Skocz do zawartości
Jans

Jerzy Zieba – polski fenomen.

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Zouza pisze:

Noooo, wit. C u Zięby to 140 zł. :D

Natka pietruszki wychodzi znacznie taniej i naprawdę naturalnie. :D

Ale kto bogatemu zabroni? :lach:

A Jans swego czasu głosił ze Zieba pomaga ludziom skutecznie i w dodatku bezinteresownie. Pewnie 140pln to koszt opakowania i stąd ta cena :)))) Ps . Aż stęskniłem się za Jansem choć jak widzę ma godnych naśladowców broniących naturoterapi

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, agressivetwo pisze:

Ja nie muszę nic czytać o szczepionkach, ja widzę co się stało z dziećmi moich znajomych przed i po szczepieniu.  Po szczepieniu to są inne dzieci. Gadają same do siebie i walą głową w ścianę a przed szczepieniami zachowywały się normalnie.

Widzisz a ja jednak lubię czytać,  bo dzięki temu zdobywam wiedzę o świecie. A dzięki wiedzy jest postęp i nie walimy się po głowach maczugami, tylko żyjemy całkiem komfortowo. I dzięki temu wiem, że jest multum badań na setkach tysięcy pacjentów, które dowodzą bezpieczeństwa szczepionek i braku związku z autyzmem. Rozumiem, że  dla ciebie to mniej warte niż twoja  obserwacja ...

7 minut temu, agressivetwo pisze:

Zresztą moje dzieci też nie są szczepione, żyją i są mniej chore od szczepionych.

Prowadziłeś jakieś badania? Czy to tylko twoje subiektywne odczucie. Stawiam na to drugie. 

8 minut temu, agressivetwo pisze:

Proszę sobie zobaczyć czym jest aluminium

Pan ze strony GIS-u świetnie to wyjaśnił na przykładzie chloru. Czy w związku z powyższym odstawiłeś chlorek sodu? 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wy łatwo dajcie się manipulować

No tak. My wszyscy nie umiejący myśleć samodzielnie kretyni. Dobrze, że ty jesteś to w stanie objąć swoim umysłem i posiadłeś stosowną wiedzę. Może jeszcze jest dla mnie jakaś nadzieja i zmądrzeję kiedyś. Będę sobie robił wlewy z Askorbinianu sodu, kto wie może nawet wyleczą mnie z cuckoldu☺️

• Lubię 2
  • Haha 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Ja nie jestem tu aby kogoś przekonać.  Ale wy żyjecie w iluzji wierząc jakimś instytucją. Sól drogowa przez 10 lat była dodawana do jedzenia i co GDZIE BYŁA SANEPID?  Za leczeniem chemicznym stoją korporacje, które mają w kieszeni te wszystkie wasze instytucje. Jesteście łatwowierni. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, agressivetwo pisze:

Jak to was boli że ktoś coś zarobił, zazdrość to idealne emocje do manipulowania.

W dupie mam ile ktoś zarobił.

I spokojnie, odróżniam zysk od obrotów, przychody od dochodów. :D

Ale jeśli zarobił naciągając ludzi i szerząc szkodliwe zachowania i teorie - to mnie wkurwia. 

Pragnienie zachowania zdrowia daje największe pole do manipulacji i wykorzystywania ludzi, co gość robi koncertowo, trzeba mu to przyznać.

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
2 minuty temu, Zouza pisze:

W dupie mam ile ktoś zarobił.

I spokojnie, odróżniam zysk od obrotów, przychody od dochodów. :D

Ale jeśli zarobił naciągając ludzi i szerząc szkodliwe zachowania i teorie - to mnie wkurwia. 

Pragnienie zachowania zdrowia daje największe pole do manipulacji i wykorzystywania ludzi, co gość robi koncertowo, trzeba mu to przyznać.

Wiesz kto naciąga ludzi i kogo na kogo powinnaś się wkurwiać? Na ZUS i urząd skarbowy, ci to dopiero wykorzystują ludzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, agressivetwo pisze:

Za leczeniem chemicznym stoją korporacje,

no taaaaa... Zięba nocami rozgniata te aronie, suszy, formuje w kuleczki, czy chuj wie w co tam jeszcze :D

4 minuty temu, agressivetwo pisze:

Jesteście łatwowierni. 

My? Serio? :lach:

Halooooo! Tu Ziemia! :D

• Lubię 1
  • Haha 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie jestem tu aby kogoś przekonać.  Ale wy żyjecie w iluzji wierząc jakimś instytucją. Sól drogowa przez 10 lat była dodawana do jedzenia i co GDZIE BYŁA SANEPID?  Za leczeniem chemicznym stoją korporacje, które mają w kieszeni te wszystkie wasze instytucje. Jesteście łatwowierni. 

Ty nic nie wiesz, tyko żyjesz teoriami spiskowymi? Poczytaj coś więcej niż internetowy chłam. Poszukaj ludzi, których ów pan uzdrowił z poważnych chorób.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, agressivetwo pisze:

Wiesz kto naciąga ludzi i kogo na kogo powinnaś się wkurwiać? Na ZUS i urząd skarbowy, ci to dopiero wykorzystują ludzi.

Ale temat nie dotyczy ani ZUS-u, ani US-ów. 

No taki sprytny gość z Ciebie, a nie zauważyłeś? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

I jeszcze na koniec bo śmiać i się chce.  Podaliście mi linka do rządowej strony heheh. To tak jak by podać mi linka do fundacji na rzecz pokoju, gdzie fundacja sponsorowana jest przez Lockheed Martin, hehe

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...