Skocz do zawartości
Bondkobieciarz

Przyjemny interes

Rekomendowane odpowiedzi

Opowiadanie napisane jako fantazja na temat żony jednego rogacza ze Zbiornika. Marzyło mu się, żeby ktoś przymusem lub podstępem doprowadził jego żonę do zdrady.

Kupiłeś ode mnie sprzęt elektroniczny. Razem z kumplem przywieźliśmy go do Ciebie. Ty akurat zostałeś dłużej w pracy. Otwarła nam Twoja żona. Nie miała pieniędzy, żeby uregulować należność, a my nie mieliśmy czasu, żeby czekać za Tobą, więc postanowiliśmy odebrać należność w naturze. Twoja żona nie chciała o tym słyszeć, pod wpływem awantury i lekkiego szantarzu w jej oczach pojawił się strach. Kazałem jej rozebrać się. Początkowo nie była chętna, ale pod wpływem nacisku zdjęła bluzeczkę i spódniczkę. Została w samym staniczku i majteczkach. Trochę trwało nim odważyła się zdjąć stanik. Szybko ręką zasłoniła swoje kształtne cycuszki. W tym czasie kolega stanął za nią i szybkim ruchem pozbawił ją majtek. Rękoma przymusiłem ją by uklękła. Ze spodni uwolniłem nabrzmiałą pałę i władowałem jej głęboko do gardła, dłońmi przytrzymując jej głowę. Kolega w tym czasie swoją pałkę dał jej do ręki, by mu ręką zwaliła. Po jakimś czasie się zamieniliśmy, a potem rzuciłem Twoją kobietę na łóżko i zacząłem lizać słodką i mokrą już cipeczkę. Kolega w tym czasie ssał cycki, ugniatał je i podszczypywał.

Następnie delikatnie nadziałem Twoją żonę i zacząłem ostro rżnąć, od czasu do czasu wymierzając klapsy w rytmicznie bujające się cycki. Kolega wsadził jej głęboko do buzi. Po chwili kolega położył się na plecach, a Twoja pani dosiadła go. Ja pochyliłem ją do przodu i wpakowałem kutasa w ciasną dupę. Twoja żona wyła z rozkoszy. Czuliśmy dreszcze orgazmu, który przeszywał jej ciało.

Na koniec ja spuściłem się na jej cycuszki, a kolega zalał brzuszek. W tym momencie Ty wszedłeś do pokoju. Widać było, że przeszedł Cię przyjemny dreszcz podniecenia. My z kolegą szybko się ubraliśmy. Ty uregulowałeś należność za sprzęt i tak zakończyła się nasza transakcja – z przyjemnością dla wszystkich.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Staniczek, majteczki, bluzeczka, spódniczka. Ile masz lat chłopczyku?

Miałkie toto:/

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Staniczek, majteczki, bluzeczka, spódniczka. Ile masz lat chłopczyku?

Miałkie toto:/

Niektórzy tak mają że zdrabniają.

A ja nie czuję że rymuję:D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale  chociaz dupa to dupa anie dupeczka hehe..zartowalem ale tez nie lubie takich zdrobnien.....o mamuniu hehe

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...