Skocz do zawartości
Wichura

Zdrowie, badania, profilaktyka

Rekomendowane odpowiedzi

I z tym w 100% się zgadzamkażdy ma prawo samodzielnie określić stopień ryzyka i być bardziej lub mniej restrykcyjnym. Są osoby takie jak my, dla których obawa o zdrowie jest silniejsza niż chęć przyjemności i wolą "dmuchać na zimne", ale też są osoby które idą na żywioł i myślą, że jakoś to będzie lub, że ten problem ich nie dotyczy i uprawiają seks z byle kim i z wieloma partnerami, albo też nie stosują prezerwatyw podczas seksu z kochanką/kochankiem nie robiąc żadnych badań.  Jest to skrajnie nieodpowiedzialne, ale cóż poradzić. Do tego nigdy nie mamy 100% pewności czy nasza kochanka/kochanek tylko z nami uprawia seks...

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego tak ważne są tego typu wątki na naszym forum. Edukacja, by po pierwsze szanować swe granice i respektować czyjś niepokój; po drugie: niezależnie od sposobu indywidualnej kalkulacji ryzyka BADAĆ SIĘ - zamiast nonszalancko i naiwnie uważać, iż problem mnie nie dotyczy.

Lula.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Sailor&Lula pisze:

Dlatego tak ważne są tego typu wątki na naszym forum. Edukacja, by po pierwsze szanować swe granice i respektować czyjś niepokój; po drugie: niezależnie od sposobu indywidualnej kalkulacji ryzyka BADAĆ SIĘ - zamiast nonszalancko i naiwnie uważać, iż problem mnie nie dotyczy.

Lula.

Dokładnie. Najbardziej irytujące nie jest to, że ludzie nie dbają o swoje zdrowie, ale to że swoim zachowaniem i nieodpowiedzialnością narażają innych na ryzyko zarażenia.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Emotion seeker zapytał w innym wątku pewną panią, która po zobaczeniu badań kochanka przestała stosować z nim prezerwatywy:

33 minuty temu, Emotion seeker pisze:

Aż tak bardzo pewna jesteś? Czy na pewno warto ryzykować dla chwili uniesienia?

Chodzisz do fryzjera? Twoja @Seline korzysta z salonów kosmetycznych? Tu też się ryzykuje, mimo iż właściciele salonów zarzekają się, że sprzęt jest sterylizowany. I ryzykuje się tylko dla ładnego wyglądu.

Wymagam kompleksowych badań, gdy chcę, by ktoś zagościł na stałe w naszej układance, a nie tylko na kilka chwil uniesienia. Sama też systematycznie robię sobie badania, dla siebie. Po prostu zmniejszam ryzyko nie pozbawiając się pełnej przyjemność z zabaw w alkowie. 

100% pewności mamy, gdy pozostajemy w związku monogamicznym, unikamy jakichkolwiek salonów kosmetycznych, gabinetów zabiegowych, publicznych pływalni, spa, restauracji itp.

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz z drugiej strony medalu.

Dzisiaj na forum w innym wątku przeczytałam:

21 godzin temu, Marek1316 pisze:

że nasz znajomy wysłał mi takiego mmsa z podpisem ,, mam nadzieję, że się zabezpiecza,, 

Dodam, że było dołączone zdjęcie pani pupy i część sterczącego penisa.

Panowie, bo to na ogół Wy macie problem z pojęciem tak fundamentalnych rzeczy. Zabezpieczenie przed ciążą, to tylko 50% pewności, że sex był bezpieczny. A podniecenie sytuacją zaciera zdrowe myślenie.

To wy panowie często jesteście bezobjawowymi (lub te objawy ignorujecie) nosicielami różnego rodzaju robaczków, grzybków i wirusów. Bywa, że zagoszczenie w pochwie nowej kobiety budzi tylko "żyjątka" już wcześniej w was goszczące i częstujecie nimi tę nową partnerkę.

• Lubię 4
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Dragonfly pisze:

A teraz z drugiej strony medalu.

Dzisiaj na forum w innym wątku przeczytałam:

Dodam, że było dołączone zdjęcie pani pupy i część sterczącego penisa.

Panowie, bo to na ogół Wy macie problem z pojęciem tak fundamentalnych rzeczy. Zabezpieczenie przed ciążą, to tylko 50% pewności, że sex był bezpieczny. A podniecenie sytuacją zaciera zdrowe myślenie.

To wy panowie często jesteście bezobjawowymi (lub te objawy ignorujecie) nosicielami różnego rodzaju robaczków, grzybków i wirusów. Bywa, że zagoszczenie w pochwie nowej kobiety budzi tylko "żyjątka" już wcześniej w was goszczące i częstujecie nimi tę nową partnerkę.

Ty chyba kompletnie nie zrozumiałeś o co w tym mmsie chodzilo

• Facepalm 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Marek1316 pisze:

Ty chyba kompletnie nie zrozumiałeś o co w tym mmsie chodzilo

To wytłumacz mi, bym zobaczyła, że się mylę.

I proszę o to bez przekory czy sarkazmu. Zupełnie szczerze, bo mylić się jest ludzką naturą i ja do moich pomyłek szczerze się przyznaję.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Marek1316 a teraz szczerze radzę.

Emocje Cię ponoszą i przestajesz być  merytoryczny .

Chcesz dyskutować? To polecam w temacie.

Prosiłam :

8 godzin temu, Dragonfly pisze:

To wytłumacz mi, bym zobaczyła, że się mylę.

I proszę o to bez przekory czy sarkazmu. Zupełnie szczerze, bo mylić się jest ludzką naturą i ja do moich pomyłek szczerze się przyznaję.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...