Skocz do zawartości
Mia

Spotkanie intymne grupy kobiet

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie, udział w spotkaniu erotyczno - seksualnym w grupie kilku kobiet, nie mam tu na mysli trójkąta 2K + M czy samo 2 K, a spotkanie powiedzmy 5-6 kobiet.

Ta nęcąca myśl przychodzi do mnie i odchodzi, ale ostatnio staje sie coraz bardziej intensywna.

Zanim zdecyduje się na takowe przedsięwzięcie, lub sama takie zorganizuje, a co za tym idzie spełnię jedną z swoich fantazji, interesuje mnie opinia innych Pań, a mianowicie:

1. Czy macie również jako kobiety podobne fantazje?

2. Czy któraś z Was brała udział w podobnym spotkaniu, gdzie były więcej niż 2 aktywne seksualnie  kobiety? Jesli tak to prosze podzielić się ze mną swoimi przemyśleniami.

3. Czy  byli ewentualnie jakcyś Panowie którzy biernie obserwowali i podawali drinki?

Zależy mi głownie na wypowiedziach Pań...

• Lubię 25

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie byłam, a poszłabym... Jeśli wszystkie panie miałyby na taki wieczór ochotę i nie przyszłyby tylko dla plotek, myślę, ze byłoby baaaardzo, baardzo dobrze.

• Lubię 18

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Czy macie również jako kobiety podobne fantazje?

Tak :P

2. Czy któraś z Was brała udział w podobnym spotkaniu, gdzie były więcej niż 2 aktywne seksualnie kobiety? Jesli tak to prosze podzielić się ze mną swoimi przemyśleniami.

Niezupełnie w takim, chociaż można uznać, że o tę fantazję się ocierało (nomen-omen) ;)

Na większej imprezie, przez jakiś czas, bawiły się tylko kobiety, a panowie byli biernymi obserwatorami. No, czasem któraś pani została pogłaskana po tym, czy owym, np. po pośladku.

I jako część imprezy - to było naprawdę mrrrrrrrr... :redevil:

Natomiast na całą imprezę, na której nie będzie żadnej interakcji z mężczyzną/ami chyba bym się nie zdecydowała. Ale pofantazjować mogę ;)

3. Czy byli ewentualnie jakcyś Panowie którzy biernie obserwowali i podawali drinki?

Drinków to sobie nie przypominam ;) Chyba zbyt wpatrzeni byli, by myśleć o drinkach ;)

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy pomysł.

Co do pytania nr 2-nie byłam w sytuacji gdzie do wiekszej ilosci pan nie bylo w poblizu pannow.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... nie fantazjowalam dotychchczas, nie bralam udzialu, ale milo polaskotalo w dolnych rejestrach na mysl... 

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam szczerze, że od momentu kiedy zaczęłam śledzić poczynania Klubu Gentelmanów to zakiełkował pomysł założenia

jego damskiego odpowiednika ;) Rozmawiałam nawet z jednym forumowym kolegą na ten temat ale zabrakło mi odwagi...

Ad 1. Owszem mam.

Ad 2. Nie, ale od czego są fantazje? ;)

Po przemyśleniu sprawy - chętnie bym sobie na takie spotkania, czy to w ramach takiego klubu czy innej fantazji, popatrzyła, poserwowała drinki czy rozmasowała chętnym stopy, ale mnie samą nadal jakoś z lekka niepokoi wizja wiecej niż jednej, może dwóch pań na raz. To jak prośba o czekoladkę po której spada nagle na mnie ich cała naczepa. Razem z naczepą, hahaha.

• Lubię 6
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po przemyśleniu sprawy - chętnie bym sobie na takie spotkania, czy to w ramach takiego klubu czy innej fantazji, popatrzyła, poserwowała drinki czy rozmasowała chętnym stopy, ale mnie samą nadal jakoś z lekka niepokoi wizja wiecej niż jednej, może dwóch pań na raz. To jak prośba o czekoladkę po której spada nagle na mnie ich cała naczepa. Razem z naczepą, hahaha.

Dobrej czekolady nigdy za wiele ;)

Lula.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mia dziękuję Ci za ten temat :*
Z mojej męskiej perspektywy nie od dziś we łbie kręci się żeby zobaczyć coś podobnego, stąd pewnie fantazja o co najmniej dwóch kobietach widzianych na żywo, a co dopiero o grupie... 

Ad 1 - częściowo dotyczy (jestem facetem i nadal gdzieś tam w sferze fantazji chciałoby się zobaczyć dwie kobiety razem)
Ad 2 - nie dotyczy (jestem facetem)

Ad 3 - dotyczy i jestem pewien, że tacy panowie się znajdą :)

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...