Skocz do zawartości
Matt2233

Szantaż/zaplata za pracę

Rekomendowane odpowiedzi

Znam kobiety, które chcą znaleźć się właśnie w takiej sytuacji, z której z jakichś względów nie mają wyjścia. Być zaszantażowane albo przymuszone, "nie mieć nic do gadania" ;).

Mnie to nie do końca odpowiada, bo jak była już o tym mowa, takie zachowania niebezpiecznie bliskie są spełnieniu znamion przestępstwa z art. 197 § 1 lub 2 k.k. Nawet jeśli taki pozorowany gwałt byłby wcześniej uzgodniony, to dla zewnętrznego obserwatora będzie to po prostu zgwałcenie i trudno może być się wytłumaczyć.

Nie wiem jak w rzeczywistości odbywa się realizacja takich fantazji, ale jeśli obie strony to kręci - niech realizują.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znam kobiety, które chcą znaleźć się właśnie w takiej sytuacji, z której z jakichś względów nie mają wyjścia. Być zaszantażowane albo przymuszone, "nie mieć nic do gadania" ;).

Mnie to nie do końca odpowiada, bo jak była już o tym mowa, takie zachowania niebezpiecznie bliskie są spełnieniu znamion przestępstwa z art. 197 § 1 lub 2 k.k. Nawet jeśli taki pozorowany gwałt byłby wcześniej uzgodniony, to dla zewnętrznego obserwatora będzie to po prostu zgwałcenie i trudno może być się wytłumaczyć.

Nie wiem jak w rzeczywistości odbywa się realizacja takich fantazji, ale jeśli obie strony to kręci - niech realizują.

Skoro posługujesz się już artykułami i paragrafami, i stosujesz się do wypowiedzi to zapoznaj się z nimi do tego stopnia aby wiedzieć co piszesz.

Przestępstwo o którym napisałes wnosi się do organów ścigania bezpośrednio przez pokrzywdzonego a nie z urzędu. Wiec nawet gdyby osoby trzecie zadzwoniły na policję, że coś takiego ma miejsce to ta mogłaby zainterweniować dopiero wtedy kiedy działoby się to w miejscu publicznym, ale wówczas posypałyby się wnioski do sądu albo mandaty za niestosowne zachowanie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro posługujesz się już artykułami i paragrafami, i stosujesz się do wypowiedzi to zapoznaj się z nimi do tego stopnia aby wiedzieć co piszesz.

Przestępstwo o którym napisałes wnosi się do organów ścigania bezpośrednio przez pokrzywdzonego a nie z urzędu. Wiec nawet gdyby osoby trzecie zadzwoniły na policję, że coś takiego ma miejsce to ta mogłaby zainterweniować dopiero wtedy kiedy działoby się to w miejscu publicznym, ale wówczas posypałyby się wnioski do sądu albo mandaty za niestosowne zachowanie.

Wierz mi, doskonale wiem o czym piszę... 

Po nowelizacji z 13.06.2013 r. zgwałcenie ścigane jest z urzędu. Zwróć uwagę co stało się z art. 205 k.k. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem to nie jest gwałt, wszakże kobieta miała by wybór ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Art. 197. § 1. Kto przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza inną osobę do obcowania płciowego,podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12."

Szantaż spełnia tu definicję. Niemniej jednak luzować poślady. Temat jest w dziale fantazji a te karalne w żaden sposób nie są ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...