Skocz do zawartości
Matt2233

Szantaż/zaplata za pracę

Rekomendowane odpowiedzi

Moją kolejną fantazją jest przypalnie mężatki, która zdradza swojego męża na seksie z innym, np. Prze założenie na jakiej kurwigórce fotopulapki, i szantazowanie jej, z góry zaznaczam ze nie chodzi mi o kase, raczej o zniewolenie jej, zrobienie z niej swojej seksualnej niewolnicy.

Kolejna fantazja: para lub kobieta wynajmuje mnie do zrobienia jakiejś pracy, koszenie trawy, pomoc w remoncie itp (pracuje, dobrze zarabiam, ale podjął bym sie takiego zlecenia) po wykonaniu pracy, zleceniodawca nie ma mi czym zapłacić, a ja oczekuje na kase. Para lub kobieta oferuje swoje cialo w zamian, tzn, wyceniam seks spotkanie za godzinę, tyle ile wynosi moja stawka godzinowa, może przyspieszyć splate godząc sie na seks grupowy. Ja decyduje kiedy z kim i gdzie, podnieca mnie bardzo gb, na którym jest bezlitośnie przeleciana. Ja sobie siedzę wszystko obserwuje i robie zdjęcia dla jej meza.

Chyba ostatnio jestem coraz bardziej zboczony

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moją kolejną fantazją jest przypalnie mężatki (...)

Chyba ostatnio jestem coraz bardziej zboczony

A ja mam tylko nadzieję, że chodziło Ci o przyłapanie, a nie przypalanie...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam tylko nadzieję, że chodziło Ci o przyłapanie, a nie przypalanie...

Sorry za literaturę
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazja z GB jako odebranie zapłaty super. Nie miałbym nic przeciwko gdyby zgodziła się ma to moja kobieta ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazja z GB jako odebranie zapłaty super. Nie miałbym nic przeciwko gdyby zgodziła się ma to moja kobieta ;)

musisz z nią pogadać ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się podoba wizja szantażu i wymuszenie uległości.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

szantazowanie jej, z góry zaznaczam ze nie chodzi mi o kase, raczej o zniewolenie jej, zrobienie z niej swojej seksualnej niewolnicy.

Rozumiem, że to fantazja jednak mi osobiście jakoś przeszkadza konwencja szantażu.... To znaczy, że jest wymuszenie, działanie wbrew woli i chęci a to hmmm dla mnie jest gwałtem ni forma erotycznego spełnienia. Kobieta uległa, oddana zupełnie mimo wszystko cieszy mnie jedynie kiedy tego chce, pragnie i kiedy to jest jej przyjemność.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że to fantazja jednak mi osobiście jakoś przeszkadza konwencja szantażu.... To znaczy, że jest wymuszenie, działanie wbrew woli i chęci a to hmmm dla mnie jest gwałtem ni forma erotycznego spełnienia. Kobieta uległa, oddana zupełnie mimo wszystko cieszy mnie jedynie kiedy tego chce, pragnie i kiedy to jest jej przyjemność.

Jestem tego samego zdania. Ale co kraj to obyczaj... Jeden lubi tsk inny inaczej...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem tego samego zdania. Ale co kraj to obyczaj... Jeden lubi tsk inny inaczej...

Jeźeli to pozostaje w sferze fantazji, to spoko. Fantazjować można do woli. Ale na serio bym czegoś takiego nigdy nie zrobił. No chyba że byłoby to jednak ustalone, byłoby rodzajem gry. To wtedy tak.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...