Skocz do zawartości
Jans

Jerzy Zieba – polski fenomen.

Rekomendowane odpowiedzi

Idę hipnotyzować moje ajlowiju :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozjechał Ziębę bez mydła .

Jansa autorytet Pan JZ poległ pod gruzami niekonsekwencji

@TomekAdv !

opamietaj sie i ogarnij chlopie . Nie fauluj bez potrzeby.

Mow na temat w ktorym bierzesz udzial albo wcale :offtopic: .

Przypominam , ze Temat jest o tym co sadzisz o Panu Jerzym Ziebie i jego teoriach

(pod warunkiem , ze sie z nimi zapoznales)

a NIE o  @JANSIE !  i Twoich wrazeniach na temat  osoby @JANSA ! czy tez jego autorytetow ktore mu przypisales.

Twoje spekulacje na moj temat tutaj sa poza tym karalne i klamliwe !

Jesli interesuje Ciebie tak bardzo moja osoba to zaloz swoj wlasny temat .

Mam nadzieje , ze znajdziesz wielu klakierow (klakierek) :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja jeszcze tak w temacie.

Wczorajszy wpis Łukasza Sakowskiego - Biologa z Poznania zamieszczony na jego stronie "To tylko teoria":

"Gnoju śmierdzący"
"Gówniarzu"
"Ścierwo"
"Posadziłbym cię w pierdlu gnoju jeden i klucz bym wywalił do Wisły, żebyś tam siedział"
Tak Jerzy Zięba mówi o mnie w swoim długaśnym filmiku, za tekst dla Newsweeka o tym, jak podobnie agresywny filmik nagrał na temat Lekarz Dawid Ciemięga. Jad się leje.

Czy jest wymagany jeszcze jakiś komentarz do tego ? Mi osobiście pewnego "poziomu" nawet komentować się nie chce.

Proszę mi też nie zarzucać tego, że nie obejrzałem filmów i wykładów Pana Zięby. Im więcej na jego temat słyszę tym mniejszą mam na to ochotę.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żyję wystarczająco długo aby mieć dystans do  gadania ludzi , którzy wychodzą na scenę i ogłaszają , że odkrywają wielka tajemnicę. Że niby tysiące lekarzy i farmaceutów nas truje, ukrywa prawdziwe terapie , oszukuje itd. Takich historii słyszy się często. Był Kaszpirowski, Harris , jest Zięba i będą inni. Szamanizm ma się dobrze..i nic się ni zmieni.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@TomekAdv !

Przypominam , ze Temat jest o tym co sadzisz o Panu Jerzym Ziebie i jego teoriach

(pod warunkiem , ze sie z nimi zapoznales)

a NIE o  @JANSIE !  i Twoich wrazeniach na temat  osoby @JANSA ! czy tez jego autorytetow

Jans, czytaj ze zrozumieniem. Wypowiedziałem się o Panu Ziębie ze poległ pod gruzami niekonsekwencji. Co wykazano w filmie.

A ze jest dla Ciebie autorytetem to chyba nie zaprzeczysz.

Zupełnie nie komentowałem Twoich pogladow tylko zgodnie z tematem . Pozdrawiam . Luzik:)))

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ze jest dla Ciebie autorytetem to chyba nie zaprzeczysz.

Bzdura ! Nigdy nie twierdzilem ze ktos jest dla mnie autorytetem to tylko Twoj wymysl !

Jesli masz dowody na swoje twierdzenie to je podaj bo inaczej to tylko Twoja chora fantazja.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Jans,

już jedna uwaga w tym temacie do Ciebie była

Edit: Poza tym, drogi Jansie, powstrzymaj się od oskarżeń o hejt, bo tym samym obrażasz swoich adwersarzy. Kolejne takie insynuacje będą stosownie nagrodzone.

Jeśli wypowiedzi podważające Twoje zdanie są dla Ciebie hejtem, czy trollowaniem - załóż bloga, będziesz go sobie dowolnie moderował, możesz pozostawić wtedy wyłącznie wypowiedzi klakierów. Te wątpiące możesz wykasować.

a NIE o  @JANSIE !  i Twoich wrazeniach na temat  osoby @JANSA ! czy tez jego autorytetow ktore mu przypisales.   Twoje spekulacje na moj temat tutaj sa poza tym karalne i klamliwe !   Jesli interesuje Ciebie tak bardzo moja osoba to zaloz swoj wlasny temat .   Mam nadzieje , ze znajdziesz wielu klakierow (klakierek)

przestań obrażać użytkowników forum za wyrażanie ich własnych opinii, przypomnij sobie netetykietę na którą swojego czasu się powoływałeś i przestań w postach krzyczeć na ludzi

zgodnie z regulaminem pkt. 34 zgłoszę do Sema przeanalizowanie Twoich wypowiedzi, paluchem wskażę, bo zbyt często do tej pory nadużywałeś słowa troll a teraz dodałeś nowe klakier / klakierka

tyle z mojej strony z pełnionej funkcji

a prywatnie jako użytkownik dodam

potrafisz na chwilę obecną odnieść się do luźnych uwag osób tu dyskutujących w Twojej ocenie nie na temat, natomiast na moje konkretne pytania zadane na temat w ogóle nie zajmujesz stanowiska; sam niszczysz własną dyskusję odnosząc się Twoim zdaniem do postów nic nie wnoszących, pomijając zadawane Ci pytania NA TEMAT, TEN TEMAT

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bzdura ! Nigdy nie twierdzilem ze ktos jest dla mnie autorytetem to tylko Twoj wymysl !

Jesli masz dowody na swoje twierdzenie to je podaj bo inaczej to tylko Twoja chora fantazja.

Jans, może nie użyłeś literalnie określenia „autorytet” ale sam Tytuł niniejszego tematu i Twoje zachwyty w pierwszym poście nad Panem Z chyba wystarczą. ?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z czystej ciekawości zapytam: Jans - polski jest Twoim rodzimym czy nabytym językiem?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem nie znalazłem...

Szkoda, że Zięba nie ustosunkowa się do:

Procesu postępującego zmniejszania poziomu DHEA oraz pozostałych hormonów płciowych określanych jako andropauza.

Do objawów przekwitania u mężczyzn należą:

trudności z koncentracją i uwagą w połączeniu z zaburzeniami pamięci,

obniżenie nastroju,

zaburzenia snu,

utrata masy mięśniowej z jednoczesną tendencją do wzrostu ilości tkanki tłuszczowej w organizmie,

powiększenie gruczołów piersiowych.

Zastanawiam się na poważnie ilu % mężczyzn dopadają takie objawy?

Ile % z tą przypadłością zdaje sobie sprawę z tego, że ma „problem”?

Idąc jeszcze dalej, czy są osoby „zewnętrzne” które w świadomy sposób wpływają na zmiany psychiczne mężczyzny, którzy są w grupie ryzyka ww. problemu?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...