem (wycięłam 2 z mózgu-martwego) i najważniejsze jest też jego umiejscowienie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, agressivetwo pisze:

Wiesz jakie jest przysłowie dzisiejszych "lekarzy". " Pacjent wyleczony klient stracony" 

A to zapewne dlatego Zięba tak odwodzi swoich klientów od wizyt u lekarzy. Przecież zdrowi do niego nie przyjdą, to i kasa ucieknie. 

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...